Tamam abla 500 kontrat shortu vuruyorum şimdi teşekkürler yol gosterdigin için.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tamam abla 500 kontrat shortu vuruyorum şimdi teşekkürler yol gosterdigin için.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünya tersine dönüyor ellam hisse net viop topiğinde hiç bu kadar çok yazı yazan bayan görmemiştim😊 en son bu yazıları hatırladığımda endex göçmeye başlamıştı neyse ben uzun süredir hisse almadım endexin 110 120 bin olduğu yerde hisse alamam şahsen herkeze iyi geceler.
Yarın ilk işim şeker,tskb,ekgyo açık'ga satış. Nasıl olsa piyasa aşağı ufkumuzu açanlara teşekkürler.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
DSÖ'den kış uyarısı: Endişe verici aşamaya girildi
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/dso...cecek-41640416
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, kuzey yarımküre kışa girerken, özellikle Avrupa ve Kuzey Amerika'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının hızla artmaya başladığını belirterek, "Kış geldiğinde gelecek birkaç ayın zorlu geçeceğini biliyoruz." dedi.
DSÖ'den kış uyarısı: Endişe verici aşamaya girildi
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/dso...cecek-41640416
Selamlar,
Mümkün mü böyle birşey, hayır ileride başımıza falan gelirse önden bilgimiz olsun, tamam mal paylaşımı%50 dur ancak maaşın yarısını nafaka alabilir mi ? Ne kadar alabilir, bir oran bir kanun vardır mutlaka, bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Şahsen boşandıktan sonra kazancimin %50 ni vermek çok zoruma giderdi.
Böyle ise Boşanan tüm cinstaşlarıma Allah sabır versin, ne diyeyim..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erkek olmak artık out, eskidenmiş krallık :)
Saygı sevgi iyi niyet olsun, Allah kimseyi böyle şeylerler uğraşmak / düşünmek zorunda bırakmasın diyelim ama çevremden çok duyuyorum nafaka vb.. yüklü verenler evinden arabasından olanlar çok oluyor malesef kanunların amacı aile birliğini korumaktı eminim ama şu an insanlar evlenmekten kaçınıyor kanunlar nedeniyle o nedenle kanun koyucular çok dikkatli olmalı derim naçizane.