Onsun Gramın Sarışının hastaları...
Hiç elde etmesi kolayladı diye sarışından vazgeçilir mi?
Bayılırım sarışına...
ABD'de Demokratlar teşvik paketine nazlandıkca ONS-Dow-NASD**-Parite hepsi ağlamaya başladı.
Ağlamayana meme vermezler tabii.
Onsun Gramın Sarışının hastaları...
Hiç elde etmesi kolayladı diye sarışından vazgeçilir mi?
Bayılırım sarışına...
ABD'de Demokratlar teşvik paketine nazlandıkca ONS-Dow-NASD**-Parite hepsi ağlamaya başladı.
Ağlamayana meme vermezler tabii.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerimde, olası bir sert satış durumunda bunun alım fırsatı olacağına garanti vermek biraz hayalcilik olmazmı? üstelikte bu kadar özgüvenli bir şekilde konuşmasına rağmen ayakları titrerken. titremezmi diyosunuz? te burada beni bile sallarsınız vallaha bunu derken yükselişin devamı gelemez falan demiyorum. olabilir neden olmasın borsa bu...ama şu saatten sonra artık hop oturtup hop kaldırırlar...
Böyle bir sır burada ifşa edilir mi ya, kafayı mı yedin. Senin yüzünden artık hepimiz biliyoruz, hepimiz işin içine düştük. Ya şimdi bizi de uzaktan manyetik dalgalar ile öldürmeye kalkarlarsa bu vebalin altından nasıl kalkacaksın. Hiç mi Allah korkusu yok sende. Hayır her şeyi geçtim kockoca abd nin sırlarını devletler ele geçiremezken sen gelmişsin hisse.net sayfalarında paylaşıyorsun
Neyse onu bunu boş verde bu ender ile kaya nın hali ne olacak, çok üzülüyorum ikisine de
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji22]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri