elimizde kaldı çek halayı :halay::halay::halay:
Printable View
elimizde kaldı çek halayı :halay::halay::halay:
Mahkeme yarın değil mi 😊 inşallah güzel bir sonuç çıkar 😊
Yatırım tavsiyesi değildir..
Mahkeme yarın evet, Gnpwr bugündü, bi sonuç çıkmaz yine ertelenir ikiside. Devletin malı deniz yemeyen keriz misali
Ne oldu duruşma
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
murat doğan biliyordur her duruşmaya katılıyordu bugün olana da katılmıştır ya iflas yada iflas erteleme
söylemediğine göre iflas mı etti acaba
Dün. Genpobwer mahkeme sıkıntı oldu mu bilgisi olan varmı
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz denilen arkadaşın sayesinde murat beyi de küstürdük bakın daha mahkemeden bile haber alamıyoruz. Murat bey yine Allah razı olsun kendilerinden adam alaka gösterip kendi imkanları ile mesaisini parasını harcayıp biz aciz hissedarları bilgilendirmek için mahkemelere katılıp bilgi paylaşımı yapıyordu. ama adamı hep kötü lanse etti bazı arkadaşlar şimdi düşünelim duralım ne olacak diye anlayan yok, ilgilenen zaten yok bizde yok olup gidecez...
Önceki mahkemede Murat kararı burayamı yazdıki övüyorsun, watsup grubuna çağırdı milleti. Güya kimin elinde kaç lot var müjdata haber uçuracak. Gözünüzde büyütmeseniz keşke. Muratın pabucunu ben dama attım varmı diyeceğin. Mahkeme sonucunu söyleyeyim iflas erteleme alacak ama şimdi değil, mahkeme yine ertelenecek 2 ay
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dosyanın eklerini koymamışlar mı?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen ekleri acamiom?4
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mahkeme ile ilgili yazı yanlış 2016 nisan da borsadan çıktı diyor gerçekte 2017 nisan ayında borsadan atıldı onu bile doğru yazamayan bir yönetim neyi doğru yapıyor acaba yine yazının acel acele hızlı biçimde yazıldığı belli oluyor spk ya gönderdiği yazı bile yanlış ekleri göndermemiş veya spk o ekleri heç etmiş halka göstermiyor bilgi kısıtlaması yapılıyor ne olduğu belli olmayan bir süreç var iflas ile iflas erteleme arasında bir sonuç olacak oda savsaklanır hale gelmiş yani neye göre iflas edecek yada neye göre iflas dan kurtaracak kendini belli değil
Hissenin tahtası kapalı iken GENYH hissesi almak isteyen Mehmet Alagöz beye 20.000 hisse gerekliymiş. 6003 adet bulundu dedi 13.997 adet hisse kalmış . Hisse bedeli olarak 1.500 TL karşılığında hisse satmak isteyen benimle iletişime geçsin . Alana da satanada hayırlı olsun şimdiden . Alıcının garantörü benim iki akşamlar .
Tahtasi kapali hisse nicin alinir? Neden 20bin? Arkadas almak istiyorsa 13997 degil 139970 hisse de bulur. Ama, millet kafada sifirlamisken 10 kurusa bakmaz. 10 kurus olsa da olur olmasa da...
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın turkuaz tek bildiğim evinin karşısında ARMADA varmış iş merkezi 1 adet jeneratör almış buda görmüş . Bu şahıs aynı Zaman'da adliyede çalışıyor ben duruşmaya gittiğimde tanıştık . Sohbet ettik bende senin dediğin gibi 100.000 var alımısın dedim yok dedi sadece 20,000 gerekli dedi . Kendi grubundaki arkadaslarıma sordum herkesim belirli gerekçeleri var yola devam dediler . Olur ya içimiz de ihtiyaç sahibi biri varsa diye yazdım . İyi akşamlar
Valla elimizde yüklü miktarda hisse var da, malesef 10 kurusla 0 arasinda fark yok benim icin:) Neyse, iyi aksamlar murat bey...
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende 100 binin altında var...bekliyoruz bakalım burası turkiye bir gün bir kanun çıkar işleme açılır...olur mu olur...son 10 yıl memlekette yaşananları görunce her an hersey mümkün görünüyor...
Satilik ;10996 adet maliyet+enflasyon farkı 0,47 kuruş...
Çok kıymetli yatırımcı arkadaşım 0,10 kuruşa bende karşıyım. Ancak halka açık olup halen D grubunda işlem gören hisseler 0,15 ile 0,40 arasında gelip gitmekte malüm şirketimizin de başına böyle bir tatsız olay geldi.. Herkesin fiyat algısı fark lı ben o şahsa
( Mehmet ALAGÖZ) e alırmısın derken 0,10 lardan bahsetmedim. sonuç olarak 0,10 lara karşıyım. Ancak alanla - satanın işine karışmam son olarak bugün murat bey ne oldu satan varsa 10.000 hisseye 2.000 tl veriyim dedi .. bende kendisine bak kardeşim ben ilgili arkadaşlara sordum senin dediğin fiyatlara hisse satmak isteyen yok dedim. konu kapandı. ytd... d:)
aynen benim içinde ha sıfır ha 0.40 arada bir fark yok zaten ben yok gözüyle bakıyorum o yüzden satmam boşuna beklemesin hiç kimse
58.000 lot satılık hisse 0,25 kuruştan alıcı varsa irtibata geçe bilir benimle . YTD saygılar
he batık durumda iflas eder mi edebilir bu durumda elindeki hisse değersiz oluyor olabilir değersiz zaten şu ortamda satmaya kalksan en fazla 0.15-0.20 kuruş verirler bu fiyata da mensa satılıyordu bir zamanlar borsada o duruma gelmiş gibi y.t.d.
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...masiDosya/3292
ŞİRKET GÜNCELLEMEYİ YAPMIŞ EKLERİ KOYMUŞLAR BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN BAKA BİLİR.
olası bir iflas ta hem genpower holding hem gen yatırım holding tarihe karışır şeker piliç gibi çbs boya uzel gibi tarihe karışan hisselerden olurlar 0.10 kuruşa düşen hisseler hepsi battı ranlo favori mensa gibi
İnşallah batarlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Murat bey ve formdaki yatırımcı arkadaşlara duyurulur;
Elimde 4 yıldan beri beklemekten sıkıldığım 28.000 Adet satılık hisse var hemde 0,15 kuruştan isteyen, parası fazla olan, ben kumar oynamak istiyorum diyen ciddi alıcı varsa bana mesaj atsın. pazartesi günü bitirelim işi. Hiç olmazsa bu stresten bir nevi kurtulurum. mahkemeden sonra ya iflas ederde param yok olacağına 4.200TL cebimde olur. Özellikle adliye personeli arkadaşa duyurulur!!!!!!.....
bilir kişi raporları ile kayyum raporları sunulmuş bunlara itirazı olan var mı diye sorulmuş şayet itiraz durumu yoksa 25 ekim de sonuç çıkar mahkeme den 1 nci olasılık iflas etmesi 2 nci olasılık iflas erteleme nin kabul edilmesi 3 ncü olasılık o tarihe kadar alacaklılar ile anlaşma sağlanırsa davanın düşmesi (bu zayıf ihtimal olmaz)
benden de almak isteyen olursa 0.50 kuruşa almıştım 0.80 kuruştan satabilirim 5000 lot toplamda 4000 tl ye veririm ama herhalde şu ortamda bu fiyatı kimse vermez ama borsada olaydı şu an en az 0.60 kuruştan işlem görmeye devam ederdi bu da bir gerçek mahkeme gününe kadar 0.60 0.70 0.80 kuruşlarda dolaşırdı şeker piliç bile batmadan önce 1.10 du düşün yani batacak hisse 1.00 ediyorsa bu da 0.60 0.70 0.80 kuruş yapsın yani yapmıyorsa da batsın kardeşim yani 0 kuruş olsun farketmez
yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz
Apsuvahamza;
15 kuruştan alıcı çıktı mı?
ben o hisseleri alırım, çarşamba günü alabilirim 15 kuruştan..
ona ilaveten, 10 kuruştan, 80bin lot daha alabilirim. ( beklediğim para var, gelirse eğer)
bugün, mgk toplanacak ve olağanüstü hali 3 ay daha uzatacak. mahkemeden OLUMLU sonuç çıkma ihtimali yok...
şimdi ben mesaj attım ya, ÇIKAR YİNE MEÇHUL ALICILAR ORTAYA....( HİSSELERİN TÜMÜNÜ 40 KURUŞTAN ALACAKLAR VESAİRE...
telefon numaram 0 533 422 33 54.
kot dışında virman yolu ile devir oluyomuş. Garanti yatırıma sordum. hesabıma hisse virmanlarsınız, sonrasında parayı yollarım hesabınıza. önceden, elden, kefaleten vesaire teklif etmeyelim birbirimize lütfen....
sayın hamza 0,20 kuruştan 27.000 lot alıcı var bilginiz olsun..ytd numaram sizde var
Deniz bey teklifiniz için teşekkür ederim. lakin son dakika gelişmesi oldu sayın Murat Doğan bey 27.000 lot hissemi 0,20 kuruştan alabileceğini söyledi bu durumda fiyat revizyonu yapmanız gerekecektir. He sözümüzü yememek adına kalan 1.000 lotumu size 0,15 kuruştan verebilirim.
Alacaklılar ile anlaşma sağlanırsa dava düşer, bu zayıf ihtimal değil demişsiniz. Bence çok doğru, mahkeme tutanağına bakınca davacı sayısı azalmış temmuz tutanağına göre, bazıları ile anlaşma sağlanmış görünüyor. 65bin lotum var bende kalsın kimseye satmıyorum.
Elektrikli araç furyası giderek genişliyor. Hükümetin teşvikleri olacak. Üreticiler arasında müjdat olursa tadından yenmez. Cumhurbaşkanının açıklama yapması bekleniyor. Durduk yere batık hisseyi kim almak isterki parasını çöpe atsın. Akıllanın beyler fiyatı yükseltin
tam da dediğim gibi oldu.
ben alıcı olunca, birdenbire alıcılar çoğaldı yine.
dert değil hamzabey, 5 kuruş fazla satışın 2 kuruşu benim hakkım bu durumda. ben olmasam o arkadaş çıkmazdı. 540 lira rica edeyim sizden.
o alıcıyada söylenecek bi kaç kelam var aslında ama, burası yeri değil.......durmuş , beklemiş, ben alınca , ....
85 bin hissem var biraz verebilirim...ama bu işi nasıl yapacagımız da çok önemli
Ne kadara vereceksiniz?
25 kuruş olur