Sayfa 107/470 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 849 - 856 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Önceki mahkemede Murat kararı burayamı yazdıki övüyorsun, watsup grubuna çağırdı milleti. Güya kimin elinde kaç lot var müjdata haber uçuracak. Gözünüzde büyütmeseniz keşke. Muratın pabucunu ben dama attım varmı diyeceğin. Mahkeme sonucunu söyleyeyim iflas erteleme alacak ama şimdi değil, mahkeme yine ertelenecek 2 ay

2. http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Dosyanın eklerini koymamışlar mı?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. aynen ekleri acamiom?4

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Mahkeme 25 Ekime, yani 1 ay ertelendi çok bilmiş.. Mahkeme tutanağını paylaştı Murat Bey.
     Alıntı Originally Posted by osmancık78 Yazıyı Oku
    Önceki mahkemede Murat kararı burayamı yazdıki övüyorsun, watsup grubuna çağırdı milleti. Güya kimin elinde kaç lot var müjdata haber uçuracak. Gözünüzde büyütmeseniz keşke. Muratın pabucunu ben dama attım varmı diyeceğin. Mahkeme sonucunu söyleyeyim iflas erteleme alacak ama şimdi değil, mahkeme yine ertelenecek 2 ay

6. mahkeme ile ilgili yazı yanlış 2016 nisan da borsadan çıktı diyor gerçekte 2017 nisan ayında borsadan atıldı onu bile doğru yazamayan bir yönetim neyi doğru yapıyor acaba yine yazının acel acele hızlı biçimde yazıldığı belli oluyor spk ya gönderdiği yazı bile yanlış ekleri göndermemiş veya spk o ekleri heç etmiş halka göstermiyor bilgi kısıtlaması yapılıyor ne olduğu belli olmayan bir süreç var iflas ile iflas erteleme arasında bir sonuç olacak oda savsaklanır hale gelmiş yani neye göre iflas edecek yada neye göre iflas dan kurtaracak kendini belli değil

Hissenin tahtası kapalı iken GENYH hissesi almak isteyen Mehmet Alagöz beye 20.000 hisse gerekliymiş. 6003 adet bulundu dedi 13.997 adet hisse kalmış . Hisse bedeli olarak 1.500 TL karşılığında hisse satmak isteyen benimle iletişime geçsin . Alana da satanada hayırlı olsun şimdiden . Alıcının garantörü benim iki akşamlar .

8. Tahtasi kapali hisse nicin alinir? Neden 20bin? Arkadas almak istiyorsa 13997 degil 139970 hisse de bulur. Ama, millet kafada sifirlamisken 10 kurusa bakmaz. 10 kurus olsa da olur olmasa da...

SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 107/470 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •