Murat bey mahkemeyle ilgili haberlerinizi beklioz. Ama tahminim yine ertelenecegi yonunde yuzde 90. Ytd.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alçakta terbiyesizde aslýnda Müjdatla birlikte olup deðilmiþ gibi davranýp burada gerçek maðdurlarý kandýrýp sömürmeye devam edenlerdir. Ben hep net oldum 3 farklý Nickle yazmadým. Organize olup bir grupla manüplasyon yapmadým. Amor nickini kullandýðýnda fiyatý yukarý çekip ekipçe yok oldunuz. Sonra Arog oldun fiyatý yukarý çektiniz yok oldunuz. Buna raðmen terbiyesizlik yapan gerçek maðdurlar öylemi? Kim ne yazarsa yazsýn Lütfen spk ya yazýn itiraz edin. Genpower de birlik kurulamadý bari bunda kurulsun.
kýsa yazacaðým. Benim hakkýmda kim öyle düþünüyorsa Türkiye Cumhuriyetinin Savcýlarý þu an koltuklarýnda Dilekçe bekliyorlar gidip baþvurursun araþtýrýllar haklýysan gereðini yaparlar. Evet Amor benim ama hiç bir zaman manüplasyon yapmadým. MKK kayýtlarý orda ilgili kanun adamlarý incelerler baþvurursan. Araoð a gelince Amor rumuzu engellenince resimleri sisteme atmak için 1 kereliðine kullanýlmýþ rumuzdur ondada manüplasyon yapýlmamýþtýr. Ben GENYH Her zaman sadýk kaldým Hiç bir yatýrýmcýyý arkamdan sürükleyip þunu al bunu sat demedim. Ben dava adamýyým davamýda dünyanýn neresinde olursa olsun gücümün yettiði kadar savunurum. Sen yatýrýmcý yarýn ilk iþin savcýya gitmek olsun Gitmiyorsan Alçaksýn Bende insanlarý kandýrmýþsam bende alçaðým. Murat DOÐAN
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 10-05-2017 saat: 15:31. Sebep: imla
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
murat doðan yazmadýðýna göre mahkeme kötü mü karar verdi iflas mý etti genpower jenaratör
Aðzýný hayýr aç birader. þu mübarek kandil günü inþallah güzel haberler duyarýz.
hitit holding haber göndermiþ spk ya borsa dýþý þirketler bölümünde hemde olumlu haber göndermiþ þirket hisselerini 0.10 kuruþtan devretmiþ birine bundan sonra borsaya gireriz diyor haberde ula bu þirket ne yapýyor hitit ne yapýyor arada daðlar kadar fark var biri bitmiþ þirketi borsaya taþýmak isterken hitit holding yani borsaya gelmek istiyor ama buda borsadan atýldýðý gibi bir de iflas davasý ile batmaya çalýþýyor bu gen power jenaratör ile
Murat bey rica etsem mahkeme sonucu ile ilgili bir bilgi paylasabilirmisiniz?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri