vbts kapsamından çıkıyor .doğru diyorsun.saygılar
Printable View
GAZMANBABA.BİLANÇODA GELDİ...inceledinizmi düşüncen nedir .eski uzun zamandır tahtadasın takipçisin güzel paylaşımların var.yorumunu bekleriz.saygılar.
Vergi dairesinden ziyade konsalide önemli mutfakta neler olmuş ev ve yaşamda onu görmek lazım.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
dün oyak tahtada .aldıklarını verdimi .haberi olan varmı...
Bakınız burada intema ve eczyt topiginde yatırımcıyı yanlış yönlendirmek için çaba sarfedenler ve sahipleri (onlar kendilerini biliyor)hepinizi dürüstlüğe davet ediyorum,para her ne kadar insan hayatında çok önemli ise de bence ahlaklı adaletli,helalinden kazanmak ilkeleri daha önemlidir.Ülkemizin son.yıllarda insan iliskilerindekindeki bozulmalar saydığım ilkeleri kaybetmemizden kaynaklanmaktadir üzülerek izliyorum ki toplumumuzdaki bu afaki durum giderek hızla artarak tehlikeli boyutlara doğru ilerlemektedir,insanlarda egoizm,bencillik,ahlakı davranış bozuklukları artmakta ben şahsen una her gietigIm yerlerde sık sık şahit olmaktayım,bu gidişat bizi felakete sürüklüyor ,herkesi sağ duyulu olmaya,adaletli,merhametli paylaşımcı ve hoşgörülü olmaya davet ediyor,herkese bol kazançlar diliyorum.
pasta atacak takas paylaşacak yokmu.......
Son iki gündür %10 yap aşagı çak ne yapmak istiyorlar
Mal mı topluyor mal mı veriyo
Arkadaşlar bu hafta intema da beklentileriniz neler?
P tesi brüt takastan çıkıyormuş iyi mi yansır�� yoksa��
yok mu takas paylaşacak dostlar...........
maşşallaah maşşallah kimsecikler kalmadı .....ben burdayım ilaççı merak etme. beraber tutarız intemayı..yokmu takas takas............en sonunda ilaççı atıcak
sakın yazmayın dostlar .bence yazıcak kimse kalmadı......ben ilaççıyla beraber hareket edicem.ya aşşagı yada yukarı hadi bakalım..........
Nerde bu intemacılar herkes ümidi kesip sattı mı? zıpzıp senin hedeflerde yalan oldu galiba sesin soluğun çıkmıyor..bu hisseden ümidi keselim vaziyet onu gösteriyor..
baygın baygın burdayız artık yazmıcaz beklicez ..bunlar bir gün tahtalarında alıcı bulamıcak ...borsayıborsa olmmaktan çıkarttılar....ilaççılarda öyle eczacıların tüm hisselerine bakın yatırımcıyayüklemiş ..sonra parayı almış çekilmiş kenara.kar yok şirket batmıyor madem öyle iflas edin yıllarca eczacı yapıda yaptılar .sonra gelip ucuzdan aldı hisseleri biz kottan çıkıcaz .çık çık da degerinde çık o da yok .topla ucuzdan hisseleri kottan çık .burdada bu olabilir.hisse toplu .ilk beşin dışında 200.000 lot mal var bununda çoğu çoğununda çoğu .bunların.
Ali Yaşar kardeş, neden yazmiyoruma gelince burada yazdigim yazılar carpitiliyor, kagit 18 tl.den 59 tl zirve yapmış, % 200 den fazla bi primi kisa surede yapmış tabiki dinlenecek, benim yazilarimda ki hedefler orta ve uzun vadede daha yuksekler olabilir seklinde, yazilarimi saptirmayin, ben su orneklerden yola cikarak orta ve uzun vade tahmunimi yapiyorum, onumuzde Konya çim, ege endustri, kartonsan gibi ornekler var,islem gördükleri fiyatlar 300, lu fiyatlar, ki bunlarin icinde 400 lu fiyatlardan islem gorenler de oldu, simdi size soruyorum, Ben intema gibi bir firmayı bu sirketlerden cok daha degerli hedefleri cok daha yüksek, satislari da cok daha fazla olarak degerlendiriyor ve bu fiyatlari ona gore hesapliyorum, siz hesaplarinizi neye gore yapıyorsunuz, ben burada orta ve uzun vadedeki dusuncelerimi yaziyorum, bazi kisiler de bunu saptirip yok iste niye artmiyormus mus, ta falan da filan, hisse % 200 prim yapmış , dinlenmeden daha yukarilara hic bir kagit gitmez, giderse istisna olur, intema dan bu istisnalar da beklenebilir fakat bunun gitmesine patron karar verir, lutfen yazilarimi carpitmayin, sadece fikirlerimi yaziyorum, kimseye tavsiye degildir yaziyorum,neymis zipzip senin hedefler de yalan olmus, mus, bak kardesim,alirsin almazsin beni enterese etmez ben zaten tavsiye degildir yaziyorum, para kazanirsan bana komisyon mu vericen, bi daha adimi agzina almayin sen ve senin gibilerin amaclari belli, herkesin dusunce, hesap ve zekasi ayri, ben bir sure yazmiyacam diye senin gibiler icin demistim anliyorsun,siz benim ne demek istedigimi anliuorsunuz da niyetiniz kötü, cunku kimseye tavsiye olarak yazilmiyor,herkes baksin basinin caresine...yorumlarim benim fikirlerimdir, burasi forum, iftira atanlar yazilarimi iyi okusunlar, iyi anlasinlar, kimseye tavsiye değildir, hepsinde yazar, iftira atmak dabuyuk günahtır, akilli olun...
hissede fiat verlmez ama .siz bu fiattan satın alın satmazlar .satışlar . süper kar yok
yeni gelen kap haberini okuyabilen varmı ben bir şey anlamadım.
Genel müdür Eser ersoy görevinden ayrılmış...yerine Ali aköz bakacakmış...
Sanki şimdiye kadar mükemmel yönetmiş Harika ötesi bi genel mudurmuş gibi aşagı yuvarlandı kağıt
Sanki stev jobs mübarek
Biri gider öbürü gelir
Ben tavan yapmasını beklerdim şahsen kurtulduk zarar konusunda tarıhı rekorları kırdıran adamdan diye
2032 zıpzıp zıpzıp şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
452
Bu kagitta ve intema da 27 sene dir, bekleyen , tabi arada bir kismini alip satan bizim gibi kimse olduguna inanmiyorum, ispati da kapanip globale devrolana kadar, eczacibasi menkul degerlerle calismamizdir, son iki sene zarfinda iki kisi olarak intema ve eczyt larimizin % 95 ini sattik, hepsi kayitlarda vardir, degerli kagitlar oldugunu bile bile sattik,biraz umutsuzluktan, biraz da alternatif yatirim fikrinden oldu, bi de dile kolay 27 yil bir omur gibi,pes ettik, az bi miktari bekliyoruz , o da pirensipten, meraktan, çok zarardayiz,eczacibasina gelince tabiki kirginiz, biz isme guvenip yatirim yapmistik, bir de eczbasinin araci kurumuyla çalıştık, sonuç husran, omrumuzu yedi , geldik kac yasina, onun icin Eczacilara kirginiz, ve kizginiz, sadece icimi bosaltma ihtiyaci duydum,bi sure istirahat edicem, herkese bol kazançlar.
Bu konuya hızla yanıt yaz Cevap Alıntı yaparak yanıtla Alıntı yaparak yanıtla Çoklu Alıntı Yap
Not= Üst yazı zıp zıp denilen şahsın yazısıdır....!!!!!!!!...aşşağıdaki yazım kendini çok akıllı zanneden bu kişiye yaptığım yorumum... ...yaptıklarının bedelini ödemiş itiraf ediyor....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........???????????? ????
Yakaladım....kurbağayı...
Sen bu karakterle daha çok kaybedersin....senin yatacak yerin varmı çok merak ediyorum....
Burda insanlara intem'i pazarla....hisse yükselir....100...300...500...olacak de....kendin hisseyi sat...
Şimdi...hisse ....20 tl'lerden....60 tl'ye doğru yükselirken senin payın ne....millete hisseyi sattırma...başka sayfada....elimdeki his-
senin...hisselerin...% 95'ini satdım de...
Hisse yükselince...millete sattırma...çünkü sen hisse boşaltacan...boşalttınmı...bundan sonra ne yapcan....
Sen varya sen...senin iyi günlerin...bide beni patron adamı ilan etdin buralardan...bak ben 1 lot satmadım...kimseyide kandırmadım...
Senin iyi günlerin bu günler...sen daha çok ağlayıp zırlayacaksın....
Kulaklarında çınlıyordur senin...bu goy goylar bu günahlar...
Eczacıbaşı ile çalışmışlar...hisselerde yıllarca alsat yapmışlar...yorumlar....hisselerle ilgili fiat vermeler...100...300...yetmedi 500 olacak derken....kendileri hisseleri satmışlar....
Eczacıbaşı ve kader...ödül olarak bunlara kol böreği vermiş...
Kol böreğini afiyetle yemişler...işin kötü tarafı...börek yağsız olunca biraz kabızlık vuku etmiş..!!!!!!!inşallah fazla hasar kalmamıştır....!!!!!!!!!!.....
Bendeniz...33 senelik borsacı olarak...böyle insanları kendi çıkarları için yönlendiren...alsat yapan....manipilatörlük yapanları çok gördüm....!!!!!!!!...
Alayı çukurda....alayı....!!!!!!!
Sermaye artırımı kısaca şirketin bilançosunda gözüken sermayesinin belirli bir miktar artırılmasını ifade eder. Bu işlem, zorunlu nedenlerle yapılabileceği gibi isteğe bağlı sebeplerden dolayı da yapılabilir. Sermaye artırımının temelinde şirketlerin yeni sermaye yaratma isteği yatar ve şirketin bu sermayeyle yapabileceği olası yatırımlarda sermaye artırımının hedefleri arasındadır. Ancak, eğer sermaye artırımı zorunlu nedenlerden dolayı yapılıyorsa sebepler çok daha farklı olabilir. Örneğin, şirketin sermayesinin kanunda belirtilen asgari sermaye sınırının altına düşmesi zorunlu sermaye artırımı nedenlerinden birisi olabilir. Bu sebeplerin dışında, şirketin yeni yatırımlar yapmak istemesi, bilançosunun güçlenmesini istemesi ve bilanço güçlenmesi sayesinde yeni kredi alarak daha büyük yatırımlar yapabilmesi sermaye artırımının arkasındaki önemli sebeplerden sayılabilir.
İlaççı bu gemide bizde varız......!!!!!!!!
Sermaye artırımı yapman lazım...
Biz ortakları zıvanadan çıkarma...!!!!!
Biz ortakları dinden imandan çıkarma...canımızı sıkma...ağzımızı bozdurma...
Y a adam gibi adam ol ilaççı...
Yada topla tası tarağı ilaççı...ne ...........na gideceksen git...!!!!!
Sabrımızı taşırma ilaçcı sabrımızı taşırma....
Paylaşmayı öğren artık...bak ossurayım derken sıçar oldun...paylaşmayı öğren artık...İlaççcı.....!!!!!!!!!!!
Ben itiraf ediyim aralik basinda mecbur kaldigim icin 18.50 den hisselerimi sattim , ama istemeyerek, kayitlarda var isteyene ispat ederimelimde 1 lot bile yok, en sonunda beni konusturdunuz, ama yukselecegini bile bile acil ihtiyacim oldugu icin sattim, ben sattigim halde hissenin prim yapacagini tahmin ettigimi gorusumu de yazdim ce hisse % 200 den fazla prim yapti ,hadi bakalim simdi ,gunahlarimi aldiniz mi , yaziklar olsun size takdir edeceginize burda olmadik laflar ediyorsunuz, insanliginizi kaybetmissiniz, zaten senin gibi 3-5 kisi icin yazmiyorum artik, cunku suna inaniyorum ki burada yatirimci yok gibi, cakallar is basinda...
ALİ YAŞAR BUNU SEN DE OKU, NE KADAR IFTIRA ATIP GUNAHA GIRDIGINI GOR...
Ben bu yazilari yazmadan 1 ay once hisselerimin hepsini mecburen satmistim...
Isteyene araci kurumdan cikti alip ispatini yapabilirim, o kadar vicdanim rahat bir adamim.Ama bir kere daha yaziyorum burda bana iftira atanlar, bi gun bedelini oderler nasil oderler orasini Allah bilir..
Global geldi 1000 lot kaptı yine puslu havada
Ben hayatımda böyle paradoks ne dediğinin bilmeyen adam görmedim....yalan söylemek akıl zeka işidir.....ondada zorlanıyor....sen kendini akıllı...milleti ahmakmı zannediyorsun.....
Bu yazısında ne diyor vatandaş iyi okuyun...aralık ayında hiiselerini satmış....öylemi!!!!..aşşağıdaki yazıma bakın şimdi...
Aralıkta paraya ihtiyacım vardı...hisse sattım diyen kurnaz....
16/01/2018'de ...ne diyor....asla bu fiatlardan hisse satmayı düşünmem...kafamdaki fiat...500-600...tl demiş...o günlerde hisse 40 tl üzeri...50'tl'lere çıkış başlamış....
Yakaladınız değilmi ...ne dediği belli değil...ne dediğinide bilmiyor...yazdığınıda...
bu kurnazda sıkıntı şu....
Hisse değiştirmiş...
A.g.y.o..
Gübretaş...
Adana c...
Denizli cam...v.s...bu sayfalarda hissesi varmış gibi yazılar koymuş....aynı terane...
Yada bunda hiç hisse yok....öylesine yazıyor....bu alemde kafa kırık çok adam gördüm...kendiside borsada kaybettim diyor....
Paraya ihtiyacım vardı...aralık ayında hisseleri sattım diyor....yeni yıl...2018...ocak ayında hisse hareket yapıyor....elimde yok dediği hisseyi pazarlamağa çalışıyor...hisse 40-50 tl olmuş...alın alırım...çoğaltırım diyor...
Benim gözümde hisse...500...600 tl diyor...
Kurnazın bu yazılarındaki amaç...millete hisse aldırıyor...
Yetmedi elinde hisse olanlarada sattırmıyor...
Burada en önemli olay...bu sayfanın eskisi olduğu için bir çok kişi ona güveniyor...
Çocuk kadar aklı zekası yok...burda insanları kandırıyor...kandırmaya çalışıyor...
Profiline yazılarına bakınca gerçek kimlik niyet anlaşılıyor...
Yetmedi.... halen herşey ayan beyan ortada...kendini savunmaya çalışıyor...
Yalancının mumu yassıya kadar yanar...birde tehdit...avukatmış...mahkeme imiş...
Bak.....!!!!...benden sana tavsiye sen bu akıl,bu zeka borsada hiç dolaşma...herşeyini kaybedersin...
Millete sebep olursun ona yanarım...
Birde ailene ....çoluğuna çocuğuna yazık...ona üzülürüm....
Bendeniz yılların borsacısı olarak...bu alemde kaz***** değil kaybedeni daha çok gördüm...bu zıp zıp denilen tip...
Borsada herşeyini kaybedip...sanki elinde hisse varmış gibi yazan....kafa kırık tiplerede benziyor...
Allah yardımcısı olsun...
Global şu ana kadar 1000 lot mal aldı.....
2005 yılından itibaren patron...1.500.000 lot mal topladı gözüküyor...
6-7...tl'den başladı gibi....
Dolar bazında ...ilaççıya maliyet....45-50 tl gibi....
Bu adamlar mıçtığı moku bile dolar bazında yapar....
Bu adamların kıblesi'de dolar....
Değilmi Sam amca....!!!!!!!.....???????....
orada ne yazıyor sabredenler en diye yazıyor biiiiir,kendi görüşüm olduğu yazıyor ikiiii,,tavsiye değildir diyor üüüüççç,fikirlerim bana aittir,burası forum fikrimi yazmayacaksam ,niye yazıyorum,dööörrt,18,50 den sattım zaten az vardı beeeşşşi,intema sahibine sorsan belki onun fikri çok daha yüksektir ederi,kâğıtlarımı 18.50 den sattığını kesin biliyorsun,çünkü hangi kağıtlara girdiğimi de bildiğine göre,kendinizi nasıl da ele veriyorsunuz,herşeyden haberin olduğuna göre,çalıştığım aracı kurumda da adamlarınız var,sizi gidi çeteler siziiiiii.
Esas sizin derdiniz başka ,ulan ne aç gözüymüşsünüz be % 5 imin peşindesiniz ,yazık size yaaaa,Allah gözünüzü doyursun ,doymazsanız sizin duyacağınız yer belli,insanda biraz şiref hayseyit et olur be. , .....
Pislik haw haw,adını bu kadar güzel,isabetli ve yakıştırmış bir illet olabilirdi,tebrik ediyorum cuk oturmuş,aynen seni tarif ediyor.
Aralık başlarında 18.50 den intema larımı sattım,eğer ki ben yükseldikten sonra satmış olsaydım haklı olabilirdiniz,ama kayıtlarda var ve sen bunu bile bile bana iftira atıyorsun ,zaten aç gözleriniz benim yüzdelerim de olduğu şuradan belli ki,sattıktan 10 gün sonrasında hareket başladı ve brüt takas oyununa sokuldu,sen kendini akıllı zannet,aracı kurumdan istihbarat anladığınızı ,neyim var neyim yok bilinenden belli,sen çok zevkisin ya,sen giderken ben çoktan dönmüştüm bu yollardan,ben yıllarca bekliyorum kağıdı artmıyor,hepsini boşaltıyorum,kağıt 59 A gidiyor ,çok akıllısınız yaa,ne derler;YAVUZ HIRGIZ EV SAHİBİNİ UTANDIRIR...
SENİ DE SAHİBİNNİ DE ALLAHA HAVALE ETTİM,BENİM PARAM KOLAY YENMEZ,ZEHİR OLUR KAN KUSTURIR....
Benim alin diye hic yazim yok, bir de burada yorumlarimi yazmam icin hissem olmasi mi gerekiyor,ne sacmaliyorsun ya,hissem yokken yazmam seni niye rahatsiz ediyor, sen esas kendi derdine yan, sizin derdiniz hisseleri kaptirmaniz, benimle ugrasiyorsunuz, sen esas duzgun bi adam ol, haram insandan bir gun oyle bi yerden cikar ki, o zaman beni hatirlarsin...
Hissem yokken yazdigimi anlayinca cok sasirdin degil mi, resmen mort oldun , eeeee siz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz belli...yazik yazik.
Onun icin artik yazmiyorum
bu kurnazda sıkıntı şu....
Hisse değiştirmiş...
A.g.y.o..
Gübretaş...
Adana c...
Denizli cam...v.s...bu sayfalarda hissesi varmış gibi yazılar koymuş....aynı terane...
Yada bunda hiç hisse yok....öylesine yazıyor....bu alemde kafa kırık çok adam gördüm...kendiside borsada kaybettim diyor....
Paraya ihtiyacım vardı...aralık ayında hisseleri sattım diyor....yeni yıl...2018...ocak ayında hisse hareket yapıyor....elimde yok dediği hisseyi pazarlamağa çalışıyor...hisse 40-50 tl olmuş...alın alırım...çoğaltırım diyor...
Benim gözümde hisse...500...600 tl diyor...
Kurnazın bu yazılarındaki amaç...millete hisse aldırıyor...
Yetmedi elinde hisse olanlarada sattırmıyor...
Burada en önemli olay...bu sayfanın eskisi olduğu için bir çok kişi ona güveniyor...
Çocuk kadar aklı zekası yok...burda insanları kandırıyor...kandırmaya çalışıyor...
Profiline yazılarına bakınca gerçek kimlik niyet anlaşılıyor...
Yetmedi.... halen herşey ayan beyan ortada...kendini savunmaya çalışıyor...
Yalancının mumu yassıya kadar yanar...birde tehdit...avukatmış...mahkeme imiş...
Bak.....!!!!...benden sana tavsiye sen bu akıl,bu zeka borsada hiç dolaşma...herşeyini kaybedersin...
Millete sebep olursun ona yanarım...
Birde ailene ....çoluğuna çocuğuna yazık...ona üzülürüm....
Bendeniz yılların borsacısı olarak...bu alemde kaz***** değil kaybedeni daha çok gördüm...bu zıp zıp denilen tip...
Borsada herşeyini kaybedip...sanki elinde hisse varmış gibi yazan....kafa kırık tiplerede benziyor...
Allah yardımcısı olsun...[/QUOTE]
Bakin su baddog denilen m adama benim son aldığım adana c sine kadar bilgiyi nerden aldin , butun portfoyumdeki hisseleri biliyorsun, bu cok vahim birsey, buna kafam takildi bu isi kurcaliyacam, vayy denilecek bisey bu yaaaa, adam butun hisselerimi biliyor, ben boyle bir bilgi yazmadum , haa belki birini yazmisimdir , fakat ilginc olani daha yeni aldigim hisseyi 1 gun oldu nerden biliyorsun.Bu ne kadar icler acisi bir halde oldugumuzu gosteriyor, bu bilgileri araci kurumda calisandan p.... karsiligi aldiginiz belli, bu cok gayri mesru bir istihbarat, bakalim neler olmuş, nasil oluyor bu gizli gayrimesru isler.