-

Originally Posted by
aliyaşar
arkadaş kağıt brüt takasta değil..açığa ve kredili satış yasağı var ilk baş bunu öğren..ikisi farklı şeyler..
vbts kapsamından çıkıyor .doğru diyorsun.saygılar
-
GAZMANBABA.BİLANÇODA GELDİ...inceledinizmi düşüncen nedir .eski uzun zamandır tahtadasın takipçisin güzel paylaşımların var.yorumunu bekleriz.saygılar.
-
Vergi dairesinden ziyade konsalide önemli mutfakta neler olmuş ev ve yaşamda onu görmek lazım.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-

Originally Posted by
Gazmanbaba
Vergi dairesinden ziyade konsalide önemli mutfakta neler olmuş ev ve yaşamda onu görmek lazım.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
eyvallah..güzel paylaşımlarını bekliyoruz .inş hepimiz için hayırlı olur...
-

Originally Posted by
NEVZATWW
aynen dostum . ne yapmalı böyle kabul etmeli kişileri saygılar....
Yanlış onu bana değil sana diyor..brüt takasta olsa aldığın gün satamazsın peki şimdi niye satabiliyorsun..böyle bilip bilmeden yorumlar yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim..inanmıyorsan hemen 1lot alıp sat bakalım..gerçeği görürsün..
-

Originally Posted by
zıpzıp
Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.
Bekliyoz....ateş yanıyor,şiş elimde.....
-
dün oyak tahtada .aldıklarını verdimi .haberi olan varmı...
-

Originally Posted by
baddog
Bekliyoz....ateş yanıyor,şiş elimde.....
Görüşlerimi yazmakta hürüm,tavsiye değildir yazmışım,burası forum,üstüme gelme k....m.Harbiden ismin cük oturmuş..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri