Asýl soru toplanan mallarý ne zaman ve hangi fiyattan patrona gececekler. Ecyap da kottan çýkmadan önce iþ yatýrýmdaki fon 3 liradan 6 liraya götürmüþtü. Toplanan mallarý da devretmiþti. Burada da ayný hesap oynanýyor olabilir
Asýl soru toplanan mallarý ne zaman ve hangi fiyattan patrona gececekler. Ecyap da kottan çýkmadan önce iþ yatýrýmdaki fon 3 liradan 6 liraya götürmüþtü. Toplanan mallarý da devretmiþti. Burada da ayný hesap oynanýyor olabilir
Yoksa patron spegin kara kasý kara gözü için bu hareketi çektirmez. Geçmiþ yýllarda nasýl tepki verdiðini biliyoruz patron hazretlerinin. Hamle sýrasý tekrar patronda gibi...
Arkadaþlar Intem'de deki beklentiyi tam olarak bilen varmý.?
Msgyo'da brüte yakalandým, bence gayet olumlu olur. Parasý olan alýr, ayný gün satma olmadýðýndan aþýrýlýk da pek olmuyor. Tekrar 45'e doðru yol alýr. Kapalý seansta ben aldým nereye yapýþýrsa yapýþsýn... YTD
Bu düþüþ ya bürüt'ten korkup satanlar yada milleti korkutup mal toplama diye düþünüyorum.Bakalým bugün bürüt takas haberi gelmezse yarýn belli eder
Þirketin kasasýnda 6 milyon lot yakýn ecyap hissesi var.Ecyap hisseleri bir kaçsene önce yok fiatýna bedavaya borsa kotundan çýkartýldý.
O zaman ecyap...5 yada 6 tl idi...o zaman 15-20 tl ederi olan ecyap gasp edildi dendi.
Þu an þirketin portföyünde bulunan 6 milyon lota yakýn ecyap hisselerini patron...20-25 tl'ye holding'e satdým dese..
Gelen para ile intema...bire on...bire yirmi...yada bire 30 sermaye artýrcem dese...
Tadýndan yenmez...
Bülent zaar'ýda köþeyi döner....bizde...
Hep beraber zengin oluruz...kötümü olu....eyi olu...
Deelmi ...zaar Bülent...!!!!!!
Bence temel sorulardan biri gap'larý kapatmaya iner mi ?
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirket öyle dandik bir þirket deðil yani,inceledim
http://www.intema.com.tr/
Yer Ýmleri