Valla dolarları tl ye döndürürlerse o tller ile bi güzel bitcoin alır sonrada tether a geçerim umrumda dahi olmaz. Sıfır zarar dolar bazında saklarım. Kendileri bilirler en pratik yöntem de bu olur.
Printable View
istediğin kadar demogoji goygoy yap,para gideceği yeri bulur.ve şu an gideceği yer TL değil.tüm serbest piyasa ülkelerinde kambiyo serbesttir istediğin kadar alır satarsın kimse karışmaz.ama bu ülkelerde yerel para harici anlaşma yapamazsın,yasaktır. ama ne hikmetse bizde YİD proje anlaşmaları döviz üzerinden yapılır.ve aynı bozuk kafalar şu an dövize düşmanlık yapıyor mesela dolar tutan vatan haini/terörist oluyor.
sırbistan tercihim.AB'ye girecek zaten yakında. güvenilir.
Unicredit Serbia
Belgrad'da pasaportla açılabiliyor.
syg.
https://www.unicreditbank.rs/en/pi/s...&period=months
dijital para olayı çok riskli, parayı geri döndüremeyebilirisniz. tether falan da hikaye olur. ben şimdi bir sanal para çıkarıp dolara eşit desem, milletin dolarlarını alıp sanal para dağıtsam nasıl olur? benim sanal para sattığım kişi, ileride sanal parasını satacak adam bulamazsa ne olacak?
Yillar evvel Anadolu Hayat bana bir satis temsilcisi gondermisti, ben istememistim ama kiramamistim.
Bana bir sunum yapildi..
Ne zaman bana dediler ki fon yonetimi gideri kesintisi getiri uzerinden degil de toplam fon buyuklugu uzerinden kesilecek dur tamam yeter dedim ve adami gonderdim.
Syg,
Eski merkez bankası başkanıda kambiyo rejiminin değişikliğe uğrayabileceği buda bana acı veriyor diye tweet atmıştı 1 gün kadar önce eğer Durmuş yılmaz bunu söylüyorsa dikkate almakta fayda var.
bu ülkede neye güvenebiliyoruz ki bist'e güvenelim? zemini tl olan, spekülasyona açık, şirketlerin gizli bilgilerinin sızdırılabildiği, küçük yatırımcının hisse alım satımlarının aracı kuruluşlar tarafından izlenip onlara karşı pozisyon alınabildiği, küçük yatırımcı şansa bile kar edemesin diye hisse fiyatlarının 15 dakika gecikmeli sunulduğu bir ortam...
Küçük yatırımcı olarak sadece KOÇ Holding, İş Bankası, ve OYAK iştiraklerinden beğendiklerini ucuz F/K lı iken zamanı geldiğinde azar azar satmayı düşünmeden alabilirsin biriktirebilirsin. Hepsi kurumsal ve çok iyi yönetiliyor. İhracat var. Üretim var. Siyasete uzak. Sadece işlerini yapıyorlar. Diğer hisselere ise dediğin gibi bulaşılmaz. Dediklerine katılıyorum.
Norveç varlık fonu da senin gibi temettücü. :) adamlar temettü verecek malları ucuzken zamanında bulmuş şimdi kaymağını yiyorlar. Portföyleri böyle sanırım.
https://i0.wp.com/www.lattedenborsay...8.28.png?w=362
Günaydın arkadaşlar,
%14.40 seviyesinden devlet tahviline yatırım yapan var mı?
Mevduat karşılığı an itibariyle %15.25 oluyor.
Arkadaşlar,
güncel TL oranlar (farklı şubelerden alınmıştır ve 500k üstü paraya 32 gün vade için)
fiba - 14.35
Anadolu-14.70
burgan-14.70
vakıf - 14.80
halk - 14.85
icbc - 14.90
Artık klasik mevduat dönemi bitti. Çağa ayak uyduramayan erir. Modern mevduat başladı. %18 ile. Hem de stopaj yok.
--- Hemen nerede , nerede diye sıraya girmeyin. Biraz araştırın. Telefon alırken bile bir hafta araştırıyoruz.
250,000
Akbank 13.80
Yapıkredi 13.80
Teb 13.75
Vakıfbank 14.30
Aktif gecelik 16.04 devam.
Tl faizler düşüyor...
http://www.businessht.com.tr/piyasal...-en-buyuk-yuku
yalana bak, 2008 Aralıkta ben %25 mevduat bağladım. şimdi tam tersi faizler düşürülüyor ama 9 yılın yüküymüş,YALANAlıntı:
Merkez Bankası'nın verilerine göre 30 Mart haftası itibariyle 1 aya kadar vadeli mevduatların ortalama faizi yüzde 11,75 olarak kaydedildi. Böylelikle Mart 2009'dan bu yana bu vadeli mevduatlarda en yüksek seviye kaydedildi.
Anladım.. Teşekkür ederim... O zaman %12,5 Halden Anlayan Hesap idi... Kullanmıştım... Bugün vadem gelmişti.. Pazarlığın lüzumunu görmedim. 1 M direkt İNG ye günlük %14 'e aktardım...
USD 4,07 yi gördü.. Kayış kopartmak üzereyiz... Allah USD borcu olana yardım etsin....
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ka...dusurdu/410724
Bu yazida bahsedilen oranlar cok farkli
Bu faizi alan varmi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komutan logar bir cisim yaklaşıyor.😉
Dolar euro pound herşey rekor kırdı.
dolar Euro pound hepsi rekor kırıyor ama tl faizler yerinde sayıyor veya hafif gevşiyor...bunun sonu hayra gider mi sizce...inşallah allah ülkemize yeni bir 2001 krizi yaşatmasın...allah bizi korusun...
nükleer santral acısını rusya ile bizden çıkaracak sanırım amerika rublede frna değer yitirdi.
1 mılyon parası olan bırı ıcın tıcarette dahıl rıskı mın. tutarak ne onerırsınız lütfen gercekcı ve sağlıklı onerılerınız olsun... Tşk.
bakalım 25 nisanda ne karar alacaklar merak etmeye başladım..
Rodea da dolar 32 gün temdit %4 yenilendi