Originally Posted by
umutabi
Aynı şey BES soygununda da var, sanki yatırımcısına normalden fazla bir getiri sağlıyormuş gibi utanmadan toplam birikim üzerinden %2 yönetim gideri alıyorlar. Hayır bu işten anlamayan insanları keriz yerine koymalarına ifrit oluyorum. İşin yanlışlığını yakın çevreme de anlatıyorum onlar bile bu işin bir düdükleme olduğunu kabul edip BES soygunundan vazgeçmiyorlar. Ulan BES de çalışanlar her yıl bilmem kaç kere yurt dışı gezi promosyonu kazanıyor, kimin sırtından bu bol kese geziler bari bunu görün... Yıllık mevduat faizi kadar getiri ya sağlayacaklar ya sağlamayacaklar ama toplam varlık üzerinden %2 komisyon alacaklar. Bir hesaplayın bakalım sağladıkları getiri kaça geliyor !:.. Neyse her koyun kendi bacağından asılır.
aynen ümitabi...sonuna kadar haklısın..hiçbir mantığı yok bes in....ama şu olaya değinen adam gibi bir ekonimist var mı caba? tam komedi..yap portföyünü..kendi bes ini...al hisse alacaksan aylık ,yada altın, mevduat,döviz vs....onlarda farklısını yapmıyorlar zaten..ama birde yönetim ücreti adı altında komisyon alıyorlar.
Son düzenleme : human01; 07-04-2018 saat: 21:26.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri