Çok iyi hatırlıyorum.
E vadeli oran 22.70 iken şube benim paramı 22'den bağlamıştı.
Söylememe rağmen.
Parayı yapı krediye aktardım.
366 gün 23,85, 184 gün 24,40.
184 24,40'ı tercih edeceğim gibi.
Umarım doğru bir karardır.
Printable View
usdtry 5.54 e dayandı..
yukarı kırarsa sıkıntı düşen banttan çıkıyor..
ytd.
syg,
TL ye göre USD zamanı geldi gibi...
fiba 184 gün için 27, 92 gün için 26.25 verdi ama karasız kaldım hangisini tercih edeyim acaba?
Sekerbank tan oran alan var mi?
12 kasım'da gerçekleştirileceği duyurulan 10 yıl vadeli tüfe'ye endeksli tahvil ihalesi ile 13 kasım'da gerçekleştirileceği duyurulan 7 yıl vadeli değişken faizli tahvil ve 10 yıl vadeli sabit kuponlu tahvil ihalelerinin yapılmamasına karar verildi
Burada KSK li hemşerilerim varmış. Bakalım size ne diyecekler. O şubeden MT beni sürekli arar bilgi verirdi. Geçen ay aramıştı ama bu son durum ile ilgili arayan olmadı. Bu arada eft ücretini de sorun derim. 27 nin neti 25.65 yapıyor. Fena oran değil lakin yarın oranlar tekrar artar mı bilinmez? Önümüz kış.
Hazine, gelecek hafta yapılacak üç tahvil ihalesini iptal etti - Hazine ve Maliye Bakanlığı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bilindiği üzere, 2018 yılı Hazine Finansman Programında yurt dışı piyasalardan 6,5 milyar ABD Doları tutarında borçlanma yapılması öngörülmüş olup 7 Kasım 2018 tarihinde tamamlanan 1,5 milyar Avro tutarındaki tahvil ihracı ile birlikte toplam 7,7 milyar ABD Doları tutarında dış borçlanma gerçekleştirilmiştir.
Bununla birlikte, 2019-2021 Yeni Ekonomi Programında 2018 yılı için alınan tasarruf tedbirleri sayesinde Hazine Finansman ihtiyacı azaltılmıştır.
Bu çerçevede, 2018 yılı net borçlanma limiti de dikkate alınarak yurt içi piyasada yapılan iç borçlanma tutarının azaltılması ve faiz giderlerinin düşürülmesi amacıyla, 31 Ekim 2018 tarihli İç Borçlanma Stratejsinde 12 Kasım 2018 tarihinde ihracı gerçekleştirileceği duyurulan 10 yıl vadeli TÜFE'ye endeksli Devlet tahvili ihalesi ile 13 Kasım 2018 tarihinde ihracı gerçekleştirileceği duyurulan 7 yıl vadeli değişken faizli Devlet tahvili ve 10 yıl vadeli sabit kuponlu Devlet tahvili ihalelerinin yapılmamasına karar verildi.
Yada Katardan BELEŞ UÇAK gibi BELEŞ PARA gelecek...O yüzden ihtiyaç kalmadı baabında :he:
TL cinsinden varlıklarda iyimserlik aniden sert bir fırtınaya dönüşürken,
dolar/TL de bir kez daha kritik destek 5.50’in üstüne fırladı.
Gelişmekte Olan Piyasalarda tedirginlik ve doların ABD ara seçimleri ardından 1 haftalık zirveye tırmanması piyasalarımızda satış dalgasının bir nedeni olabilir.
Fakat, bu kez asıl gerekçeler bize mahsus haber akımında gizli. Haber başlıkları da Halkbank ve UniCredit! (paraanaliz.com)
Hakan Atilla da tanık oluyormuş ..
http://www.paraanaliz.com/2018/piyas...icredit-27711/
Zaten bebekteki en değerli yer olan bebek otel katar kraliyet ailesine satılmış hayırlı olsun.
Çiller de ihale iptal etmişti Japonya dan borç bulunca.İnşallah sonu benzemez yoksa çifte kavruluruz.İtfalar ile gelen para piyasada bırakılarak sıkı para politikasına ihanet ediliyor.Uzun vadelerden vazgeçtik 2 yıllık tahvil ihalesi yapmaya karar verdik deseler daha isabetli olurdu.
Timsah gözyaşı dökenler...Volume1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düşüyor
:rtfm:
https://img.donanimhaber.com/upfiles...52f35b14a0.PNG
Hala hurriyet denen pacavrayi okuyan varsa acilen birakmasi gerektigini gosteren bir yazi daha!
Herseyi gectim, Embesil herif kendi verdigi ornekte bile aylik %2,35 ile kredi cekiyor yillik %28,2 yapar. Bunu %22 faize yatirarak kar edildigini yaziyor. Tam bir deha!
https://www.bloomberght.com/haberler...egerlendirmesi
kasko yapmak isteyenlerin moralini yükseltecek bir tahmin :) bakalım kur loto yu kim kazanacak :)
Hürriyet yazarı Cansu Çamlıbel, ABD'de yürütülen 'Atilla davası' ile ilgili olarak "Washington'da son haftalarda Halkbank aleyhindeki iddianamenin hazır olduğu ve çok yakında kamuoyuna açıklanacağı konuşuluyor" dedi.
Hakan Atillanın bu sefer tanık olacağı söylentisi var piyasada...
her şakada bir gerçeklik payı vardır, durduk yere kendini madara etmek istemez bu adamlar, verdiği 4,26 hatta 4,60 hedefi çok ütopik olsa da en azından hala 5,10 lara geri çekilme ihtimali olabilir diye düşünüyorum diğer yatırım bankalarının söylediği gibi.
olumlu haber olursa çekilir.daha önce olduğu gibi
şuan beklenen bir olumlu haber yok.
5.30 bütün olumlu haberlere rağmen kırılmadığı ve dip olduğu için , önümüzdeki günler 5.10 hayal
4.26 - 4.60 algı oluşturma.
saçmalık.
enflasyon 25 iken , dayanağı neymişte 4.26 diyor.
Bu arada borsadaki küçük yatırımcı akıllanmayacak... Bu kaçıncı arkadaş...Her seferinde gel-gel hareketine kanıp, yabancı malı kucaklarına veriyor ve endeksi 90 bine geri çekiyor....
Sn. Ökmen atılacak adımların piyasaların beklentileri ile uyumlu olması durumunda doların dip değeri olarak 4.60'ı işaret ediyor. Yani çok ihtiyatlı biri iseniz dolar portföyü oluşturmak istediğiniz durumda stratejinizi dibin 4.60 tl olacağı varsayımına göre oluşturabilirsiniz. Yok biraz risk severim biraz da bu hükümetin bir tarafları oynar diyorsanız dolar dip rakamını 5 tl'ye çıkararak kasko yapmaya başlayabilirsiniz.
En son kendim usd portföy oluşturmaya başlarken de dibin 5 tl olabileceği hesabına göre yapmıştım. Yani dolar 5 tl'ye yaklaşırken alımlarımı artıracaktım ama ne yazık ki 5.31 tl'den döndü. Şu anda kısa vadede dolar en fazla nereye çıkarın hesabını yapmaya çalışıyorum, dip az çok belli oldu çünkü.
Bu hükümet başta olduğu sürece artık 5 tl'nin altı hayaldir, olsa da kısa sürede tekrar 5'in üstüne atar kendini. Damadın son günlerdeki "operasyon" söylemleri de sanırım dolardaki yeni zirvelere yandaşı psikolojik olarak hazırlama çabasından başka bir şey değil..
hep kazanan bankalar. enflasyon 25,25 koy üstüne %5 vergiyi yuzde 26,5.
0.25 eksik veriyolar hep 32 güne
Tekrar merhaba arkidişler,
Az önce alınan taptaze, sıcacık TL vadeli mevduat oranından bahsetmek istiyorum sizlere:
Banka: İş
Vade: 32 gün
Hesap durumu: temdit
Oran: % 23,80
Herkese selamlar
Ayın 16 sınsa dönecek 250 K var yetişebilirse %25 den 6 ay bağlamayı düşünüyorum diğerini bağlayabildim