tamamdır nevriz ..
sn. b-g malı satayım ondan sonra konuşursun . anlaşıldı mı tamam
Printable View
tek söyleyeceğim var karabataklar tekrar türemiş dikkat edin. bir cümlede sermayesi yeterli değil diyip diğer cümlede bedelli bekliyorum diyip sövmeler fln.. tespit ne ? sermayesi yeterli değil. çözüm ne ? bedelli. sonuç ? sermaye az ama bedelli yaparsa döverim :) ytd
Düşündüğünüz gibi oluyor. Meksa gibiler isin işine giriyorsa oradan uzak durmak gerekiyor. Önce 3.26 ya kadar çıkar sonra 3. 18 e kadar baş ve çarşamba aynı oyunlarla milletin kucağına bırak. Ky ler çok dikkat etmeli bunlara artık hisseye giriş değil çıkış zamanıdır. Sen çıkmazsan birileri kucağında bırakır ve uzun zaman orada kalır. Sonuçta zararına satmak zorunda da kalabilirsiniz .
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa bugün 500.000 lot sattı elinde daha 1.000.000 lot daha hisse var.
Buna rağmen seans içi 3.260 görüp seans sonuna doğru genele gelen satışlarla son 10 dk da 3.180 kapadı.
Bu kadar mal alınıp karlı şekilde verilmesi grup hareketi olduğunu düşündürdü.
Bilanço için son gün 11 Kasım ve 8 iş günü yani 8 seans kaldı.
Bilanço konusunda tahmini olan var mı?
Katmr blonco çok iyi gelecek diye düşünüyorum. En az 20 milyon TL en fazla 37 milyon civarında tahminlerim var. Eğer zarar açıklama olursa büyük yanlışlık olur. Yüzde 90 kar açıklayacaktir. Bekleyip göreceğiz.
Katmr Yüzde 90 kar yazacaktır. Benim beklentim çok yüksektir. Tüm maddi varlığımı buradayım 5 tl olana kadar.
Katmr güveniyorum. Beklemeye devam diyorum. Kesinlikle kar açıklayacaktir. Kimseye al veya sat demiyorum.
Aynen düşündüğümüz gibi Les kargalardı işbaşında Meksa gibi Les kargalardı alttan aldı şimdi keklik arıyorlar verecekSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEB Yatırım son 1 ayda aldığı tüm malı karlı bir şekilde çıktı. Meksa hala malda. TEB neden 1 günde bunu yaptı bilmek imkansız ama bilanço öncesi ilginç geldi. Ben yine de iyi bir bilanço ve ihale haberi bekliyorum. Sayın bg nin uyarılarını da dikkate alıyorum.
Al/sat yatırım tavsiyesi değildir.
bn bu kadar alavere dalavere dümen çeviren başka bir şirkete rastlamadım aracı kuurm takasları yanıltıcı bin bir kez virman layıp yanıltıyorr yatırımcıyı city bak ta şu an 1milyon100 bin görünüyor kendi direk alımları değil yerli alıyor ona virmanlıyor bu defalarca böyle oldu yabancı alıyor algısı yapıp ele veriyor yada bakıyosun yeni bi aaracı kuurm yüksek maliyetten alı yapmışş meksa gibi nasıl zararına verdi diyor insan ama ana taşıyıcı aracı kurumlardaki maliyeti düşük virmanlanmış lotu satıyorlar yani takas oranları güvenli değil umarım düzeltme yapıyordur tekrar 3tl altına verirse allah belasını versin kim yönetiyorsa tahtayı çünkü geçmiş hatalarına ve yaıtırımcı üzerindeki güven zedeleyici davranışlarına göre şu an 3.5 üstü fiyatta olması gerekirdi iyi bir bilançoylada 4. 5 en az getirmesi lazımdı soyguncu bunlar inşş batarlarr diyorum ben ky ahı tutar bunları çok dolandırdı piyasayı yanına kalmaz inşşş ytd
Bu lar tek hesaptan alış satış yapmazlar..Şu anda bilanço o cesi kârlı sekild2 çıkmak bu les kargalarının amaçları.. Bunlar yatırımcı falan değil. Bizlerin üzerine oynayan leş kargaları. ..Âlim geldik ce veriyorlar. Almayarak bunlar cezalandırılabilir.SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar muhtemelen icerid2n olumsuz bir haber almıştır.Yoksa daha yükseklerden çıkarlardı bu al aklar.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
namık el atar yarın artık satan satsın da
çok çıktın ya düşş AQQ hisseesiii bilanço işi de yalan oldu bu haraketle hacimli veriyorlarr ytd
katmr hissesi çok kar açıklayacaktir satan satsın ben 5 tl olmadan cikmayacagim
zamanım var . blanco açıklandıktan sonra satanlar pişman olacaklardır.
2.76 daki gap ı kapamaya gidecektir muhtemelenn inşş öyle yapmazsın kimseye alım fırsatı vermemen lazımmmm adi sssssshisse
Sabah TEB yatırım ile başlayan satış furyasına eli tetikte olan Meksa'da katılınca böyle bir tablo ortaya çıktı.
Bu tahtada 1.5 milyon lot hisse alan Meksa cuma kapanış ve pazartesi yaptığı satışlarla malları tutmayacağını belli etmişti.
TEB yatırımın satışına anlam veremedim, içeriden bir olumsuz haber almış olabileceği gibi karşıdan başka kurumlardan almış da olabilir. Hisse de negatif bir algı oluşturma gayreti var. Yarın aylık kapanış var ve ben daha iyi bir seans bekliyorum.
Bilançonun bedelli ve kur farkı geliri nedeniyle kötü olmayacağını düşündüğümden bilançoyu görmek isteyeceğim.
Arkadaş bence satıp çıkma zamanı. Inşallah Zarar ermezsin. Çünkü bunlar alçak adamlar .Mali boşaltacak adam arıtıyorlar .Beklenti olumlu olsa bunlar Bu kadar mali çıkmazlardı. Bilançoda sonra çok yükseklerden çıkarlardı. Demek ki bunlar birşeyler öğrenmişler.SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef durum iç açıcı değil ve bugün satan kurumlar yabancı gibi. Ne oldu da iki günde her şey değişti? Ne bilanço ne de haber akışı buna gerekçe olamaz. Bugüne kadar herkese al ver fırsatı verdiler lakin şimdi finalde sıkıştırıyorlar. Garip değil mi? Filmin sonunu göreceğim.
Bakın 2850-2840-2830-2820 kafemesine 800.000 lot alış yazmışlar. Garip değil mi?
Al/sat yatırım tavsiyesi değildir
Dostum ne 800 bin lotu allah aşkına😊
Kendi lotunu koymuş oraya satış kademesinden keklik avlıyorlar. Burada işlem yapanlar tahtaya karılarını bile koyarlar sen ne zannediyorsun?
Daha 2 gün önce uyardım 3.20 iken meğerse geçirmiş orada hemen 2.9..
Daha çok yazarım da gerek yok. 3 de olsa 3.50 de olsa 4 de olsa şu bilinsin ki sadece aşağıdan aldıklarını geçirmek için yükseltmiştir. Hiç bir zaman 3 lira üstü senin 1 lotunu bile almazlar...2.6-2.7 arası alır mesela..
Bu hükümet yalaması bir şirket olmasa zaten çoktan mefta olmuştu. Borç yapılandırdı da kurtuldu. Bedelli de boşa olmadı. Gir sitesine yönetim kadrosuna tiplere bak zaten belli ediyor kendini😊
siteyi arattırdım http://www.katmercizekeriya.com/ çıkıyor
Şahsi kanaatimce dün TEB satışını karşıdan aldıkları gibi bugünde yabancı ve makinelerin malını aldılar. İşlem bitince de TEB tahtaya geri döndü veren versin dedi. Seans içi 2890 a yana döne mal verenler 2950 deki 250.000 lota vermediler. Ben gösterilene değil gösterilmeyene bakıyorum. Sayın bg haklı olabilir ama ben sarttrımı ve ihale haberleri ile level atlaması gerektiğini düşünüyorum. Huylu huyundan vazgeçmezse de ilk kez zarar ettik demeyiz.
Bu şirketin ürünleri diğer yerli şirketlere göre çok hantal, bir otokar bir bmc bir tümosan gibi araç göremedim özellikle barış pınarı harekatlarına bakıyorum bir tane hızır göremedim .En iyi yaptığı iş Toma araçları idi fakat şükürler olsun doğuda artık örgütlerden çoğunlukla temizlendi.Benim kendi görüşüm bu şirket 10 yıl boyunca kar açıklayamaz çünkü o kadar çok yönetim gideri yazıyorlar ki kar edecek olsa bile zarara dönüyor kimsenin zarar etmemesi dileğiyle Yatırım tavsiyesi değildir.
Katmercilerin ürettiği AB ve NATO standarlarında Hızır 400 beygir gücüyle sınıfının en güçlüsü, hibrit modeli için çalışma devam ediyor.
Ateş, Aselsan ile işbirliği neticesinde sınır güvenliği ve gözetlemesinde tercih ediliyor. 20 tane TSK ya teslim edildi 37 araç daha teslim edilecek.
Geçen hafta uzaktan kumandalı 10 zırhlı dozer TSK ya teslim edildi.
Hepsinden önemlisi Aselsan ile birlikte ürettiği UKAP 2 insansız mini tank benzeri araç 2020 de hazır olacak.
İnsansız ve uzaktan kumandalı savunma araçları noktasında ingiliz şirketle anlaşması var ve şirket gelişime açık.
Evet bir otokar bmc değil ama emin adımlarla gidiyor, ürün gamı geniş.
bu şirket birçok projeyi gizli tutuyor dürüst değil patronları hisse toplama derdinde bedelli olana kadar öyle bi algı oluştu ki ky gözünde şirket batıyor havası verildi yazın gelen afrikaya şu kadar ihracat haberi hisseyi yeniden popüler hale getirdi aynı zmanda birçok madurda yarattı ben 1 yılı geçgindir zararda bekliyorum inadınada satmıcam sk sk çıkarıcaklar hisseyi yeterince toplayamadıgından patron süründürüyor eminim yeterince lot topladıktan sonra haber pompalamaya başlarlar art arda bilançoyu dayoluna sokarlar ama bence vakit var daha sene sonuna kadar 4 tl hedefim var daha üstü de patrona bağlı zaten kap a doğru düzgün haber yollamıyor dozerlerle ilgili en ufak bi haber düşmedi bile kap aa fiyatı ne kaç liradan ihale edildi vs bu arada borçta gırlağı geçmiş durumda dövize ndeksli 100 milyon euro borçda duruyor kenarda hisseyi alanalr bunuda göz önüne alsın döviz hassas bi habere tepki veriyor dogal olarak borçta artıyor bunun 9 aylık çok az zarar yada göstermelik kar gelecek tahminimce ytd
Synmstfbztk80 bence de haber akışları bir zamanlama ile gelecek.
Borç var lakin bu yıl ortasında 2 yıl sadece faiz ödemeli 8 yıla yayıldı.
Şirketin ihaleleri , ihracatı dolar, euro cinsinden olduğu için bedelli sermaye artışı sonrası düzelen mali yapıyla daha rahat hedge edecektir.
Hızır zırhlı aracın ilk ihalesi Afrika ülkesine ve 20 milyon usd. Teslimat 2019/2020.
Yönetim kurulu başkanı bu ihale haberini verirken devamı gelecek dedi.
Şimdi insansız savunma araçlarına baktım ukap 2 gerçekten iyi. Kaldı ki bmc olsun otokar olsun nurol olsun herkes bu alanda ilerlemeye çalışıyor. Artık cephede askerler yerine uzaktan, uydudan kumandalı araçlar, ihalar, droneler olacak.
Bugün milli savunma bakanı barış pınarı harekatındaki yerli teknoloji, savunma sanayiine vurgu yaptı ve aselsan bugün tedarikçi ve partnerlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Silah satışına yönelik ambargolar, teknoloji transferine yönelik engeller yerli savunma sanayinin önünü açacaktır.
pazarlamayı çok iyi yapmaları lazım yurt içi yurt dışı heryere tanıtmaalrı lazım ürünlerini ki satış yapıp dönebilsinler bu yıl yapılan bedelliyle ilk sene faizini ödeyebildi ve biraz rahatladı 1 senede olsa ama şirketin yaptıgı işin karı düşük kalıyor borç çevirmede 8 yıl döviz faiz yerinde kalmalı en azından şu anki rakamalrda ben en çok dövizden korkuyorum 8 yıla nerede olur diye şirket ortalama %30 kar marjıyla iş yapsa 10 15 i fazie gitse kalan 15 lede giderleri karşılasa neredeyde fazie çalışmış olucak iş hacmini arttırması lazım her sene 150 milyonluk iş almalıki kendi maliyetini çıkarsın bu rakamın üstü ancak şirkete kar yazdırır diye düşünüyorum şirketin rakipleri çok çok çalışması gerekli ytd
bak polemik olsun diye yazmıyorum iyi niyetle yazdığını varsayarak bilgileri düzeltmeye çalışacağım.. yapılandırma yapan şirketin faizi yapılandırma süresince sabit olur. yani değişken faiz uygulanmaz. kur evet değişkendir bu yapılandırmayı yaparken bankalar senden benden daha fazla bu işin içinde ve daha büyük riskleri olduğu için onlar bile döviz yapılandırmasına tamam dediyse demekki yapılan projeksiyonlara güvenmiş ve mantıklı demişlerki bu şekilde yapılandırma sonuçlanmış. ytd
Katmercilerin ürün gamına ve üretim miktarlarına bakıldığında daha spesifik ve karlı ürünlere ve özellikle savunma sanayiine yönlendiğini söylemek yanlış olmaz. Savunma sanayii araçlarının protitipi, yetkili kurumlardan test sonucu onay alması ve devamında seri üretim büyük önem arz eder. Karosericilikten, montajcılıktan öte bir savunma aracı geliştirmeği yabana atma ak gerekir ki ar-ge ile bu ürünlerin devamı gelir. Emekleme döneminden çıkıp ayağa kalkan bir şirketin koşması zaman alacak olsa da know howun önemli olduğunu ve gelebilecek haberlerle fiyatlama kriterlerinin değişebileceğini düşünüyorum.
Bir süre alıcı/satıcı ve fiyat hareketi ile ilgilenmeyeceğim.
Bir anda saman alevi gibi parladı ve çok değişik kurumlardan alım geldi. Tahta tam kontrol altında gibi. Meksa bitti, yabancı satıyor, tek dert , toplam fark ve malum bir kurum herhalde.
Savunma sanayii şirketleri için bana göre en önemli husus bütçeden yeterli pay aktarımı, ödemelerin düzenli ve zamanında alınması ve projelerin ertelenmeden devamıdır.
Teb malı yerine koydu karlı bir şekilde. Yatırım, yabancı, credite suisse , meksa malı bittiyse artık bilançoyu fiyatlayabilir haftaya.
Bu makine işlemi yapan yabancılar mahvediyor girdikleri yeri.
Seans sonu vakıf ve meksanın satışları hisseyi aşağı baskıladı. Yazacak ve söylenecek hiçbir şey yok. Katmer yine yaptı katmerliğini.