Alıntı Originally Posted by HAK Yazıyı Oku
Synmstfbztk80 bence de haber akışları bir zamanlama ile gelecek.
Borç var lakin bu yıl ortasında 2 yıl sadece faiz ödemeli 8 yıla yayıldı.
Şirketin ihaleleri , ihracatı dolar, euro cinsinden olduğu için bedelli sermaye artışı sonrası düzelen mali yapıyla daha rahat hedge edecektir.
Hızır zırhlı aracın ilk ihalesi Afrika ülkesine ve 20 milyon usd. Teslimat 2019/2020.
Yönetim kurulu başkanı bu ihale haberini verirken devamı gelecek dedi.
Şimdi insansız savunma araçlarına baktım ukap 2 gerçekten iyi. Kaldı ki bmc olsun otokar olsun nurol olsun herkes bu alanda ilerlemeye çalışıyor. Artık cephede askerler yerine uzaktan, uydudan kumandalı araçlar, ihalar, droneler olacak.
pazarlamayı çok iyi yapmaları lazım yurt içi yurt dışı heryere tanıtmaalrı lazım ürünlerini ki satış yapıp dönebilsinler bu yıl yapılan bedelliyle ilk sene faizini ödeyebildi ve biraz rahatladı 1 senede olsa ama şirketin yaptıgı işin karı düşük kalıyor borç çevirmede 8 yıl döviz faiz yerinde kalmalı en azından şu anki rakamalrda ben en çok dövizden korkuyorum 8 yıla nerede olur diye şirket ortalama %30 kar marjıyla iş yapsa 10 15 i fazie gitse kalan 15 lede giderleri karşılasa neredeyde fazie çalışmış olucak iş hacmini arttırması lazım her sene 150 milyonluk iş almalıki kendi maliyetini çıkarsın bu rakamın üstü ancak şirkete kar yazdırır diye düşünüyorum şirketin rakipleri çok çok çalışması gerekli ytd