Aynen oyle sabah beri bizde bunu diyoruz sag cep sol cep hepsi galip onemli olan operasyonu bitirdi mi arkadaslar onemli olan bu adam bitti demeden bitmez
Ahtapt bize guzel bir yorum yapsin bizlerde kendi yolumuzi cozeriz yarin
Printable View
Aynen oyle sabah beri bizde bunu diyoruz sag cep sol cep hepsi galip onemli olan operasyonu bitirdi mi arkadaslar onemli olan bu adam bitti demeden bitmez
Ahtapt bize guzel bir yorum yapsin bizlerde kendi yolumuzi cozeriz yarin
Yahu arkadaş onların galip olduğunu biliyorum alış tarafındaki ak yatırım garanti yatırımda mı o pekala son 10 dakika marbas invest yatırım finansman açığı kendi kendine mi kapattı bosverin adamlar bulmuş bir yol geçiniyor ben yukarıdan alan küçük yatırımcıya aciyorum yoksa benim tuzum kuru hareket başladığından beri 15 binlirasini aldım.ve özellikle malı metroya verdim .başkasına gitmesin diye
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 bin lira kaldirmissin ama doscovery telefon kullaniyprsun
Ve bugun gun icinde dedin ki yatirim sireketim aradi hisselerimi kiraamak icin
6 gun once siteye uye olmussun
Yaziktir kardes surada uc kurus icin insanlari kandirma,yalan konusma daha cok mantikli yorumlar.ve bilgiler paylasalim bizbizeyiz zaten burda dimi haydi selametle...
Yeterli alici olsa izle selaleyi.galip bu...biraz bunada dusmuyor hissi verip, cikar dedigin anda hoop asagi...kacinilmaz son...ytd..yarin 2 45 ten yuksek olacagini sanmam..ytd..
İlla iPhone kullanmam lazim bak sen bu işten anlamıyorsun dun sattigin malı istersen 2 gün içinde takasta kiraya verebilirsin aracı kurumunu ara sor.isten anlamayanlar olmazsa spekler nasıl kazanacak ben yazdıklarımın arkasındayım adamsa spek döner geri alır malı yada ky yi sirtlanlara teslim eder.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki senaryolar tekrarlanırsa gün sonunda galip ağa şöyle bir bildirimde bulunabilir:
2.3x-2.xx aralığından xxxx lot alış, 2.xx-1.xx aralığından xxxxxx lot satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiş olup, pay oranımız %0 olmuştur...aman dikkat...ytd
Yarın 1 milyon alır 2 milyon satar galip amca.
Yav arkadaşlar hangi patron ky düşünmüş,biraz mantıklı olalım ky kazanırsa kim kaybedecek?borsada istisnalar hariç ky her zaman kaybeder,bugün kazanır yarın başka hissede kaybeder,birinden 300 lira kazanır sevinir diğerinde bin lira kaybeder gözüne görünmez,markette hangisi 2-3 lira ucuz diye bakar burada 100-200 liralar hiç gözüne görünmez..borsa pişmanlıktır
Bugünkü taban 1,97 idi
Yarınki taban 1,85
Tabana bi verirse siz o zaman görün buraları olmaz diye kaide varsa bizde bilelim
Bugünkü malı tabiki ky aldı,yarın yol ne olacak acaba
İnşaALLAH öyle olmaz küçük yatırımcı kazanır ama galipi bilen bilir...bir de galipin işlem yaptığı hisselerde uzun süre işlem yapan küçük yatırımcının kazanması söz konusu değildir,,,ytd
benim dayıya ve arkadaşına bile aldırmış 2,31 den, adamlar benim söylediğim hisseyi almamış, bu galip ağada mıknatıs gibi çekiyor. tebrik etmek lazım.
Son 2 gündür olan dalgalanmalar
Tamamen korkutmaca
Tamamen aldatmaca
Tamamen ky yi pastadan uzak tutma.
Boyle bir mal verme 20 yildir borsa hayatımda ne gördüm ne duydum.
Tamamen fasafiso işlemler.
Elimde kimilerine göre 3 - 5 adet hisse var .
Ve 4 - 5 tl leri görmeden satmam.
Bu numaralar bana sökmez..
Yarın kahvemi çayımı alıp ekranı izleyeceğim.
İsterse gün içi 2 defa tavan taban yapsın.
Ne alır ne satarım.
Mevcut lotlarimla bekleyeceğim ..
Yarınki kritik fiyat 2.50 olacak yukarı kırarsa kimse tutamaz.
İzleyelim ....
günaydın umarım hızlı bir gün yaşarız herkese bol kazançlar
Ah benim ky cim.hayal de guzel sey.ama galip bu..acımaz. az miktarda risk alin.asagi satis yazin giderse ne ala..gitmese duserken satilsin...donu belli dip..ytd
Adam tam 31'ci çıktı:)) Şaka bir yana bariz şekilde aşağı salmasını istemiyor bir grup ki metro olma ihtimali yüksek..Burdan da yön yukarı anlamı çıkar az çok..
Dünkü sattığı yerden ky ye kakalayacakl anlaşılan,bugünkü strateji bu
30-34 arasına malı yığdı burada gel gelmi yapıyor acaba
Metro ara sıra yukarı hareket yapacaktır ama şelale yaparsa alım için tetikteyim 2,20 altına sarkarsa bidaha denerim şansımı en fazla 10 kademe için
Galip ağa mıknatıs gibi çekiyor arkadaş bulaşmayım diyorum yine kaşınıyoruz
Ne dediysek o
2.50 geçilirse isler tıkır
2.30 beton oldu
BirZdan alır başını gider .
Kademeler saglM
Şahsi kanaatimdir
1 milyon lot alarak yukarı çekip gel gel yaparak elindeki 2 milyon hisseyi çakacak galip dikkat!
maliyeti icabi buralardan yedirur.ogleden sonra baska hisseye gecer.dikkat edin ahtapot yutmasin sizi...
Çok beklemesi işkillendirmiyor değil.. Mal yedirme senaryosu daha ağır basmaya başladı.. Bir anda dip de yapabilir, dikkat etmek lazım.
2,34 üzerinde istediği rakamı çaktı demekki
saatlik grafik yeşil yaktı
2.33 üzerine bir saat daha kalırsa 2.54 e değebilir
tamamen benim şahsi düşüncem
Geç kalırım ama hedefe yolculuktan vazgeçmem diyor.
Sabır.
Birazdan yırtar kefeni .
Ahtapod güzel mal pazarlıyor tebrik etmek gerek :)
Yanlışlık var sanırım.
Ben aldım bekliyorum.
Kimseye al sat demiyorum.
Kazanan da kaybeden de sizsiniz.