Sayfa 106/460 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 841 - 848 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. Aynen oyle sabah beri bizde bunu diyoruz sag cep sol cep hepsi galip onemli olan operasyonu bitirdi mi arkadaslar onemli olan bu adam bitti demeden bitmez

Ahtapt bize guzel bir yorum yapsin bizlerde kendi yolumuzi cozeriz yarin

2.  Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    4.5 milyon lotu okutmuş Galip

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 m kendi almış yani 4,5 m satmış olmuyor, şelale yapsa satamaz mecburen çapraza alıp gel gel yapmaları gerek
    Brokerlarin sayılarla işaret şifrelerini bilmek gerek metro yatırımdan kimse yokmu özelden bana o sayıların anlamını söylese

3.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    kardeş az mantıklı ol. hiç mi galipi izlemiyorsun. açıkçı da galip alan da galip, globalde galip ibc de galip şeker de galip. bence net emin olmadığın bi durumda adamlığın üstüne konuşma. az biraz fonet ozgyo vakfn hareketlerinden haberin olsa bu konuşmayı yapmazdın
    Aynen öyle dostum bunu bilmeyen varmış demek

4.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Aynen öyle dostum bunu bilmeyen varmış demek
    Avgyo ile de o oynqdi bakin suam nerde zirvesinden cok az asagida yani tum kagitlarda oyle olmuyor demek bu is

5.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Aynen oyle sabah beri bizde bunu diyoruz sag cep sol cep hepsi galip onemli olan operasyonu bitirdi mi arkadaslar onemli olan bu adam bitti demeden bitmez

Ahtapt bize guzel bir yorum yapsin bizlerde kendi yolumuzi cozeriz yarin
    Noktayı sen koymuşun.. operasyon bitişe başladımı bugünkü satışların devamı gelirse operasyon finiş,yok yarın yukarı sert yapıp bugün verdiklerini geri alırsa hedef büyür
    Bin lira zararla çıktım, çıkmasam iki bin olmuştu,takipteyim bakalım kısmet

6. Yahu arkadaş onların galip olduğunu biliyorum alış tarafındaki ak yatırım garanti yatırımda mı o pekala son 10 dakika marbas invest yatırım finansman açığı kendi kendine mi kapattı bosverin adamlar bulmuş bir yol geçiniyor ben yukarıdan alan küçük yatırımcıya aciyorum yoksa benim tuzum kuru hareket başladığından beri 15 binlirasini aldım.ve özellikle malı metroya verdim .başkasına gitmesin diye

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Yahu arkadaş onların galip olduğunu biliyorum alış tarafındaki ak yatırım garanti yatırımda mı o pekala son 10 dakika marbas invest yatırım finansman açığı kendi kendine mi kapattı bosverin adamlar bulmuş bir yol geçiniyor ben yukarıdan alan küçük yatırımcıya aciyorum yoksa benim tuzum kuru hareket başladığından beri 15 binlirasini aldım.ve özellikle malı metroya verdim .başkasına gitmesin diye

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    15 bin lira kaldirmissin ama doscovery telefon kullaniyprsun

Ve bugun gun icinde dedin ki yatirim sireketim aradi hisselerimi kiraamak icin

6 gun once siteye uye olmussun

Yaziktir kardes surada uc kurus icin insanlari kandirma,yalan konusma daha cok mantikli yorumlar.ve bilgiler paylasalim bizbizeyiz zaten burda dimi haydi selametle...

8. Yeterli alici olsa izle selaleyi.galip bu...biraz bunada dusmuyor hissi verip, cikar dedigin anda hoop asagi...kacinilmaz son...ytd..yarin 2 45 ten yuksek olacagini sanmam..ytd..

Sayfa 106/460 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •