Aynen oyle sabah beri bizde bunu diyoruz sag cep sol cep hepsi galip onemli olan operasyonu bitirdi mi arkadaslar onemli olan bu adam bitti demeden bitmez
Ahtapt bize guzel bir yorum yapsin bizlerde kendi yolumuzi cozeriz yarin
Aynen oyle sabah beri bizde bunu diyoruz sag cep sol cep hepsi galip onemli olan operasyonu bitirdi mi arkadaslar onemli olan bu adam bitti demeden bitmez
Ahtapt bize guzel bir yorum yapsin bizlerde kendi yolumuzi cozeriz yarin
Yahu arkadaş onların galip olduğunu biliyorum alış tarafındaki ak yatırım garanti yatırımda mı o pekala son 10 dakika marbas invest yatırım finansman açığı kendi kendine mi kapattı bosverin adamlar bulmuş bir yol geçiniyor ben yukarıdan alan küçük yatırımcıya aciyorum yoksa benim tuzum kuru hareket başladığından beri 15 binlirasini aldım.ve özellikle malı metroya verdim .başkasına gitmesin diye
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
15 bin lira kaldirmissin ama doscovery telefon kullaniyprsun
Ve bugun gun icinde dedin ki yatirim sireketim aradi hisselerimi kiraamak icin
6 gun once siteye uye olmussun
Yaziktir kardes surada uc kurus icin insanlari kandirma,yalan konusma daha cok mantikli yorumlar.ve bilgiler paylasalim bizbizeyiz zaten burda dimi haydi selametle...
Yeterli alici olsa izle selaleyi.galip bu...biraz bunada dusmuyor hissi verip, cikar dedigin anda hoop asagi...kacinilmaz son...ytd..yarin 2 45 ten yuksek olacagini sanmam..ytd..
Yer İmleri