Genel kurul tarihi açıklandımı arkadaşlar?
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Genel kurul tarihi açıklandımı arkadaşlar?
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.08.2017 birleşme gk varmış..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doldurdu mu dersiniz sayın yakamoz..
arkadaşlar 45 46 çalışmA dan gab dolmaz açığa 8 m çalıştı ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar önümüzdeki haftalara dikkat g.k kadar bu hisseyi 41 altına cekebilirlerki kotumserim 36 da olabilir gk ayrılma hakkını kullansınlar mantığı belkide 56 ya çekecekler g.k sonra cakabilirler avgo galip hisseleri boşalti belki bu masaya oturabilir dikkatli olmak lazım çanak çölmek patladi dememek ytd
Korku salmışsınız sayın yakamoz :)
korku değil gardasim ben fikrimi söylüyorum bildiğim biseyde yok tahminim inşallah yükselir 6.5 tl gelir ytd
Gk olacağı belli ve salacaklar ve %20. İnşallah salmaz..
Sayın muhabere, bu kağıdı aşağı salacaklar diyorsun ya, bence salmazlar. Niye mi? Çünkü bu kağıt ucuzladıkca daha avantajlı olur. Alırım % 65 ile ieyho ile değiştiririm.ucuzlarsa daha da alırım. Ben şahsen bu kağıdı günlük fiyat için taşımıyorum. Bu yüzden bu kağıdı daha 0.43 altına salmazlar. Kağıt buralardan daha ucuzlarsa, BALLI KAYMAK OLUR.ytd.
Yok sayın realiter %20 ucuzlar diye ben demek istemedim. Sayın yakamoz 0,36 demiş. Ben de o zaman yakamoza hitaben %20 salar demişsiniz, zannetmem ama yine de inşallah olmaz diye cevap verdim. Görüş olarak Size harfiyen katılıyorum sayın realiter.
Birleşme işlemi nasıl yapılacak peki.olumlu yada olumsuz nasıl bakmak lazım. Hem finanasal olarak hemde birleşmeden sonra ortaya çıkacak sermaye ve şirket değeri sonucunda ortaya çıkacak değerleme konusunda bilgilendirecek bir arkadaş yazabilirmi.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buranın yatırımcıları hepsi patron gibi. Herkez her şeyi hazır istiyor. Arkadaşım istediğiniz bilgiye ulaşmak için, ya geriye doğru okuyun.yada... Şirketin kamuyu aydınlatma platformuna bakın, biraz çaba harcayın istediğiniz bilgilerin tamamı orada var!. Yada yatırım danışmanıniza müracaat ediniz. Ytd.
28 temmuz alıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/pWk0pJ.png
28 temmuz satıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/BANrkD.png
28 temmuz genel durum
https://i.hizliresim.com/r2p371.png
Haklısınız velakin az çok baktık ama farklı bir düşünce duymak istedim.nitekim her araci kurumun bir hisse için degerlemesi farklı. Ben farklı siz farklı. Geçmişe dönük haberlerde birleşme haberi yavan yaptırmış baska da bir farklı düşünce ve yorum bulamadım.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın tamtam, Ben Rıza ile ışıklar ambalaj ila tanısdım.bayada yüksekten, halada buradayım. Sadece şirketlerin adı Değişti. Zarar da katlandı. Ben Riza'da en son bir birleşme yaşadım. Isyho ve ieyho birleşmesi. Iki halka açık sirket 0.35 birleşti. Rıza ayrılma hakkından sirketin aldığı lotlari 0.27 kadar sattı, sonra kağıt 0.23 gördü. Bütün küçük yatırımcıları sirkete hapsetti. Yatırımcı o kadar zarara girdiki . Yeni eski herkesi % 80 zarara soktu. Sonra 15 bin yatırımcım var diye öğündü. Rıza parayı sirket içi, satın alma birleşme. Istirak şirketlerin kasanı borç alarak vererek buluyor. Paraya giden yolda da kardeşine bile acımıyor. Bu yüzden kardeşi ile de mahkemelik. Rıza'nin şirketlerinin sadece giriş kapısı var.Cikis yok.Buradan kol bacak sağlam çıkan milyonda bir. Ytd
Pasta varmi
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/5QXaaq.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IEYHO Sermaye artırımının %65 ini USAŞ ile birleşme, geri kalan %25 ini nasıl yapacak?
286.121.264 IEYHO mevcut sermeyesi
184.031.366 USAS mevcut sermeyesi
470.152.630 Birlesme sonrasi
Duyurulan sermeye 543.595.733
YTD
http://fs5.directupload.net/images/170729/nx92jf97.jpg
aylık alan satanlar.
Arkadaş lar 14 AĞUSTOS da Ieyho ile birleşme var bu ikisi bir yukarı hareket yaptı ama devamı gelmedi önümüzde ki hafta için beklentileriniz nasıl tşk ler..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerlendirme raporunda, ieyho için birlesme rakamı 0.41 ile 0.43 hesaplanmıştım. Usaş içinde değişim % 65 di. Usaş yukarı giderse , yukarı gittikçe değişimdeki avantaj kaybolur. Aşağı giderse çok cazip olur. Bence birleşime kadar buralarda 0.4x ile 0.5x rakamlar da birleşmeye gider. Ytd.
Bastan sona okudum topigi bana dardaneli hatirlatdi. Dardiden iyi para kaldirmistim cok sukur ama isiklar ambalajdan bilirim rizayi ordada ondan % 450 koparmisitim ama rizaya koymaz ama usas kacirdik. Allah herkesin yardimcisi olsun. AZA KANAAT ETMEYEN COGU BULAMAZ. Cok DIKKATLI olunmali.
Merhaba sayın goodturk,
Üç sorum olacak ;
1. Usaş kaçırdım demişsiniz.. Neden?
2. Dikkatli olun demişsiniz.. Neden?
3. Nttur birleşmesine benziyor mu?
Yorumlarınızı bekliyoruz.
Merhaba Sayin Muhabere,
1-Zamaninda .20 kuruslardan alinip sabirla beklenebilirdi ve en az % 200 verirdi.
2-Cunku zurnanin zirt dedigi yere gelmis. Cok riskli
3-Net hole hic bulasmadim sahibi besim borsanin en tehlikeli adamidir affetmez seytana papucunu ters giydirir.
usas hiç 20 kuruşlar olmadıki. 35 kuruşun altına düşmedi diye biliyorum..
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın goodturk,
Korku salmaya mı çalışıyorsunuz? :)
arkadaşlar gab dolduranları lazım 46 da açığa dar iş var 13.m kesinlikle 46 gorrecekk yrd
Merhaba 14 AĞUSTOS da bunun üzerinde birleşme islemi Ieyho 0.37 Usaş 0.41 olarak yapılacaksa buna gelecek Ieyho paylarının biraz kaldıraç yapması gerekmezmi neticede birleşme bunun üzerinde olacak ve elinde senet olanların belli bir senet artışı olacak olarak biliyorum yanlışım varsa düzeltin..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliniza sahip olunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c5bf2c2721.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Tekin, Allah rızası için bi tercüman kullanın. Ne demek istiyorsunuz hiç anlamadım.
Birincisi iki ayrı sirket iki ayrı rakam (ieyho0.37, usaş0.41) den nasıl birleşek. Bu şirketler için bu rakamları nerden buldun.
Ikincisi kaldirac derken:usaş 0.36, 0.37 den. 0.56 gördü. Bu sizin için bir kaldirac ifade etmiyormu.
Üçüncüsü; ya benim burada ne işim var, anlamış değilim. Çok mu kurnazsiniz, benmi çok aptalım.ytd
arkadaşlar 46 da gab olustu 46 girmesi şart odu.ytd
Niye korku salayim arkadasim .20 kurusu ornek verdim. Topigide bastan sona okudum korku verende yok zaten.
Topikteki Her arkadaş Buraların Karlı Olduğunu Söylüyor 1 ve Üzerinden Maliyetli Olanlar ne yapacak Arkadaşlar. 1 TL ve üzeri Maliyetli Olanlara Bir önerisi Olan Varmı Acaba