Sayfa 107/199 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 849 - 856 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Gk olacağı belli ve salacaklar ve %20. İnşallah salmaz..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın muhabere, bu kağıdı aşağı salacaklar diyorsun ya, bence salmazlar. Niye mi? Çünkü bu kağıt ucuzladıkca daha avantajlı olur. Alırım % 65 ile ieyho ile değiştiririm.ucuzlarsa daha da alırım. Ben şahsen bu kağıdı günlük fiyat için taşımıyorum. Bu yüzden bu kağıdı daha 0.43 altına salmazlar. Kağıt buralardan daha ucuzlarsa, BALLI KAYMAK OLUR.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sayın muhabere, bu kağıdı aşağı salacaklar diyorsun ya, bence salmazlar. Niye mi? Çünkü bu kağıt ucuzladıkca daha avantajlı olur. Alırım % 65 ile ieyho ile değiştiririm.ucuzlarsa daha da alırım. Ben şahsen bu kağıdı günlük fiyat için taşımıyorum. Bu yüzden bu kağıdı daha 0.43 altına salmazlar. Kağıt buralardan daha ucuzlarsa, BALLI KAYMAK OLUR.ytd.
    Yok sayın realiter %20 ucuzlar diye ben demek istemedim. Sayın yakamoz 0,36 demiş. Ben de o zaman yakamoza hitaben %20 salar demişsiniz, zannetmem ama yine de inşallah olmaz diye cevap verdim. Görüş olarak Size harfiyen katılıyorum sayın realiter.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Birleşme işlemi nasıl yapılacak peki.olumlu yada olumsuz nasıl bakmak lazım. Hem finanasal olarak hemde birleşmeden sonra ortaya çıkacak sermaye ve şirket değeri sonucunda ortaya çıkacak değerleme konusunda bilgilendirecek bir arkadaş yazabilirmi.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .................................................. .........................
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

4.  Alıntı Originally Posted by tamtam Yazıyı Oku
    Birleşme işlemi nasıl yapılacak peki.olumlu yada olumsuz nasıl bakmak lazım. Hem finanasal olarak hemde birleşmeden sonra ortaya çıkacak sermaye ve şirket değeri sonucunda ortaya çıkacak değerleme konusunda bilgilendirecek bir arkadaş yazabilirmi.

Buranın yatırımcıları hepsi patron gibi. Herkez her şeyi hazır istiyor. Arkadaşım istediğiniz bilgiye ulaşmak için, ya geriye doğru okuyun.yada... Şirketin kamuyu aydınlatma platformuna bakın, biraz çaba harcayın istediğiniz bilgilerin tamamı orada var!. Yada yatırım danışmanıniza müracaat ediniz. Ytd.

28 temmuz alıcı kurumlar
    https://i.hizliresim.com/pWk0pJ.png
    28 temmuz satıcı kurumlar
    https://i.hizliresim.com/BANrkD.png
    28 temmuz genel durum
    https://i.hizliresim.com/r2p371.png

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Buranın yatırımcıları hepsi patron gibi. Herkez her şeyi hazır istiyor. Arkadaşım istediğiniz bilgiye ulaşmak için, ya geriye doğru okuyun.yada... Şirketin kamuyu aydınlatma platformuna bakın, biraz çaba harcayın istediğiniz bilgilerin tamamı orada var!. Yada yatırım danışmanıniza müracaat ediniz. Ytd.
    Haklısınız velakin az çok baktık ama farklı bir düşünce duymak istedim.nitekim her araci kurumun bir hisse için degerlemesi farklı. Ben farklı siz farklı. Geçmişe dönük haberlerde birleşme haberi yavan yaptırmış baska da bir farklı düşünce ve yorum bulamadım.

.................................................. .........................
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by tamtam Yazıyı Oku
    Haklısınız velakin az çok baktık ama farklı bir düşünce duymak istedim.nitekim her araci kurumun bir hisse için degerlemesi farklı. Ben farklı siz farklı. Geçmişe dönük haberlerde birleşme haberi yavan yaptırmış baska da bir farklı düşünce ve yorum bulamadım.

Sayın tamtam, Ben Rıza ile ışıklar ambalaj ila tanısdım.bayada yüksekten, halada buradayım. Sadece şirketlerin adı Değişti. Zarar da katlandı. Ben Riza'da en son bir birleşme yaşadım. Isyho ve ieyho birleşmesi. Iki halka açık sirket 0.35 birleşti. Rıza ayrılma hakkından sirketin aldığı lotlari 0.27 kadar sattı, sonra kağıt 0.23 gördü. Bütün küçük yatırımcıları sirkete hapsetti. Yatırımcı o kadar zarara girdiki . Yeni eski herkesi % 80 zarara soktu. Sonra 15 bin yatırımcım var diye öğündü. Rıza parayı sirket içi, satın alma birleşme. Istirak şirketlerin kasanı borç alarak vererek buluyor. Paraya giden yolda da kardeşine bile acımıyor. Bu yüzden kardeşi ile de mahkemelik. Rıza'nin şirketlerinin sadece giriş kapısı var.Cikis yok.Buradan kol bacak sağlam çıkan milyonda bir. Ytd

8. Pasta varmi

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 107/199 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •