Seçim masrafı yapmaya, bunca insanın oy kullanmak için yorulmasına gerek falan yok...
Konda seçim sonuçlarını ilan etsin olsun bari...
Printable View
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada ''Son NATO zirvesinde halen Fransa lideri çıkıp İslami terörden bahsediyor. Karşımızda susuyor, son NATO zirvesinde yine aynı ifadeleri kullanıyor'' dedi.
Kasımpaşa kahvesinde mahalle kabadayısının ağzıyla diplomasi bu devirde ülkeye hayır getirmez, getirmedi, getirmeyecek...
Hamza hocam enflasyon düşmüyor üstelik artıyor (açıklanan yalan rakamları boşverin) pazardan manavdan belli herşey. Ayrıca faizler de düşük millet neye yatırım yapacak dolarda terste kalanlar var biraz zor bozarlar..doların 1TL artması bile 1 yıllık faiz getirisinden daha çok olur..
https://youtu.be/kSE15tLBdso
oynatma hızını 1.5 yapınca mahmut tuncerle halaya duruyosun
*tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 5.9055, (önceki 5.9055)
*tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu yıllık tüfe beklentisi %11.62, (önceki %12.18)
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasının bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 6.3527, (önceki 6.3239)
Konda'nın anketinde % 33 kararsız çıkmış. Bu kararsızları partilere oyları oranında dağıtınca anketten Cumhuriyet ittifakı üstünlüğünü sürdürüyor sonucu çıkarılmış. Ekonomideki en ufak bir çalkalanmanını bu % 33'ü muhalefete yönlendirmesi işten bile değil. Yani anket AKP için tehlike çanlarının çaldığının bir göstergesidir. Trollerin sevinç çığlığı atması da avuntudan başka bir şey değil.
Her iki anketten çıkan net bir sonuç da HDP'nin bütün baskılara, medyada görünmezliğine rağmen oyunu artırdığı gerçeğidir. 6 milyon oyu yasadışı sayanlara ithaf olunur.
Kürtçü,
T.C. Anayasasının değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek maddelerini ortadan kaldırmaya çalışan herkes yasadışıdır haindir. Sen o 6 milyonunu 10 milyon yapsan da bu iktidar gücü sana yasaldır dese de bu böyledir.. Bu topraklarda geçmişte de Ermenistan/Kürdistan/Hellenistan istemek hainlikti ve cezalandırıldı bugün de cezalandırılacak yarın da cezalandırılacak..
Sen kendi varlığını Kürdistan'a sunabilirsin PKK/hdp'li ülküdaşlarını mutlu edebilirsin,
Türk halkının amacı da kendi çocuklarının geleceğini tehdit eden her türlü pislik yuvasını ortadan kaldırarak mutlu olmaktır..
https://odatv.com/ama-sabah-yalan-ha...-09121942.html
Adamlardaki zekaya bak. Çamur atıyorlar ama böyle çamur atmak bunlara yakışır.
Hukumete Muhalifim belki ama isterse o dedigin partinin oyu sadece ben haric yuzde yuz olsun. Ben varim ben bennn anliyor musun? Hdp teror orgutu uzantisidir. Akillarindan gecen o gizil dusunceyi ben olene yada abeni oldurene kadar gerceklestirtmeyecegim. Simdi siyasi dusunceni de al defol git burdan.
Bu HDP yi neden kapatmıyorlar ??? Devletin tüm kurumları ellerindeyken...
Öyle bahane olmaz ...
O partiyi terörist diye kapatmak o partinin binasına kilit vurmak değildir o parti harflerini değiştirince tekrar izin vermek değildir, üyelerini terörist kabul edip ağır cezalar uygulamaktır. Bunu böyle yap da bir daha maçası sıkan Kürdistan'ın K'sını Partinin P'sini ağzına alsın... Cumhuriyet tarihinde Özal'ın ve sonrakilerin Açılımlarına kadar da kimse buna cesaret edemedi zaten..
Türk ulusunun iradesine karşı hiçbir etnik iradesini ortaya koyamaz bileceğiniz tek şey bu olursa kafanız karışmaz..
Anayasamıza uyularak çıkarılmış 208 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ile ilgili Yasanın bu vatandaşlara verdiği hakka dayanarak kullandıkları oyların sonuçlarını yok sayıyoruz.
Ama aynı Anayasamızın değiştirilemez kabul edilen hükümlerini çok yerinde buluyor ve seviyoruz....:)
Birazcık da olsa çelişki yok mu Sn Meteposta?
Bankadan kendime ait paramı çekemiyorum daha önceden haber verecekmişim, o zaman eft yapalım diyorum, en fazla 50 bin lira eft yapabiliyormuşum kim neye göre bana ait olan paraya limit koyuyor. İsterseniz eft limitinizi artıralım diyor 150 bin olacak en fazla artırın diyorum ancak yarın uygulanır diyor. Hay ben böyle hırsız zihniyetin taaaaaa.
Böyle rezillik yok, kendi paranla rezil olmak bu olsa gerek.
Büyük meblağlarda ezelden beridir böyle zaten...Önceden bilgi vermeniz lazım ki banka parayı bulabilsin cash olarak...
Yoktur...
Bunların değiştirilemez olması en öncelikli ve belirleyici maddeler oluğunu gösteriyor..
Yapılacak hiçbir anayasa/yasa maddesi buna aykırı olmamalı oluyorsa bunu yapanlar suç işliyordur.
Tıpkı anayasaya göre var olmaması gereken bölücü bir partinin var olmasına göz yumulması gibi..
Anlaşılması ve geçinilmesi zor insansınız...
Yasal zeminlerde ve de hak hukuk konusunda HDP li insanlarla anlaşmamın daha kolay olacağını düşünüyorum....:)
İlerde Suriyeliler de parti kurarlarsa ? Onlar da daha şimdiden 4 milyon üstündeler nüfus olarak...
O PKK/hdp'li Kürtçüler Kürdistan için and içmiş bu uğurda Türk halkının çocuklarını katletmiş insanlardır....O katlettikleri insanlar bizim için canverdiler bunun bedelini misliyle ödetmek de bizim görevimizdir. Onun içindir ki katledilenler benim yakınlarım değildi Kürtçülerle anlaşabilirim asla diyemem...Kürtçülerle masaya oturduğunuzda Kürdistan'dan başka bir şey konuşamazsınız, pekiyi nasıl anlaşacaksınız?
Kürtçü arkadaşlarınız siz Kürdistan'a evet derseniz size şirinlik yaparlar, bir hayır deyin de şirinlerin nasıl şirret olduklarına ilk elden tanık olun..
Hep böyle, para vermemek için kırk takla atıyorlar, zorlaştırıyorlar.
Atm'den günlük çekme limiti benim bankamda 1500 lira, yıllardır aynı ve artırmıyorlar yani sürekli reel anlamda azalıyor. Ay başında hesabımdan nakit çekmem gereken bir tutar var ve iki üç güne bölüp parça parça çekebiliyorum.
Artık 1.500 üstüde çekebilyorsunuz ama ücreti mukabilinde
Bende en fazla bazı bankada 5000 bazı bankada 15000 çekebiliyorum limit yükseltmiyorlar pek artık
Senin yapacağın milleti bölmek üzerine, söylemlerin terör örgütünü destekliyorsa, görmezden gelinmesini istemen ne kadar masum ne kadar kurnazca, bölücülük konusunda çok iyi eğitim aldığını gösteriyor. Beğenmeyenler engellesin, beğenenler meydanı boş bulsun istedikleri bölücülüğü rahatça yapsın oh ne güzel dünya.
Sn. loner söz konusu şahsı muhatap bile almıyorum. Irkçılığı imzasından belli olan bir şahıs kendisi. Bu tiplere göre Türk olmayanın nefes alması bile sıkıntı. Bunlara bir şey anlatmak mümkün değil, engelleyip geçin. Laf yetiştireceğim diye sinirlerinizi yıpratmaya değmez.
Beyinsiz,okuduğunu anlamıyormusun!
adam Türk olduğu için kendinden tiksinecek derecede Kürtçü. Git yalakalığını seni kendilerine Kürdistan borçlu olduğuna inandırmış PKK/hdp'li dostlarına yap..
"Kürt olduğumu zannettiğiniz ortaya çıkıyor. Maalesef değilim. Türküm"
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post3800631