Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada ''Son NATO zirvesinde halen Fransa lideri çıkıp İslami terörden bahsediyor. Karşımızda susuyor, son NATO zirvesinde yine aynı ifadeleri kullanıyor'' dedi.
Kasımpaşa kahvesinde mahalle kabadayısının ağzıyla diplomasi bu devirde ülkeye hayır getirmez, getirmedi, getirmeyecek...
Hamza hocam enflasyon düşmüyor üstelik artıyor (açıklanan yalan rakamları boşverin) pazardan manavdan belli herşey. Ayrıca faizler de düşük millet neye yatırım yapacak dolarda terste kalanlar var biraz zor bozarlar..doların 1TL artması bile 1 yıllık faiz getirisinden daha çok olur..
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
*tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 5.9055, (önceki 5.9055)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu yıllık tüfe beklentisi %11.62, (önceki %12.18)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasının bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 6.3527, (önceki 6.3239)
Yer İmleri