Iyi is Vakifa veriliyor bu cuzzamli oldugu icin artik.
Printable View
Ben onu bunu bilmem. Bekleyen Reisimin çorbasını içer...Ne dedi sorduklarında, azdan az çoktan çok gider...
Docodan biraz polyoya az az geçtim
XBANK üzerinde ki baskı kalkmadan bankaların bir yere gideceği yok, bu baskı dava kaynaklı mıdır yoksa başka bir şey mi bilmiyorum, diğer senetlerle endeksi götürmeye çalışıyorlar, cesaretli arkadaşlar diğer senetlerde işlem yapıp iyi kâr yapabilirler, bunda bekle bekle adamın içi kararıyor.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antalya’ya geldim göremiyorum, bankalarda yine yabancı satışı varmı.
4,80 stopla işc alıyorum. 4,79 bir kez yansa satarım.
THY kapanışı çok önemli, kusmazsa bu aldığını formasyon çalışırsa 11,5 görme potansiyeli var gibi gibi.
Trumpin trilyonlari da mi gelmiyor bu bankalara hic. ABD'de de iyi degiller her nedense.
666 nın TAV tavlamış, tavana gidiyor yine. :)
Adam 40 yaşında ufak bir kaza geçirmiş, çocukları 18-20 yaşında, zavallı çocuklar evi geçindiriyor, adamın zaten sigarası hafta bir bir duble rakısı var. Yani canına minnet, ama o çocuklara yazık, daha bu adam 54 yaşına kadar çalışması gerekirdi. İşde borsamız çocuklar, baba ise bankalar oluyor, evi geçindiren küçük senetler.
Eylül çöküşüne kadar bu bankalar gitmeyecek mi, belkide gitmez, yabancı satışı aynı oranda devam ederse niye gitsin ki, gitse de son gün bir %6 yapar malı yıkar çöker. Neyise, borsa 100 üstünde kalacaksa, tekfen isdemir ereğli portföye ekleniyorrrrrrrrrrrrrr. Tüpraş da istiyorum ama onun karı gelmedi her halde çok devasa bir zarar gelir diye korkuyorum. Adamlar ısrarla banka almıyorlar. ama ısrarla tüm shortcular bitirilecek.
Omaha Iblisini goren var mi?
Doco, avusturyayı bekliyor, oranın borsası çok geride kaldı, hareket ederse doco tekrar 600 lere gidebilir.
endeks %2, garan %1,5 tarihde görülmemiş bir olay.
Yıldız ortak ile en son özelden yazmıştık. Ben olsam halk alır beklerdim dedim. Sonra gören olmadı.
Bu arada halkbank 5,37 üstü rakam kesinlikle güvenli. Ama sıfırdan bir yatırımcı için, bankalarda yabancı satışı, işc ye el konulması, halkbank tahsisli veya halkbank abd cezası gibi konuları bugünün fiyatları ile karşılaştırdığımızda İŞC 60 kademe avantajlı gibi duruyor. Bende devletin bu banka için ne yapacağını merak ediyorum. Düşünülenden kötüde olabilir, iyide olabilir. Renksiz bir durum. Sadece biraz hafifletici bir neden var, işde o da bu 60 kademe geride kalması, yani devletin yapacağını fiyatlamış gibi bir hali var. İşc nin diğer bir özelliği ise tanınmış bir senet, kırkkat yabancı satsa bile. Vefaat eden çalışanların yada vefaat eden borsa yatırımcılarının çocukları yada torunları tarafından dahi alınabilecek bir senet. Özel bankalarda yapı ve garantiye daha az güven var. Akbank sanki swap olayında yakalanmış dediler. İşde TRL kredi almış, sonra dolara dönmüş gibi duydum, ne kadar doğru bilmiyorum.
5 saatde izmitten antalya ya geldim. yurdışına satmak için 550 bin dolarlık makine aldım, sözleşme imzalanacak onu bekliyorum. sıcak çok fazla sanırım onun etkisi ile hayal görmek kapasite ile doğru orantılı artıyor. :) TAV çok güzel ama, onun için yazılanlar karşılık buluyor. Ben bilmem TAV'ı dün gece öve öve bitiremedik. :)
Polho 2,53, çok cirkin güzel türkcemize uymayan bir adı varü kim koymuş bunu, borsaya acıyorsun, daha güzel göze hitap eden bir isim bulsana, ne demek bu POLHO, 2,53 lirada. 2,75 3 gibi gibi rakamlar zaman içinde mümkün görünüyor.
Dolar ilk tepkisini 6,85 de verdi gibi. Daha kademeli olarak bu tepkiler devam edebilir. Buradan 7 veya az üzeri gibi bir rakama çıkması doları bitirir. Beklenen ise kademeli oalrak 6,8 6,7 veya belki belki 6,6 zor ihtimal ile dip yapması. Ben 6,750 gibi bir yerde dip yada yatay yapacağını düşünüyorum. sonrası malum.
O polho dedigin zamazingonun piyasa degeri Sulun kadar olmus nerdeyse. 100'de bile degil her ne ise artik.
Anladigim kadariyla sen ne kadar hurda teneke ile ilgili sirket varsa giriyorsun KD.
Anadolulu Alp diye bir arkadas vardi, onun da oto tamircisi oldugunu zannetmistik. Bir balata, bir fren bir tekerlek sirketi aliyordu.
bankalar destek vermiyorsa 102 geçmeye
bimasa takla attırırız diyor herifler
O BIM'in endekse agirligi %10'un ustunde. Yani bugun %1 artirmis oluyor endeksi tek basina. Gecenlerde konulmustu takasi en fazla dagitilan hisse diye sozde.
yarında bimden tcell kontur yükleriz.
biraz da onu kullanırız.
Kurtulamadik yine ibishden.
Eylulde cokus yok, kac kere cokecekler dibin dibinde iste son 3 sene.
seçim olmazsa çöküş olacak bir durum yok
Takaslarda halk yatirimda %71.35 , 1.309.529.00 lot görünüyor.citinin orani %6.97.
Bende gozukmuyor. Oran da yanlis, yeni sermayeden hesaplanmis, fiili dolasimdakilerden degil.
Matriks mobilde ,Takaslarda diğer mesajımdaki değişiklik yapilmis fakat ; pd/dd 0.20 ,sermaye :1.250.0 M görünüyor.bunlarda bir değişim yok.
http://share.matriksdata.com/share.a...05182007570044
http://share.matriksdata.com/share.a...05182005516916
http://share.matriksdata.com/share.a...05182009325202
http://share.matriksdata.com/share.a...05182016127085
KAP: [HALKB ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/845698
Dosyalar:
Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu 2020-05-18
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama TÜRKİYE HALK
BANKASI A.Ş.'nin
gerçekleştireceğini bildirdiği tahsisli sermaye artırım işleminde
1.223.776.223,776 TL nominal değerde kaydi bakiye (ISIN Kod: TRETHAL00019) bankanın talebi üzerine 18.05.2020
tarihinde borsada işlem gören statüde ihraç edilmiştir.
Kafamda bu bankaların son 2 aydır yasadıklarını bir türlü seneryolaştıramıyorum.
Yabancı satmak istiyor, peki niye daha önce çok kereler yaptığı gibi malı tabana kadar satıp perişan etmiyor. Yada daha önceleri yaptıkları gibi; satmak istediklerinde cep to cep yaparak malı %20 civarında yükseltip o çoşku ve heyecanla itinayla dağıtırladrdı istedikleri kadar malı.
Yabancı ileriyi fiyatlıyor. İmkansız, benden yüz kat daha iyi biliyorlar ki 2. çeyrek bilançoları da kar gelecek şirket sayısı 30 değil ve bankaların hepsi, istisnasız bu kar edebilecek şirketler arasında. Yoksa şu son 2 aydaki şahlanan şirketlerin içler acısı zararlarını herkes görecek 2 ay sonra.
Diğer bir fikirde, son 15yılda bize öğretip ezberlettikkeri çıkış seneryosunun (çıkış bankalarla başlar, sanayi hisseleriyle devam eder ve ensonda kalan çöp hisselerden bazılarıyla finali yapar) tam tersini yaparak gene bizi sövüşlüyorlar. Eğer bu şekilde, City, deutsche, Merrill abla hep beraber gizli hesaplarla eczacı ilaç, hubwc, rtlab, çimentolar yada ekiz yağ, Seyitler kimya, Aklim yada tTac tarım ürünleri filan aldıysa ve bize farkettiremeden bu işi yaptılarsa zaten kazandılar. Bu kadar profesyonel kazanmıycakta ben mi kazanacağım.
Yada bankalardaki biz gibi daha dirayetli ve daha sabırlıların elinden mallarını almak istiyorlar ve ısrarla burada tutuyorlar. Normal de buna ihtimal bile vermezdim ama TH'ın, 666'ın yada ismini unuttuğum daha bir çok nispeten uzun vadeli ve dayanma potansiyelli kişilerin yazdıklarını doğru kabul edince yabancı belkide istediğini başarıyor.
Bilemiyorum, o yüzden de korkmaya başladım.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.