Sayfa 100/579 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 793 - 800 arası.

Konu: HALK Cafe - III

a haber muhafazakarları gütmekle meşgul
    biri çiti atlamasın diye siyasal tarih yazıyor.
    diriliş,ertuğrul ,kuruluş,kurtuluş derken
    hepsi bir sabah uyanıp
    sırplaşıp komşusunu kesecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    10 dolardan 1 dolara yüzde bin düşen banka. Devlet bankası, yüzde 10 bin tahsisli yapıyor, yapsın. Derinhissenin bankanın yanında olalım söylemine binaen devlet de sadece %50 bedelsiz verseydi bir anda çok şey değişirdi. Sen bayrağı taşıyadur, onun savaşı başka yerde olsun.
    Ne diyorsunuz öyle sayın kızıldağ?
    herhangi bir varlık %100 değer kaybedince sıfırlanır, petrol mu bu ki -% bilmem kaç olsun?
    şaşırtmayınız beni lütfen.
    o da olmazdı ya piyasa petrolde olmazı da gösterdi.
    %1000 primlenirse kaybını kapatır diyecektiniz galiba.

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    a haber muhafazakarları gütmekle meşgul
    biri çiti atlamasın diye siyasal tarih yazıyor.
    diriliş,ertuğrul ,kuruluş,kurtuluş derken
    hepsi bir sabah uyanıp
    sırplaşıp komşusunu kesecek.
    Beğenmediğimiz bloomberg her hafta sonu tarım ve hayvancılık programı yapıyor. Eskiden meşhur olan buğday çeşitlerini anlatıyor. Buğdayın bile neslini kurutmuşuz. Siez buğdayı çok kıymetliymiş. Bir gün bu kanallarda böyle bir şey görmedim. Hep bir savunma hali var. Bu savunma aslında şüphe bırakıyor farkında değiller. Şuan zaten büyük bir kriz içindeyiz. İşsizlik giderek yükseliyor. Hiç değil aç kalmayalım, kullan devletin tüm imkanlarını tarım ve hayvancılık üzerine, gör bakalım nasıl bir kalkınma olur. Ama biz İstanbul Ankara belediyelerini nasıl geri alırızın derdine düşmüşüz. İran şahı Atatürk’e altın kaplama kılıç hediye etmiş, Atatürk ise basit bir sigara tabakası hediye etmiş, şahın bozulduğunu gören Atatürk kulağına eğilerek, bu hediyeyi kendi maaşımla aldım demiş. Geriye pek söylenecek söz kalmıyor.

Bir de neyin tatavasi yapilyor yahu.

Daha 2 hafta once havacilardan kazandigim paranin bir kismini Halk'a park ediyorum 5.22'den, bu baskinin sonu yukari demedim mi? O gun en iyi alici degil miydim? Hesap yapmayi biliyor musunuz acaba laf atarken?

5.  Alıntı Originally Posted by Nikotin-34 Yazıyı Oku
    Ne diyorsunuz öyle sayın kızıldağ?
    herhangi bir varlık %100 değer kaybedince sıfırlanır, petrol mu bu ki -% bilmem kaç olsun?
    şaşırtmayınız beni lütfen.
    o da olmazdı ya piyasa petrolde olmazı da gösterdi.
    %1000 primlenirse kaybını kapatır diyecektiniz galiba.
    Rakamlar farazi. Kayıp değil o oranlar geri alım oranı. Keza dolara göre 10 dolar 24 lirada senet alsaydı birisi şimdi dolar değeri geri almak İçin 70 lirayı bekleyecekti. 7 lira senet 70 hedef ise yüzde bin artış. Kaybın yüzde bin olması değil zararın kapatılması gerçek orandır.

6. Th yi ters indikatör görenler var, doğrudur ama adam bür şekilde tahsisliden önce kulvar değiştirdi. Tahsisli Halkbank İçin kötü olmayabilir ama bir Vestel için 10 yıl önce çöküşle sonuçlandı. Demek th bunun kokusu almış. Borsada en güzeli kaliteli bir teknikci olup %10 kovalamak.

7. Ramazan iftar sonrası çenemiz düştü. Halk taşıyan arkadaşlar İçin grafik tekrar 7,50-8 arasını gösteriyor. Oraya gelirse acımayın. Bu tahsisliden gelen 1 milyar adet lot nereye gidecek ne amaçla kullanacak en çok onu takip edin. 5,37 üstünde güvenli olacaktır. Artık bu hafta da büyük bankalarda bir zahmet yabancı çıkışı olmasın. Bu hafta tav ve thy favorim olduğunu da yazayım hatta yemek üretmeyen doco bedelsiz ayağına 610 rakamını hedefleyebilir. Ülker Migros Tekfen az versede izlediğim senetler olacak. Ama 3 ay iyi olsada ben hala devasa bir çöküş bekliyorum. Bu 3 ay pas geçip erken gelirse hazırız. Yok gelmezse zevkle yükselişi izler, arkadaşlarımızın adına seviniriz. Borsa takibi sadece para takibi olmamalı. Borsa hayatın geneli için en büyük öncü göstergedir. İlk haberi siz öğrenirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu borsanın şuradan al şuradan sat dediği bir yer yok. En güzeli çökerken al çoşkuda sat. Bu grafiklerden daha üstün bir olgu. 82 bin çöküş de işc hala aynı yerde. Korku yoksa işc hala fırsat. 82 bin çöküşünde halk alan bir insan çok rahat 2 sene taşır. Bu normal bür olay. 2006 öncesinde baba nickli bir üstat vardı. Adam ne yaşamış ki daha o yıllarda borsadan uzak durun diyor. Aslında işin özünde Bencede doğru gerçekten borsadan uzak durun. Bu mecra uzun vadeli yatırım aracı değil. Şuan Erzincan tulum peyniri kg fiyatı 59 lira. Daha şugar marketlerde 70 lira. 2018 yazında Erzincan’da memleketimde ben bunu 24 liraya aldım. Ne dolar ne altın varsa tulum diyorum. 😊😊 yahu bu nasıl bir fiyatlama.
    2 sene kaldım erzincan da, Bidon tulum, Yaprak Döner, kemah tuzu markadır.

Sayfa 100/579 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •