Bir de neyin tatavasi yapilyor yahu.
Daha 2 hafta once havacilardan kazandigim paranin bir kismini Halk'a park ediyorum 5.22'den, bu baskinin sonu yukari demedim mi? O gun en iyi alici degil miydim? Hesap yapmayi biliyor musunuz acaba laf atarken?
Bir de neyin tatavasi yapilyor yahu.
Daha 2 hafta once havacilardan kazandigim paranin bir kismini Halk'a park ediyorum 5.22'den, bu baskinin sonu yukari demedim mi? O gun en iyi alici degil miydim? Hesap yapmayi biliyor musunuz acaba laf atarken?
Rakamlar farazi. Kayıp değil o oranlar geri alım oranı. Keza dolara göre 10 dolar 24 lirada senet alsaydı birisi şimdi dolar değeri geri almak İçin 70 lirayı bekleyecekti. 7 lira senet 70 hedef ise yüzde bin artış. Kaybın yüzde bin olması değil zararın kapatılması gerçek orandır.
Th yi ters indikatör görenler var, doğrudur ama adam bür şekilde tahsisliden önce kulvar değiştirdi. Tahsisli Halkbank İçin kötü olmayabilir ama bir Vestel için 10 yıl önce çöküşle sonuçlandı. Demek th bunun kokusu almış. Borsada en güzeli kaliteli bir teknikci olup %10 kovalamak.
Vestl önce bedelli yapmaya kalkıştı hisse fiyatını da 1 in altına çekip bunu da teknik olarak tahsisli haline getirmeye kalkıştı.Sonra SPK bedelli yapamazsın dedi tahsisliye izin verdi fiyat seviyesi 1 civarı olduğu için bura ile benzerlik derecesi son derece az.Bir diğer konu o zaman Vestl in mali yapısında bayağı sıkıntılar vardı diye hatırlıyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ramazan iftar sonrası çenemiz düştü. Halk taşıyan arkadaşlar İçin grafik tekrar 7,50-8 arasını gösteriyor. Oraya gelirse acımayın. Bu tahsisliden gelen 1 milyar adet lot nereye gidecek ne amaçla kullanacak en çok onu takip edin. 5,37 üstünde güvenli olacaktır. Artık bu hafta da büyük bankalarda bir zahmet yabancı çıkışı olmasın. Bu hafta tav ve thy favorim olduğunu da yazayım hatta yemek üretmeyen doco bedelsiz ayağına 610 rakamını hedefleyebilir. Ülker Migros Tekfen az versede izlediğim senetler olacak. Ama 3 ay iyi olsada ben hala devasa bir çöküş bekliyorum. Bu 3 ay pas geçip erken gelirse hazırız. Yok gelmezse zevkle yükselişi izler, arkadaşlarımızın adına seviniriz. Borsa takibi sadece para takibi olmamalı. Borsa hayatın geneli için en büyük öncü göstergedir. İlk haberi siz öğrenirsiniz.
https://www.borsagundem.com/haber/ka...rlendi/1491773
Temettücüler buna dikkat etsin.
Tavhl Antalya yeni ihaleyi mutlaka almalı bir de Alma ati yi alırsa o zaman en avantajlı olan olur sektörde.
Tarım konusunda zaten gerekli adımlar atılmıştı yanlışlardan dönülmüştü.Bundan sonra zaten daha da hızlanacaktır.
Özür Alma ati için imzalar yakın zamanda atılmış ben onu kaçırmışım.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 17-05-2020 saat: 23:20.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Alma Ata'yi aldi zaten yeni. 500 milyon dolar + 200 milyon dolar yatirim.
Buyuk havalimani alamiyor uzun suredir. Bir "desperation" durumu var, Sofya'da ortalamanin %40 ustunde, en yakin rakibinin %30 ustunde teklif verdi alabilmek icin. Yine alamadi, kommiler en iyi rusvet verene vermisler anlasilan, %40 altinda verenin buyume planlarini begenmisler ona verdiler.
Kisa vadede her halukarda Pegi'nin getirisi daha iyi olacaktir. TAV'da Medine mesela Eylule kadar kapali, ama Peginin ucuslari baslayacak yurtici.
havacılar C.S 200 yılında ancak kendine gelir
mars dünya arası hizmet verir
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri