Dikkatinizi hemen çekmiş tebrikler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dikkatinizi hemen çekmiş tebrikler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim pala hem banka düşmanı hemde shortçu vampiri :)
+mı o ? [emoji16]
Yüksek ihtimal shortcularla eskiden beri alıp veremediği bi derdi var. Aklıma birşey geliyor da neyse :)
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normalde açık pozisyon taşımıyorum ama endeks çok düşünce aldığım longları haziranın ilk haftasında banka longa çevirdim yabancı girişi başladı bankalara, bundan sonra artık endeksten fazla gider diye.. heralde 20 bin civarı kaybım olmustur sırf bu işlemden, fırsat maliyeti olarak...
bekleyin...
spk dan yağmur gibi ceza yağacak... büyük sosyal medya operasyonu. kemerleri bağlayın.
Betona parayı gömmek sürekli
Bana doğru gelmiyor
Hele hele betona dayalı büyüme hiç doğru gelmiyor
Ağır Sanayi , Fabrika , Tarım hayvancılık bunlar da büyüme olmalı
Bol bol mütahit üretmek yerine
Sanayici üretelim
Bnm yazıları okuyon gu?
Şu an kapitalizim bi dönemeçte ya soft a evrilcek ya hardcore devam
Geçende iki ülke ismi ve onlara yakın yerleri zikrettiydim
Nikneym e göre sort et çıkart yazıyı ve bul oku onu Secbul bi nevi (inkar öfke cebelleşme el cebelleziye afiriklenme kabullenme vs) :)
Niye böyle olduğunu o zaman anlıycaksın
Ama ikinci baskı yazamam
Üşenirim
Midas zamanında Frigya tapusu abi...Çevre havvalisinde bulurum hissedarları. Her işin kolayını buluruz.
Zemanında Kız Kulesini, Galata Köprüsünü hep ben sattıydım abi. Bütün suçlar garibim Sülün Osman'a kaldıydı. Garibim Osman pamuk hararlarını taşıyan bir hamaldı. Asıl dolandırıcı, belki de gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcılardan biridir kendisi, Eyüp'lü Halit'tir. Sülün Osman'a atfedilen bütün dolandırıcılıkları Eyüp'lü Halit yapmıştır.Alıntı:
Yer altı devlete aittir.
Devleti mi kazıklayacan.
Ben de senin işkembe niye büyük diyom...
Çok atık attığından olsa gerek.
https://i.imgyukle.com/2020/06/12/Ckmh6b.jpg
bu kadar hacim
kusma mı?
kafa karıştırma mı?
Artik zevk almaya basladim...
Gerçekten pahalı bir borsamız var
Buradan Merilinche sesleniyorum
Bir tarafını yırt yavrum sen
Neahhh alırım buradan
İnanılır gibi değil 123 bip olmadı halen şaşkınım 😳
FDJI, 25 850 seviyesine kadar yukarı reaksiyon yapabilir.
Şu an çok yaklaşılmıştır.
Bu alış tavsiyesi yapılabilecek bir reaksiyon değildir.
Hiçbir kurum ABD'de insanlara bugünkü yükseliş denemesinde alış tavsiyesinde bulunmaz.
Bizde de aynı durum. 127.000 seviyesi boğa için son derece derece tehlikelidir.
Gucak formasyonu
Bende şunu bırakayım şuraya 😃
🎯🎯🎯🎯 Xu100 :104.175 🎯🎯🎯
Bekliyorum sabırla 🐻
merry'ye takılma dostum. bence doğrusunu yapıyor ( tabi oyun değilse )
adamın aldığı bist30 yani çıkmayan kağıtlar bugünkü bist100 değeri çöp kağıtların değeri.
yarın bankalar holdingler bir çıkar ise o zaman deriz ki adamlar manyak değil biz aptalmışız.
akp için ekonomi artık borsadan ibaret bas parayı al 3-5 hisse borsa düşmesin tamamdır.
Türkiye ekonomisi akp'nin namusu değil artık akp'nin namusu borsamızdır. o çıkarsa ekonomi iyidir.
işin özü şu.
olanlara mantık çerçevesinde baktığında sana sonuna kadar hak veriyorum.
lakin para delinin elinde olunca yapılanlardan mantık bekleme.
ytd.
Bende şunu şuraya birakayim [emoji90]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bb79 aman kardeş bana ak parti deme
Düylerim diken diken oluyor
Boşverelim siyaseti
Eyy ABD rahibi benden alırsınnnn
Yaaaa HZ.Caho, global çöküş, möküş olmaz. Adam doları trilyon trilyon basıyore. Bizde,bütün dünyada bunu alıp, mevduat yapıyorlar.
Bizim kuzu da çıkmış, fed altını satacak diyor. 400 ton altın satceymiş. Ulla fed altını satar mı? Doların güvenli yapabilmek için daha fazla altın almak zorunda, doların arkasına altın koymak zorunda. Bu saatten sonra hiç bir MB altın satmaz.
Neyse dow'u shortlamış da dün epey bir para kazanmış. :)))))
Bizde dün pek çok kişinin elinden amışlardır longları, senetleri.
Artik normallesme surecinde borsalarin bir gunde %7 dusmesi de normallesti galiba. 3 ay once boyle dususlerde altina ediyordu insanlar borsada. Simdi borsanin dusmeyecegine dair ozguvenleri tam masallah.
bist shortörlere anca amerika düşüşünü seyrederken yedikleri çekirdeğin parasını verdi şimdilik galiba he mi :)
Bu ponzi işi bisiklet sürmeye benziyor. Durdun mu kendini yerde buluyorsun. Pala da durmamaya çalışıyor amaaaa.... göklereen gelen bir karaaaar vardiiiiiiir. Nihahah.
Yurtdışının düşmesi sanırım beklenmedik oldu. En azından bu kadar beklenmiyordu. Haliyle mal dağıtımı yapılmadığı için düşmesi hemen beklenemez. İleri/geri ile malı dağıttıktan sonra düşüş gerçekleşir..
Piyasa yerlinin elinde, eğer yabancı da olsa idi, yabancı her türlü domine eder..ancak yerliler tecrübesiz, bu yüzden almak zorunda kalıyorlar..
Hayırlı cumalar herkese. Akşam yemeğin üstüne ayvagöbeknuri yiyeceğuk!
Gerçekten çok acemi löngcüler var burada
😊
Deneyim yaşayarak kazanıldığını göreceksiniz
Ha bu arada bu laf bazı şahıslara tüm löngcüler için değil
Tam gucaklamalık 😀