Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bb79 aman kardeş bana ak parti deme

Düylerim diken diken oluyor

Boşverelim siyaseti

Eyy ABD rahibi benden alırsınnnn
    yok dostum ben bu açıdan bakalım istedim.

parti marti hikaye zaten

ekonomimiz bu şekilde yönetiliyor.

düşmeyen borsa iyi ekonomi

2. Yaaaa HZ.Caho, global çöküş, möküş olmaz. Adam doları trilyon trilyon basıyore. Bizde,bütün dünyada bunu alıp, mevduat yapıyorlar.

Bizim kuzu da çıkmış, fed altını satacak diyor. 400 ton altın satceymiş. Ulla fed altını satar mı? Doların güvenli yapabilmek için daha fazla altın almak zorunda, doların arkasına altın koymak zorunda. Bu saatten sonra hiç bir MB altın satmaz.

Neyse dow'u shortlamış da dün epey bir para kazanmış. ))))

Bizde dün pek çok kişinin elinden amışlardır longları, senetleri.
    @erefefik

3. Artik normallesme surecinde borsalarin bir gunde %7 dusmesi de normallesti galiba. 3 ay once boyle dususlerde altina ediyordu insanlar borsada. Simdi borsanin dusmeyecegine dair ozguvenleri tam masallah.

bist shortörlere anca amerika düşüşünü seyrederken yedikleri çekirdeğin parasını verdi şimdilik galiba he mi

5.  Alıntı Originally Posted by demiranil50 Yazıyı Oku
    Artik normallesme surecinde borsalarin bir gunde %7 dusmesi de normallesti galiba. 3 ay once boyle dususlerde altina ediyordu insanlar borsada. Simdi borsanin dusmeyecegine dair ozguvenleri tam masallah.
    Pala elindeki mallari boyle havada eritir. Bizim için gelecek hafta pek hoş olmayacak tamamen tahmin olup.Ytd.

6. Bu ponzi işi bisiklet sürmeye benziyor. Durdun mu kendini yerde buluyorsun. Pala da durmamaya çalışıyor amaaaa.... göklereen gelen bir karaaaar vardiiiiiiir. Nihahah.

7.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    bist shortörlere anca amerika düşüşünü seyrederken yedikleri çekirdeğin parasını verdi şimdilik galiba he mi
    Yakinda kaju badem antep fistigi parasi da verecek😀

Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •