Bu arada leanordo patternini ilk defa duydum. Cizimden yarasa gibi gordum ama. Farki nedir aciklayabilormisiniz.
Printable View
değerli kardeşim x ve a olarak ilk gerçekleşen düşüşün yukarı tepkisi yani a- ve b noktası ile arasındaki fibo oranı dikkat edersen 0.500 işte tüm yapılanma buradan çıkıyor.dünya uzerinde bu algoritmik sistemi en iyi okuma analizi.çıkan bu 0.500 ile sadece iki pattern oluşuyor ya bad yani yarasa yada leonardo denen pattern.bu patternlerde c dalgasının oluşumu 0.382 olduğu gibi bazen 0.618 de olabiliyor.sonuç 0.618 olsa dahi d dalga hedefi değişmiyor.yarasadan leonardonun farkı son bitiş noktaları yani d dalga boyu.yarasada 0.886 leonardoda 0.786 dır.
bu sene borsaya gelen yeni ky yatirimcilarin isi zor kacma kacamiyor cikma cikamiyor bir umut beklesiyorlar borsa yukselecek diye surmusler agizlarina bir parmak bal baslamislar dislerini sokmeye..balik yakalayan bilir cogunlugu oltayi yemis
Bu üslupla yazacaksan git algını başka yerde kas, benden alıntı yaparak değil.
Şu adam lafı bile hiç hoş değil. Yaptığım politika değil, bir zihniyetin bugüne kadar yaptığı bir olayı, bu ülkenin var olmasını sağlayan Atatürk'e yaptığı alçakça saldırıları ve iftiraları açıkça yazmak.
Keşke Yunan kazansaydı diyen hainleri ve bu hainleri sürekli ön plana çıkaran diğer hainleri bu ülke insanı hiç bir zaman affetmeyecektir.
Bir daha da benden alıntı yapma.
Tesekkurler.olasi d noktasini takip edecegim. 5 dakikalikta da bir formasyon olusuyor ama 123100 e gelse gartley diyecegim shortlayacagim, 121400 altina dusse abcd diyecegim longlayacagim ama ortada kalinca pozisyon acamadim.bu nedenle xabcd de d yi gormeden pozisyon alamiyorum :(
short D dalgası tamamlanınca açılabilir şuan için long uygun görünüyor.birde bu D dalgası yani long için kısa periyotlu direnç seviyeleri analizde yazılmış onları takip etmen faydalı olabilir.belirtilen kısa periyotlu dirençlerin geçilmesi D dalga oluşumunu netleştirebilir.aşağı hareket içinde bir önceki dip yani 0.382 fibo oranı ile oluşan 1217.75 desteğinin altında işlemlerin gerçekleşmesi gerekir.böyle bir gelişmede bize 0.618 düzeltme hedefini işaret eder.bu da yaklaşık 1119.00 seviyeleri gibi bir rakama tekabül ediyor.ümidim inşaallah oraları görmeyiz.
kavram karmaşasına girmeden kısaca bu inanç meselesi diyorum.ben öyle inanıyorum.bu arada kim uzaya gitmiş :) ben gideni görmedim.sen disney ve nasanın hayal dünyası ile çektiği kısa metraj filmlere çok takılmışsın.atmosfer dışına bir Allahın kulu çıkamaz.teknolojik olarak diğer ülkelerin müslüman ülkelerden ileride olmaları Allahın verdiği aklı müslümanların iyi kullanamamasına bağlayabiliriz.ayrıca herhangi bir müslüman devletin teknolojik açıdan ilerlemesinin önü her daim kesilmiştir.bunun tek sebebide dünyayı hegemonyası altında yönetenlerin müslümanlardan yani inanan insanlardan hep tedirginlik duymasıdır.
Geçende yazdım benim gördüğüm pazartesi d*****n kuyruğu kopacak.Kendimi muhafazakar olarak tanimlarim ama yanlışa da yanlış derim bir yanlış var ortada kabak gibi duruyorken tarafgirlik yapmanında anlamı yok.
Allah adına konuşmaktan Allah'a sığınırım. Beni o gaflete düşürmesin.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaresdeki muhtemel artışın sebebi bidon.. Rezerv falan değil anlayana....
Göklerde biryerden mi işaret geldi. Gece gece her yerden dökülüp gelmişler. Son çırpınışlarını yaşıyorlar. Hem forumda hem medyada hem siyasette her yerde. Allah adına mesaj vereni bile gece gece düşmüş. Allah akıl fikir versin . Allah tan bile korkuları yok artık. Fıkra gerçek oldu.
Nihayet zurnanin zirt dedigi yere geldik.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/dovi...ekiyor-1758742
Artik o 3.000 polisin arkasina saklan da goreyim, bakalim o koltukta kac gun daha oturacaksin..
beyler elinde 1 dk ve 5 dk viop 30 verileri olan var mı? bened 10/10/2019 tarıhıne kadar gıdebılıyorum. Olan varsa lütfen yüklesin ideal platformu için
Aslında bu işi uzatmak hep zararimiza oldu bende istemem faiz artışını ama . Merkez perşembe yi bile beklemeden acil toplanti ile Mevduat ve tl faizlerini artırsa kimse döviz çekmekle uğraşmaz ilerde yapacağı çok büyük faiz artışlarından kurtulur. Ama hep inat hep inat....
borsanın çıkıp düşmesinin bunlarla ne alakası var.... şu an bizim borsanın dünya ile hiç bir ilgisi yok... yabancılar çatır çatır satıyor..
günlük göstergeler zaten güçlü satta... hiç bir şeyi kaale almayıp sadece günlük göstergelere baksak bile yeter... pattern, doku, kelebek.... bu saçma şeyler zaman kaybı....
Çöküş falan yok daha çok beklersiniz Allah'ın izniyle PKK ile olan mücadelemizle nasıl kazanıyorsak arkasındaki Amerika'yı Fransa'yı İtalya'ya nasıl yeniyor Sak denizlerde de hakkımızı kimseye yedirmeyiz Fransa denen eski düşmanımızın haddini de bildirmesine biliriz ve bildiriyoruz da Ama bu ülkede ki içimizdeki hainler ülkenin milli değerlerine denizlerdeki ve diğer sınırlarımızdaki haklarımızı yok etme pahasına hükümetle karşı tavır alıyorlar şımarık Yunanistan ve Fransa'ya karşı Tek Yumruk Olmamız gerekirken... hepsi bu.... siyaset ayrıdır ama ülkenin kazanımları söz konusu olursa Parti güdülmez Tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi birleşilir Tek Yumruk olunuz Troll olunmaz birleşmeyenler bizden değildir nokta.y.t.d...
Selamuakeyküm arkadeşler
Olumsuz haber mi geldi , yada ne kaçırdık
Bilen yazabilir mi
Sayfa yine karışmış olayı anlayamadım
Barış Pınarı diye bir harekat yapmıştık ordu girmişti tek yumruk olmuştuk. ABD heyeti geldi ordu yolundan geri dönmüştü hatırlarsınız daha yeni. Neden dönmüştük milletin al-i menfaati için mi.
tahammül edemiyorsunuz dimi... objektif olmak bu kadar zor dimi... burda bazı tipler var sadece A HABER izleyip AKP propagandası için yazan tipler birde sadece SÖZCÜ gazetesi okuyup Yılmaz ÖZDİL falan okuyup beynini bu görüşlere kiraya veren tipler... ne yazik ki senin de onlardan farkın yok. biri size karşı birşey söyleyince hemen TROLL yada ÜLKE DÜŞMANI... hatta daha ilerisi beyinsiz falan oluyor dimi... işte bu ülkeye tamamen zararlı tiplersiniz... doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen bir güruh...
Yoksa bu mu objectif bakan.
https://www.youtube.com/watch?v=29ars6k4a_Q
asabın bozuluyorsa soğuk suya limon sık iç biraz rahatlatır... alıntı yapıp örnek verdiğin yukardaki yazı hakkında bir görüşüm olmadı... o arkadaşın kendi at gözlüğü ile dünyaya bakışı... taraf ol tabiki ama beynini kiraya verme... doğrudan taraf ol... insanlara hakaret etme mantıklı ol... yazdığın yazıyı okuyunca cidden kendin de gülmedin mi ya... TRAFİKTE İNSANLAR BİRBİRİNİ SOLLAYINCA ÇEKİP ADAMI ÖLDÜRÜYORLARMIŞ BUNLARDA YÖNETİMİN SUÇUYMUŞ... hakkaten gülmedin mi kendine ya... dur bak senin tarzınla bitireyim yazıyı hoşuna gidecek mi.. yürü git adamın asabını bozma...
Bak 17/25 Erdogan diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ztUjHHXwjGU
Sen de objectif olarak, Feto yalani diyorsun dimi.
arkadaşım illaki birinin beynine niye ihtiyaç duyuyorsun... illaki birilerinin söylediği birşey üzerinden gitmek zorundamısın... evet bu adam kıvırmış o sözlerini baz alırsan.. ben herhangi bir siyasiyi övüp yada yermiyorum ki.. siyaset bu.. namuslu adam işi değil ki... sen demek istediğimi anlamadın sanırım... herşeye bir kulp takıp insanları eleştireceğine doğrunun peşinden koş diyorum... mesela bu yönetimin yaptığı hiç iyi birşey yok mu. devlet bahçeliyi örnek vermişsin bu adamın ülke yararına yaptığı hiç birşey yok mu... doğrusuna doğru de yanlışına yanlış de...