değerli kardeşim x ve a olarak ilk gerçekleşen düşüşün yukarı tepkisi yani a- ve b noktası ile arasındaki fibo oranı dikkat edersen 0.500 işte tüm yapılanma buradan çıkıyor.dünya uzerinde bu algoritmik sistemi en iyi okuma analizi.çıkan bu 0.500 ile sadece iki pattern oluşuyor ya bad yani yarasa yada leonardo denen pattern.bu patternlerde c dalgasının oluşumu 0.382 olduğu gibi bazen 0.618 de olabiliyor.sonuç 0.618 olsa dahi d dalga hedefi değişmiyor.yarasadan leonardonun farkı son bitiş noktaları yani d dalga boyu.yarasada 0.886 leonardoda 0.786 dır.
bu sene borsaya gelen yeni ky yatirimcilarin isi zor kacma kacamiyor cikma cikamiyor bir umut beklesiyorlar borsa yukselecek diye surmusler agizlarina bir parmak bal baslamislar dislerini sokmeye..balik yakalayan bilir cogunlugu oltayi yemis
Bu üslupla yazacaksan git algını başka yerde kas, benden alıntı yaparak değil.
Şu adam lafı bile hiç hoş değil. Yaptığım politika değil, bir zihniyetin bugüne kadar yaptığı bir olayı, bu ülkenin var olmasını sağlayan Atatürk'e yaptığı alçakça saldırıları ve iftiraları açıkça yazmak.
Keşke Yunan kazansaydı diyen hainleri ve bu hainleri sürekli ön plana çıkaran diğer hainleri bu ülke insanı hiç bir zaman affetmeyecektir.
Bir daha da benden alıntı yapma.
Tesekkurler.olasi d noktasini takip edecegim. 5 dakikalikta da bir formasyon olusuyor ama 123100 e gelse gartley diyecegim shortlayacagim, 121400 altina dusse abcd diyecegim longlayacagim ama ortada kalinca pozisyon acamadim.bu nedenle xabcd de d yi gormeden pozisyon alamiyorum![]()
Twitter: @metalurjist_88
short D dalgası tamamlanınca açılabilir şuan için long uygun görünüyor.birde bu D dalgası yani long için kısa periyotlu direnç seviyeleri analizde yazılmış onları takip etmen faydalı olabilir.belirtilen kısa periyotlu dirençlerin geçilmesi D dalga oluşumunu netleştirebilir.aşağı hareket içinde bir önceki dip yani 0.382 fibo oranı ile oluşan 1217.75 desteğinin altında işlemlerin gerçekleşmesi gerekir.böyle bir gelişmede bize 0.618 düzeltme hedefini işaret eder.bu da yaklaşık 1119.00 seviyeleri gibi bir rakama tekabül ediyor.ümidim inşaallah oraları görmeyiz.
Yer İmleri