ereğli tpraş sasa alayı artıya döndü sanırsın banka tahtası hala eksideyiz.
Printable View
ereğli tpraş sasa alayı artıya döndü sanırsın banka tahtası hala eksideyiz.
birileri iyice topluyor hisseyi hayırlısı bakalım
Dövizin artışı THY yi nasıl etkiliyor arkadaşlar? Keşke artmasa ama nasıl etkileniyor şirket
Turistlere biletler tl üzerinden mi satılıyor? Yani 500 lira ise bilet karşılığı dolar mı? Yoksa direk dolar biriminden 500 mü?
Kriptodan parayı çekipde şu lanet borsaya tekrar girdiğim güne lanet olsun ulan kafama taş düşeydi komaya girseydimde dolar bozup hisse almasaydım.
Dolar bazlı bozdurduğum güne göre %40 a yakın zarar var.
THYAO bildiğiniz üzere üzerinde çok sözleşme yapılan ve marka değeri (brand finance) 1. olan şirket,
Cuma düşüşünü bilen Nuri Sevgen (Yatırım Finansman)
Dün attığı tweette 15:00 e kadar margin call bitecek sonra iyileşme olur dedi.
Eğer farklı bir gündem olmaz ise izleyip görelim.
YTD.
Yıl sonu f/k 3- olacak gibi. 🙃 gibi.
Vay be $'ı yeni gördüm sabah 1,21$'dan THY artırmışım, muhtemelen bugünkü aldığım pd/dd oranı 0,25 civarındadır :oleyo: Değerlendirebilenler için pandemiden daha büyük bir fırsat oluştuğunu düşünüyorum.
Artan navlun fiyatları ile birlikte ₺ olarak yeni bir rekor kar gelebilir.
😷 zamanında 8₺ fiyattan THY almıştım, ancak 💵 olarak fiyatı 1.5 ediyordu. Şimdi ise fiyat 23₺ ancak 💵 17.5₺ olmuş, acaba ben karda mıyım? 🙃
Cuma günkü düşüşte çok iştahlıydı.Bugünkü yükselişte ise isteksiz görünüyor.
Kim neyi fiyatlayacak bu saatten sonra bakalım!Avrupa borsaları ciddi anlamda eksi...
Avrupa borsasından bir senedi geçen hafta elinizdeki TL ile aldıysanız bugün isterse hisse yüzde 10 ekside olsun gene TL bazlı kar etmiş olacaksınız. Bizim borsa karlisigi TL hani her gün yüzde 8-19 değer kaybeden TL olduğundan ab ve ABD ile bağı çoktan koptu. Bizim sınıf artık venezuellla Arjantin avrupa yada ABD borsaları ile kıyaslama falan komik artık
İç hatlarda 500 tl tavan uygulaması bu şartlarda devam edemez ilerleyen günlerde ciddi artışlar olacaktır.Güncel fiyatları önümüzdeki dönem yolculuk yapacaklar dikkate almaları faydalı olur.
THY, Gürcistan'da "en fazla yolcu taşıyan hava yolu şirketi" ödülünü aldı
Türk Hava Yolları (THY), Gürcistan'da, 2021 yılında "en fazla yolcu taşıyan hava yolu şirketi" ödülüne layık görüldü.
"Welcome To Georgia" ismiyle düzenlenen turizm ödülleri töreninin yedincisi, başkent Tiflis'te düzenlendi.
Gürcistan'da faaliyet gösteren Rustavi 2 televizyon kanalı, töreni canlı yayımladı.
Programda bir konuşma yapan Gürcistan Havalimanları İdaresi Müdürü Tamar Archvadze, Gürcistan'da 2021 yılda en fazla yolcu taşıyan şirketin Türk Hava Yolları olduğunu belirtti.
Archvadze, programa katılan THY Gürcistan Müdürü Şerafettin Ekici'ye "en fazla yolcu taşıyan hava yolu şirketi" ödülünü takdim etti.
Ekici ise yaptığı teşekkür konuşmasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2021'de belli zorlukların yaşandığını ama buna rağmen THY olarak başarılı bir şekilde uçuşları gerçekleştirmeye devam ettiklerini vurguladı.
THY olarak her zaman yolculara kaliteli hizmet sunmaya ve onları gidecekleri yere ulaştırmaya devam edeceklerini kaydeden Ekici, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, bu ödülü THY Gürcistan ekibine armağan ettiğini dile getirdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
dağılım #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...12201336367252
Tsk akdeniz
Artık batırmacasına bir senaryo ortaya konuldu
Panik satışı bitince çok hızlı toparlar diye düşünüyorum. Uçaklar kendi kendine yanıp kül olmayacaksa kimse bu fiyatlarda bırakmaz bence.
Hisse ile ilgili hiç bir pozitif beklentinin sağlığına dair bir gelecek yok şu hareketler onu gösteriyor.İster virüs bu akşam ortadan toz olsun,ister yarından itibaren yaz sezonu açılsın o derece hiç bir dayanıklılık emaresi göstermiyor ne yazık ki,insanlar bu ortamda zorla dolar altın alır başka ne yapar...
Şu ortamda elinde nakit tl si olan bir insan -%8 yapan hisse almak için mi yoksa +%8 yapan dolar -altın için mi alım yönünde karar verir:)Faiz desen zaten off the record :)Halep orda ise arşın burada o zaman vahamet ortaya çıkıyor işte malesef!
Şu beyanatta bana aslında çok sakat geldi!Daha kurulacağı tarih belli olmayan bir kargonun değerini bugünkü Thy değeri ile kıyaslamak bana çok akıl karı gelmiyor.Kargo kısmı elbette dediği gibi çok önem arz eden bir değer kıymet ortaya koyabilir lakin Thy neden bugün bu değerde o zaman o spekülasyonu ortadan kaldırsınlar önce.Madem bu ülkenin marka değeri ,sen o marka değerinin piyasa değerini hiç olmazsa bir seviyeye gelmesini sağla ki kargonun kıymetinin daha da anlamı olsun.
Gün sonuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ebf9088e84.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ad76b95398.jpg
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu da karanlık odaya girerkenhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...137a33c598.jpg
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doların bugün kü artış oranı %10 THY nın günlük kaybı %2 etti %12....Ucuz idiyse daha da ucuzladı ama kime göre neye göre bu piyasada ucuz kavramı.
Konuşmasını dinledim, her ne kadar konuşmasında bir bütünlük varmış gibi gözükse de doğrusu ben çekimlerde bir düzenleme yapılmış gibi hissettim. Ayrıca sanki o öneriyor ve fikir süper olmasına rağmen Varlık fonu ve bağlı olduğu makamları bir türlü ikna olmamış gibi anladım, bir nevi serzenişte bulundu. Nerede neler dönüyor anlamak mümkün olmuyor tabi.
Her şeyi anlarımda eğer kargo kısmına bir kaç milyar dolar değer biçen kişi şirketin yönetim kurulu başkanı ,hali hazırda zaten borsada işlem gören şirket her rüzgarda savruluyor,her fırtınada karaya oturuyor.Ne bedelsiz,ne temettü var.Piyasa değeri 2 milyar dolar bile değil.Bunu gören yabancıya ya da her kimse kargoyu nasıl güvenilir olarak lanse edecek.Evvela marka şirketi,amiral gemini bir yüzdür güvenilir liman olduğunu yatırımcına inandır.Kargo zaten arkasından koşa koşa gelir.Hele ki Thy nin şu an ki piyasa değerine göre atıf yapıyorsa ki şayet kargonun potansiyeline rağmen,şu hissenin yolunmuş tavuk gibi durumunu gören hangi yatırımcı,bu potansiyelin hisse senedi olarak değerinin devamlılığına ve güvenirliğine kanaat getirir. Bilmiyorum artık...
Yarın tavan.YTD…
Dolar,altın şelale,
Viop suan%4,49
Thy yönetimi hükümete yakın değil mi? Dolarları çoktan 18 den bozdurmuştur:)
dağılım #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...12211244179832
Seneye 1 Milyar$ kar edecek, 6,5 Milyar$ öz kaynağı olan şirketi "kur düştü" diye(düştüğü yer 12,50TL) 2,5 Milyar$'a satıyorlar ya ne bileyim hakikaten aklımızı korusak yeter.
Akıl baştan gideli çok oldu hocam:)Sözün bittiği yer...Biz bu hesap kitabı yapıyoruz da ,şirketin yönetim kurulu başkanı da anca gitsin thy nun şu anki piyasa değerini baz alarak kargonun bilmem ne kaçının bir kaç milyar dolar ederi olduğuna dair biraz spekülasyon yapıyorum ama demek ile meşgul olsun:)
Omicron korkuları yatışınca borç batağındaki Lufthansa bile %4 artıya geçmiş, dünya ne ile uğraşıyor biz ne ile uğraşıyoruz.. Neyse.. :)
Elimizdeki hisse Doğan Burda mı Thyao mu o bile belli değil!O derece koştura koştura iniyoruz...