Sayfa 105/774 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 6188 madde; 833 - 840 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Bugün İlker Aycı Habertürk Airport programında 12:15 te çıktı, isteyenler Habertürk sitesinde canlı yayın saat 12 den sonrasına bakabilirler. ''Kargo dünya 5.liğine geldi'' ''Kargonun ayrı şirket olması vizyon olarak THY gündemine girmiştir, ama benim zamanımda ama benden sonra olacaktır'', ''Kargo kurulabilmiş olsa kurulduğu gün itibariyle değeri şu anki THY den daha fazla olur'' , ''biraz spekülasyon olacak ama %10-%25 arası bir kısmını sattığımızda birkaç milyar dolarlık yabancı sermaye girişi olur '' gibi beyanatlarda bulundu. Kargo anladığım pırlanta değerinde halka arz yada blok satışta bayağı değer artışı yaratır , bunun dışında İlker Aycının konuşma tarzına hakim değilim ama konuşmaları sanki koltuğu bırakma ihtimali de varmış gibi geldi bana.
    Şirket Cuma kapanış fiyatı ve $/TL kuruyla zaten 0,29 pd/dd'den işlem görüyor. Sadece kargo biriminin şu anki THY toplam piyasa değerinden daha değerli olduğu tartışılmaz bir gerçek.
    Son düzenleme : hakkıakgün; 19-12-2021 saat: 17:16.
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

2. İstanbul havalimanlarında yolcu sayısı %49 arttı https://t.co/e1ElbgkZKu

3.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Bugün İlker Aycı Habertürk Airport programında 12:15 te çıktı, isteyenler Habertürk sitesinde canlı yayın saat 12 den sonrasına bakabilirler. ''Kargo dünya 5.liğine geldi'' ''Kargonun ayrı şirket olması vizyon olarak THY gündemine girmiştir, ama benim zamanımda ama benden sonra olacaktır'', ''Kargo kurulabilmiş olsa kurulduğu gün itibariyle değeri şu anki THY den daha fazla olur'' , ''biraz spekülasyon olacak ama %10-%25 arası bir kısmını sattığımızda birkaç milyar dolarlık yabancı sermaye girişi olur '' gibi beyanatlarda bulundu. Kargo anladığım pırlanta değerinde halka arz yada blok satışta bayağı değer artışı yaratır , bunun dışında İlker Aycının konuşma tarzına hakim değilim ama konuşmaları sanki koltuğu bırakma ihtimali de varmış gibi geldi bana.
    Biraz olsa iyi, fazlasıyla yapıyor!

#Şahsi düşüncemdir, yatırım tavsiyesi değildir.

4. #besimtibuk : Türkiye’nin turizm geliri 2022 yılında yaklaşık 50 milyar $ olacak. Türkiye’yi bu krizden kurtaracak tek sektör #turizm dir. Yatırımlar #turizm sektörüne kaymaya başlayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by HİSSİYAT Yazıyı Oku
    Hollanda kapanma kararı almış ancak seyahat kıstlaması getirmemiş bildiğim kadarı ile...Thyao dan ya da hava yolları ile ilgili güncel bir rota kısıtılması yok bildiğim kadarı ile şu ana kadar haberlerden böyle bir bilgiye ulaşamadım, farklı güncel bir hava yolu ulaşımı açısından iptale yönelik bilgi varsa ayrıca bilgisi olan paylaşabilir.
    Ulaşım ile herhangi bi kısıtlama yok,futbol ligi seyircisiz devam ,ne kadarda kapanma olsa artık,ilk pandemi günleri ile alakası olmuyor kapanmalarin,çünkü yabancı havayolları çok büyük kriz gecirdi ,devletten yardım alanlar oldu,bı daha kriz geçirecekleri zaman bazıları batabilir bunu biliyorlar,İngiltere dahi 15 Afrika ülkesini kırmızı listeye almıştı nasıl hemen kaldırdığını geçen hafta gördük..

Ayrıca pandemi dönemini dünyada heralade en iyi geçiren thy oldu ,6,2 milyar kar...

Y.t.degildir

6.  Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Ulaşım ile herhangi bi kısıtlama yok,futbol ligi seyircisiz devam ,ne kadarda kapanma olsa artık,ilk pandemi günleri ile alakası olmuyor kapanmalarin,çünkü yabancı havayolları çok büyük kriz gecirdi ,devletten yardım alanlar oldu,bı daha kriz geçirecekleri zaman bazıları batabilir bunu biliyorlar,İngiltere dahi 15 Afrika ülkesini kırmızı listeye almıştı nasıl hemen kaldırdığını geçen hafta gördük..

Ayrıca pandemi dönemini dünyada heralade en iyi geçiren thy oldu ,6,2 milyar kar...

Y.t.degildir
    Biz bulunduğumuz coğrafya ve yaşadığımız ülkenin girdabı ile boğuşuyoruz yoksa başka hiçbir türlü bu fiyatlara bu hisseyi buralarda tutmaları mümkün değil bu şartlarda ve bahsettiğin gibi muadillerinin hali ortadayken,geçen yıldan şu ana kadar bile çok mesafe kat etmesi gerekirdi ki olduğu yer ortada dolar bazlı,dolar bazlı bilançosu 2019 dan iyi daha ne olsun buna rağmen olumlu bir çok beklenti olmasına rağmen artık bunları bile nasıl pozitif algılayacağını düşünüyorum.

7. İlginç olan şirket neden bu fiyatlardan hisse geri alım yapmıyor bu bilançoya rağmen,fiyatın bu kadar düşük kalmasına göz yumuyor.Bu kadar spekülasyona fırsat veriyor.

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    Keşiş Dağı
    Gönderi
    1,786
    Blog Entries
    3
    alıp sandığa kaldırcam. döviz alan sonra mal isterse masada cümlem hazır.

Alıntı Originally Posted by HİSSİYAT Yazıyı Oku
    İlginç olan şirket neden bu fiyatlardan hisse geri alım yapmıyor bu bilançoya rağmen,fiyatın bu kadar düşük kalmasına göz yumuyor.Bu kadar spekülasyona fırsat veriyor.
    Denge ve tutarlılık iyidir. Makul olmak en iyisidir.
    Portföy

Sayfa 105/774 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •