vakıf 830k tl kkm mi..
Kkm başarılı olduğu diye konu yapılıyor, millet her türlü giriyor ,döviz bozup görüldüğü gibi , başarılı gercekten
Anlamadım neyi kastettiniz. Kısmi satışla ilgili değil sanırım.. al sat yapmadıkça faize faiz işlemiyor onu mu anlatmaya çalıştınız.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Ankara'da işini bilen bankacilarin olduğu onerebileceginiz Hsbc ve ing subesi varmı bildiğiniz?
enpara birikim hesabını örnek alalım. orda faizin faizi alınıyor. Otomatik.
Ama nkolay'da aldığınız bonoyu fon ve hisse gibi düşünebilirsiniz. Hatta aynısı. Biriken kar / faiz durur orda, sürekli eklenir. Ama sadece Anaparaya faiz işler. Arada alsat gerekiyor.
Kısmi satışta ise anaparadan çekilir.
%15 pirim veren banka varmı acaba ddkkm ye?
yedi dip rekoru %28.26
https://pbs.twimg.com/media/Fs7ZRgmX...png&name=large
yeşillik fiyatları teb 19.48 enpara 19.52 çarşı nadir 19,60
Bakan Nebati:Soğanın ucuz ya da pahalı olmasını insanımızın gündeminden çıkarmamız lazım
https://www.haberturk.com/bakan-neba...579984-ekonomi
efsane geri döndü
Seçim öncesine denk getirip 10-11 Mayıs vade dönüşlü bağlayıp seçime son bir kaç gün kala oranlar yükselirse uzun vademi yapmak yoksa şimdiden 3 aylık kkm mı çok kararsız kaldım Cuma gününe kadar vaktim var.
Burgan 29a dusmus
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKARA ODEABANK 250k üstüne TL dönüşüm KKM 3 ay %23 veriyor.
seçim sonucu ikinci tura kalsa 28 mayısta belli olur, bugün açılan kkm ler temmuz başı vadeli. pek de kötü değil tarih olarak.
secim öncesi 32 gunluk yapmak için son tarih 10 nisan -12mayis dönüşlü.
ALTERNATİF BANK ,ODEABANK KKM %20 sabitlemişler.
20 nisan perşembe - arefe günü yarım gün her yer değil mi ?
21 nisan cuma bayram
Kkm tavanı serbest bırakılınca 22-23 e herkes atladi.normal mevduatlardaki yukarı ivmelenmede durdu ve geriledi..bu kkm gercekten işe yaradi.etrafda.kessen dolar bozdurmam.faiz anca 70 olursa bozarım diyenler 14 faize (ddkm primi) bozdular.herkes (medyadaki ekonomistler vvs) Nurettin nebati ile dalga geçti ama durum ortada.bu kadar genişlemeci politikaya dış ticaret açığına rağmen öyle sadece mudilere 200 milyar TL (kkm) ödemekle ekonomimiz bu dalgalanması atlatırsa iyidir.
Sekerbank in bir semt subesine gitmistim, hesap islemleri yapiyordum icerde bir odada bir hanim kardesimiz acmis matrix ekrani islem yapiyordu artik kendi musterileri icin hizmet mi yapiyordu yoksa genel sube hesaplari icin mi bilmiyorum tabi.......
yani bole bireysel yapilabilecek basit seylere bile adam tutulmus ona yaptiriliyor da olabilir, esim musteri temsilcisinden sunu al bunu al diye talimat verir ama her talimat sonrasi subeye gidip imza etmesi gerektigi icin de mt ona cep uygulama da nereden bu islemi yapabilecegini anlatir
3kez 3aylık yapan kkmci biarkadaşım....her seferinde dövize tape yapıyolar diyor...sizcede öylemi...hazineden para çıkmıyor...senaryo doğru ise...seçim sonu %30 olan kkm ye göre usd %30 devalüe olur...3 ay kkm yapanlar dikkat...
Üstat sizden bir bilgi almak istiyorum.( ddkkm'ye giren arkadaşlar da bilgi verebilirler)
Bende sizin gibi yapı kredi'den ddkkm yaptım ve dolara üç aylığına %13 faiz alıyorum.
Fakat yapı kredi hesabıma girdiğimde sadece %11 tl faizi gözüküyor , %13 usd faizi gözükmüyor.
Sizin hesabınızdaki görünüm nasıl acaba?
Bu dolar faizi vade bitiminde mi gözükecek?