Şöyle düşün döviz fiyatı ile efektif fiyatı bazen farklı oluyor.
Altının bende merak etme abi demek farklı, sende dursun istediğin zaman getir alıcıyız farklı.
Printable View
Ok
Sent from İPhone 16 Pro Max
niye desin ki , orada mecazi olarak kullanıldığı belli zaten ... bilgisayar kodu gibi 01010010101001001001001001 düz mantıkla cümle mi okunur ?
ömer seyfettin ve ahmet hamdi tanpınar'dan başla... günde üç doz yazdım sana. 15 gün sonra kontrol için sekreterden randevu al çıkarken...
benim arkadaşım var istanbul' da... sinir olmamak için hiç bir mağazadan giyim kuşam almaz, markete gitmez... özellikle bizim genç kuşak... karşısındakinin ne dediğini dinleyip anlamak yerine , kafasında yanıt hazırlamakla meşgul olduğu için , bi de aşırı tahammülsüzler ve kavga eder didişir gibi konuşuyorlar müşteriyle. 8 yıldır herif tek bir mağazaya markete bile girip tezgahtarla, kasiyerle muhatap olmadı. internetten alışverişlerini de başkasına yaptırıyor, çağrı merkezi müşteri temsilcisine derdini anlatma işini de üstünden attı. kafası mis gibi.
https://youtube.com/shorts/OQWVPJAeCaY?feature=share
Bu tip gibi biri mi acaba ?
https://youtu.be/RGhI4c1umrc
https://youtu.be/e0CFHr-cGps
Bir ileri seviyesi de Cihangir.
a harfi sıfır veya birdir demedim. lafı çarpıtma... a harfi ya sıfır ya da bir değildir dedim.
hmmm bende evrimi çürütmeye çalışıyorsun sandım :drunk:
şanslı oyuncuyu rhat bırak herkes kendi olduğu gibi takılıyor işte.
hem sanaldan aşk olmaz :he:
ben denedim sanaldan olmadı...zamanında.. adınıda msnnur koyacaktık asdas... çocuğum oluyordu az daha
neeeee :oleyo: :drunk:
hem bütün bunların viopnan alakası ne
ariston abinin şuan duvarı davul gibim gümbür gümbür vuruyordur bizi okudukça
Sen dediğimi anlamak istemiyorsun ki bizim muhabbet Cihangirle Vedonun ki gibi oluyor işte. Sen Cihangir ben Vedo, Emlak ta berber [emoji23][emoji23]
felsefi olarak bakarsan , zamanı nötr aldığında (koşul), borsada bir hissenin fiyatı düşüyorsa çıkması içindir, çıkıyorsa da düşmesi içindir. bunu anlamlandıranlar borsadan servet kazanır. zor olan da anlamlandırabilmek ve bu kişiye özel yorum gerektirir, genel geçer evrensel değerlerin o yoruma katkısı sınırlıdır.
koşulu unutma !
Bence bir yol ayrımına gelince sağ, sol ve geri şeklinde 3 seçenek olması daha doğru olabilir.
Al, Sat, Bekle de 3 lü sayılır.
0,1 sistemi yerine -1, 0,+1 bana daha mantıklı geliyor.
Ama en önemlisi de nötr aldığın zaman, sen düşerken veya çıkarken ne yapıyorsun, düşüşün veya çıkışın başlangıcı ve bitişi neresi, sen nerdesin, fiyat nerde eyyyy Sütbıyık.
zaten bizim evrenin bütününü kavrayamamızın , halen uzayın % 95 ini çözememiş olmamızın sebebi , kendimizce oluşturduğumuz fizik kanunları matematik ile anlamaya çalışmamız... aslında bugün bilim 2 + 2 = 4 olmayabilir bunun varyasyonları da olabilirin peşinde. kendi gözlemlerimizle algıladığımız için hep güdüğüz yani.
Borsa sohbeti derken ezoterik, kabatalist filan o sohbete girmiş oldum. Neler olacak konuşuyorlar.
Biz duvardan gelen ses ne derken, kimler cinlerden yardım alıyor vs konuşuyorlar.
https://twitter.com/UYANANAKIL
işte orada anlamlandırabilmek devreye giriyor. bak bi şeyler ışıldadı sende.. bence senin talihsizliğin seçtiğin profil resmine seni götüren süreç ile hesaplaşmamış olman. bilinçaltı onunla diyalog ile temizlenir çünkü... bilinçaltı temizlendi mi insanda daha bilinçli bir hayatın kapısı açılır.
hayat
hayatım boşa geçti diyenlerle dolu
:drunk::drunk:
o nedenle.. geleceğe bak.
geçmişe saplanma.
mevsimler gelip geçse de
aşk beni benden etse de
dünyada hayat bitse de
mars vereyim abime
istemem baharda yarpak tökülsün
aşkın n'alevse hasretin bir kor
falan filan şantirfinton
bir zamanlar sony trinitron
seyreyle, eften poktan işler
Neyse iyi geceler herkese sayfayı duman ettik. İthal altına vergi işinden kozallar ve gubref hareketli olur yarın. İyi gelen bilançolarda varmış. Shortlar nanay gibi yine.
iyi geceler herkese
tükkanı ariston abi kapatır :))
Normal sohbette söylenmeyen şeyler sohbet kanalında söylenebiliyor.
Psikolojik olarak kendi kendine konuşuyorsun ya da yakın dostlar ile konuşuyorsun illuzyonu vs olabilir.
Komşu ile de whatsapp'dan rahat yazışabilirken, sokakta görünce selam deyip geçiyor.
Psikiyatristler belki biliyordur sebebini.