Sayfa 109/1004 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop LIII

1. Bence bir yol ayrımına gelince sağ, sol ve geri şeklinde 3 seçenek olması daha doğru olabilir.

Al, Sat, Bekle de 3 lü sayılır.

0,1 sistemi yerine -1, 0,+1 bana daha mantıklı geliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ama en önemlisi de nötr aldığın zaman, sen düşerken veya çıkarken ne yapıyorsun, düşüşün veya çıkışın başlangıcı ve bitişi neresi, sen nerdesin, fiyat nerde eyyyy Sütbıyık.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence bir yol ayrımına gelince sağ, sol ve geri şeklinde 3 seçenek olması daha doğru olabilir.

0,1 sistemi yerine -1, 0,+1 bana daha mantıklı geliyor.
    zaten bizim evrenin bütününü kavrayamamızın , halen uzayın % 95 ini çözememiş olmamızın sebebi , kendimizce oluşturduğumuz fizik kanunları matematik ile anlamaya çalışmamız... aslında bugün bilim 2 + 2 = 4 olmayabilir bunun varyasyonları da olabilirin peşinde. kendi gözlemlerimizle algıladığımız için hep güdüğüz yani.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Borsa sohbeti derken ezoterik, kabatalist filan o sohbete girmiş oldum. Neler olacak konuşuyorlar.

Biz duvardan gelen ses ne derken, kimler cinlerden yardım alıyor vs konuşuyorlar.

https://twitter.com/UYANANAKIL
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ama en önemlisi de nötr aldığın zaman, sen düşerken veya çıkarken ne yapıyorsun, düşüşün veya çıkışın başlangıcı ve bitişi neresi, sen nerdesin, fiyat nerde eyyyy Sütbıyık.

işte orada anlamlandırabilmek devreye giriyor. bak bi şeyler ışıldadı sende.. bence senin talihsizliğin seçtiğin profil resmine seni götüren süreç ile hesaplaşmamış olman. bilinçaltı onunla diyalog ile temizlenir çünkü... bilinçaltı temizlendi mi insanda daha bilinçli bir hayatın kapısı açılır.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    işte orada anlamlandırabilmek devreye giriyor. bak bi şeyler ışıldadı sende.. bence senin talihsizliğin seçtiğin profil resmine seni götüren süreç ile hesaplaşmamış olman. bilinçaltı onunla diyalog ile temizlenir çünkü... bilinçaltı temizlendi mi insanda daha bilinçli bir hayatın kapısı açılır.
    aha buna kalıbımı basarım

hayat

hayatım boşa geçti diyenlerle dolu

o nedenle.. geleceğe bak.

geçmişe saplanma.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Elimden tut abi, çıkar beni bu bataklıktan [emoji3]

Sen ne görüyorsun o profil resminde.

Sayfa 109/1004 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •