Senle tartýsmak için 2.6 milyon lira para verdim vicdaným rahatlasýn diye;)
Benden kaçamazsýn;).
Printable View
Bir sürü insan 10 liralarda alým için ellerini ovuþturuyordu. Bu son atraksiyon süpriz oldu onlar için. Ulan ya þimdi bu toparlar da yürürse derdine düþtüler. Kötülemeye devam.
Sanki dusunce alabilecekler..
20 olur acaba 15 olur mu?
15 olur acaba 10 olur mu?
Derken bi topuklar bunlar da arkasindan bakarlar..:)
Alacak olan kendine bir fiyat ve zaman araligi belirler, ona gore kademeli alimlar yapar belli zaman araliklari ile ve biriktirme tarzinda.
Satis da ayni sekilde olur.
Ben mayis 2022 den itibaren once bedelli parasi icin sonra da kar realizasyonu amaci ile az mi yemledim? :)
Kelime daðarcýðý otuz kýrk cümleden oluþan ,sürekli papaðan gibi ayný þeyleri yazan adamlarýn deðil kendi araþtýrmalarýnýzla yolculuðunuza devam ederesiniz daha az kayýp yaþarsýnýz .
Valla ben kendime ikinci kademeli alým için zaman kolluyorum. Henüz erken olduðunu düþünüyorum. Tabi pazartesi tavan açabilir. Ama düþüþ durdu mu? Yataya geçtik mi? Toplamak için müsait mi? Þirketin faaliyetleri nasýl? Gibi sorular var aklýmda.
Bir de bu ortadoks politika sonucunda dýþ güçlerin dayatacaðý tarým politikalarý da olacak. Bir de imf gelirse, hektaþ için negatif olur. YTD.
Bursssst burssst
Yavas..
Kötüyse almayýn kardeþim. Size zorla hektaþ mý satýyorlar. F/K 400 olmuþ. 500 mü olacak. Etrafta F/k sý 3-5 olan borcu olmayan mutlu mesut yüzlerce kaðýt var. Bunun ne olacaðý belli deðil. Siz hektaþý olanlarý dertleriyle baþbaþa býrakýn. Teselli etmeye, korkutmaya çalýþmayýn. Zor zaten. Ama iþte insanýn içine bir kurt düþmeye görsün. Bunun gitti mi pis gittiðini bilenler, her an torbadan bir tavþan çýkarabileceðini bilenler mahalleden ayrýlamýyor. Elinde kaðýt yoksada göz ucuyla bakmaktan kendilerini alýkoyamýyorlar. Aman 10 milyar dolar mý olacak piyasa deðeri. Nereye gidecek. Olsa olsa 50 olur. Oda 2024 temi olur. 2025 temi olur. Baþka satýlacak mal var mý bizde yav. Eski depolarý falan karýþtýrsak. Hurda neyim çýkar. Ne bulsak kardýr. Oyak diðer þirketim gelecek falan deyip bizi çýkarmaz de mi kiradan. Þu zor zamanda birde sokakta kalmasak.
Oyak finansman iþini beceremedi diyoruz da tam olarak neyini beceremedi acaba?
Belki de tüm bunlar bir plan dahilinde týkýr týkýr iþliyordur?
Arsayý satarýz, 87 mn lot hisse satarýz, onu yaparýz, bunu satarýz, düze çýkarýz diye planlarý vardýr belki?
@oralet osman
Þimdi 1.250 satýþtan gelse
2.500’de ferbis arzýndan gelse
3.750 kasaya girecek
3.750/2530 desek hisse baþý 1.48 lira kar gözükecek deðil mi bilançoda
Bu durumda %100 bedelli bile olur gibi bence (olmasýný isterim)
Dolar bazlý yüzde 20 göreyim satarým;)
Kýsa vadeli kagýtlara tekniði gelen var onlara eklicem;)
Dudu kaldýr tahtayý kaldýr…
Yem vs boþ muhabbet bunlar.
100 e götür kagýdý
Ufukta bedelli görünüyor..Sermaye 5.060.000 olursa tango o zaman baþlar..bu kadar sermayede ne kadar kar üreteceksin ?
http://share.matriksdata.com/shareMa...09301819304565
Son 5 yilda hala dolar bazinda 20 kati kar var.
http://share.matriksdata.com/shareMa...09301854288471
Hala, yani bunca dususe ragmen!
Yiyim kelime dagarcigini :)
Hektaþýn kendi finans uzmanlarý var,
Onlarýn üstünde Oyak'ýn uzmanlarý var,
Hektaþ'a kredi veren bankalarýn kredi servisleri var,
Böyle firmalar yatýrým yaparken olasý terslikleri düþünüp ona göre marj býrakarak plan yaparlar.
Yani burda bazýlarýnýn dediði gibi "Lan Özbekistan yatýrýmýný hesaplarken dolar kurunu 16 almýþýz yanlýþlýkla amk" veya "Dikey karides diye yatay karides maliyetlerini baz almýþýz emenüke, 85 mn dolar fark çýktý" gibi bir þok yaþamazlar.
En kötü ani döviz kuru artýþý ya da þok faiz artýrýmý/indirimi süprizi olabilir ki Tr de bu ikisi de artýk sürpriz deðil, baþtaki zat ne dediyse hep tersini yaptý bugune kadar, bilinen þeyler bunlar.
Hisse satar, arsasýný satmýþ gösterir kiralar, kayýnçosundan borç alýr, 10 ton aronya parasýný faiz borcuna sayar, onu yapar bunu yapar halleder bi þekilde. Bugüne kadar Tr de hiçbir firma yatýrým planýndaki maliyete bire bir uyamamýþtýr, illa ki patlar bi yerden.
Bedelli yapar, baþka bi þey yapar yine para bulur Hektaþ. Ben güveniyorum.
Ereðli deðiliz ki demir çelik fiyatlarý gümlesin, Petkim, Tüpraþ deðiliz ki ham petrol varil fiyatlarý düþsün, Thy deðiliz ki pandemide uçuþlar dursun.
Biz Hektaþ'ýz. Sineksavar, piresavar, güvesavar, amonyumsülfat, potasyumnitrat, bordo bulamacý, kedi mamasý, pamuk, domat, hýyar, suvan bizden sorulur.
O diil de Volkan bey ve Selçuk bey pammýklarýný ilk kez ektik anlaþmalý çiftçilerle onda da Çükobirlik geçen yýlýn da altýnda pamýk alým fiyatý vermiþ þansa bak.
Ammann arpa buðday daneleeeeer
Amman gavuþmuyooor düðmelerrr
Dokulsun tabii...
Ky ne yaw?
Bi suru kicikirik...:)
Dolusmuslar buraya...
Kucuk spekulator onlar, yatirimci filan degiller.
Onlardan cok sayida var, onlarin az miktarda zarari, az sayidaki balinanin buyuk karini olusturur..
Balina bosuna balina olmamis.
Hikaye ayný sn.horasanlý
Bekleyen parsayý kapar
Ýnanan inanan salak
Ýnanmayan aptal mý?
Boncuklarý diz
Bir kaç uðrama
Sonra gel
Düþerken kaç.
Çýkarken sahiplen
Kedi köpek mi sahipleniyoruz
Borsada yüzlerce hisse var
Araþtýr
Aklýn var
Herkesin aklý kendine
Çok atasözü var
Yakýþtýr yakýþaný
Bunla çok güzel hareketler
Alým satým yap
Ýþi bitir
Uðrama
Ortalýk sakinlesþin
Gel bir vole yap
Küs
Biraz naz yap
Fazla naz aþýk usandýrýyor
Takma kafana
Gecenlerde Akcay diye biri geldi. Burdaki zarardakilere aciyan, yuce gonullu yol gosterici bir abimiz.. Sasa’da filan da bu ululuguyla arz-i endam etti. ve herkesin kazanmasini isterim dedi. Hektas satin akbank alin dedi. Hay dedi huy dedi. 3-5 gun sonra viop topiginde hem sasa hem Hektas shortadim shortlarim dedi. Robin Hood cok burda cookk. Seviniyoruz bu Robinleri gorunce:) tek dertleri insanlari kumarciliga tesvik etmek. Gulelimmm. :))) Ytd
Uygulamanýn bize sunduðu en önemli hizmetlerinden olan RET tuþuna basacagiz,küfürbazlarý görmeyeceðiz.
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son hareket sapkada baska ne tavsanlar var acaba dedirtti..
Acaba yine gider mi?
Milletin aklinda deli sorular..
Kafayi yiyecekler bu gidisle :)
Ankara'daki terör saldýrýsýnda yaralanan güvenlik güçlerine acil þifa dilerim. Allah milletimizi korusun.
Tekneni elektrikli al mozutla çevreyi kirletme zenginsin sonuçta
Mozut teknelere ucuz mu veriliyo
Kaça alýyon