İyi ya işte paçan yiyorsa gel forkes'e 1/100 kaldıraçla bas bas paraları Leylaaya yavrim!
Ne uğraşıyorsun yok bist miş yok pistmiş!
Printable View
Amerika ile Çin arasında bir şekilde anlaşma olacağını düşünüyorum. Ülkesel çıkarlar bir noktada ağır basacak. Mevcut vergi düzeni hergün arttırılarak ülke yönetilemez. Anlaşma olduğu taktirde Amerika piyasalarda hızlı olabilecek bu v den sonra orta vadeli durum ve İran gerilimi hakkında öngörüleriniz nedir?
sn babo benim teknik seneryom 7-8 aydır 2.30-2.35 lerdi yalnız iç siyasetteki belirsizlikle beraber aşağıda 2.29-2.15 bantlarına kadar panik satışları ile yeni dipler olma olasılığı oldu.pıst 100 den uçak kalkıcaksa :)hikaye gerekli benim iç siyasette beklentim kapalı kapılar ardında imamoğlu nu içerden çıkarmak için çalışmalar olacağı tabi bu bir anlaşma üzerinden , global de hikayem Trump 2026 kasım ara seçimleri var ınsıder olarak bu seçime borsaları yukarda sokacağını düşünüyorum.
teknik çalışmalarıma göre pozisyon ayarlaması hem ABD hem pıst 100 alımları kendi seneryoma göre alıcam .
size bol kazançlar kolay gelsin.
Teşekkürler Sn.bikmişbroker...daimi takipteyiz...sevgiler
İşin Laga Luga kısmını bizim Guzu oğlu Guzu sayfalarca yazar çizer zaten.
Ben Teknikçiyim az yazarım öz yazarım.
Vay Mustafa abi saygılar sevgiler hocam şöyle şerefine tekniği güzel bi hisse paylaşta şu mübarek günde sevinelim saygılar abi
Babo hocam sizce yine bankalar mı gider
AYrıca euronun fazla değerlenmesiyle aslında euro bazlı OBO boynu kırılmış gibi
Gerçi ben pek anlamam ama Babo hocam yorumlarsa çok seviniriz
yaw.....arkadaslarim batti GUNEYSU.....AMRIKI feci.....
yazacagim.....TURKIYE ile ilgili yeni bilgiler var elimde...SOOKKK OLACAKSIN.
Nacizane önümüzdeki hafta faiz artışı olabilir Cumhurbaşkanı abd çin CHP örnek göstererek iç güçler dış güçler demeye başladı buda bana göre faiz artışına zemin hazırlıyor biz aslında artırmıyacaktık dış güçler iç güçler yüzünde artırdık bahane hazır nasılolsa
GERILERDE YAZDIM.....
sakin SHORT olmayin diye....SHORT BITTI....short squeze yolda demistim....DINLEMIYENLER battilar.
2007-2008 krizindede altın vuruş topiğinde takipteydim sayenizde kefereyi alt ediyoruz 18-20 yıl öncesine göre çok şükür iyi kazandık takipteyiz babo ve kuzu ustayı..
TURKIYE OZEL.....by kuzu.....
olabilecek tum kotu haberler ortalikta.....amriki ve londradan satisa gelebilecek tum fonlar....geldiler.....VE SATTILAR....
BUNA RAGMEN......TURKIYE HALA.....9000 TL ENDEKS....2.45 DOLAR ENDEKSTE TUTUNUYOR....
soru sudur.....NEDEN ACABA?????????
BABO nun grafi.....
bu graf.....teknik analizin ozu ve sozudur.....BU GRAFA GORE....simdi....8100 endekste olmaliydik.....DAX paralelinde....
ama.....
olamiyoruz bir turlu......
OYLEYSE.....
bir haber var.....GELECEK.
Düşmüyor ama çıkamıyor da emmim. Nasıl bir beklenti var ki öyle?
Çıkmayan mal aslında paranın taşıma maliyetini de hesaba kattığında faiz oranında düşen bir maldır.
Akıllı para çıkmayacak malı almaz ki çıkacaksa niye almıyor :)
Çıkmadığı gibi düşüyor bir de...
Misal kchol.. çıkacak borsada kchol böyle diplerde, çıktıkça kafasına vurulan bir uyuz eşek mi olur?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye tam üye olarak Birlikteki sandalyesine bir an önce kavuşmalı. Sürecimizi ilerletme noktasında hazırız, kararlıyız, AB'den somut adımlar bekliyoruz"
Bir iki gün birayı okumadım kavgası kaçırdım. Neyse bundan sonra gözümü ayırmam kuzu abiden. Saygılar kuzu abi
RUSEN || Press
@RusenPress
·
18s
Türkiye'ye Trump dopingi gelebilir.
ABD Başkanı Trump'ın Ortadoğu'da Suudi Arabistan, Katar ve BAE turundan hemen sonra Türkiye'yi de ziyaret edebileceği bildiriliyor.
Trump'ın ekibine Türkiye'yi ziyaret konusunda çalışma yapılmasını istediği bildirildi.
-CNN
Kuzu aradığın cvp lardan 1 tanesi burada saklı .
2.cevap yukarki gelişle bağlantılı dem-ak-mhp yakınlaşması + Anayasa
2 nolu bu beraberlik yukardan teyit alırsa
3nolu hamle gelicek imamoğlu tutuksuz yargılama hikayesi
çünkü oy dağılımı ortada olacak dem saf değiştirince iç siyasette yumuşama yaratılıp bizde 2026 kasım seçim 2026 kasım ABD ara seçimi
benim simülasyon bu giren çıkan eklemeler olur
Kuzu abi Zaptiye Güneysu başkan olmasa milletin içinden geçecen. Sen yinede emlağı biraz zorla ben onunla küsüm. Ekine aldığında ezmeden bırakma abi.