Sayfa 108/294 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 2346 madde; 857 - 864 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    İyi ya işte paçan yiyorsa gel forkes'e 1/100 kaldıraçla bas bas paraları Leylaaya yavrim!

Ne uğraşıyorsun yok bist miş yok pistmiş!
    evvelki gun....SHORT SQUEZE de.....5 tanidigim fon yoneticisi....BATIRDILAR paralarini....TRUMP ve cevresini INSIDER trading den DAVALAR ACACAKLAR....

2. sn.babo'nun her zaman söylediği şey şudur : "Borsada çıkış olacaksa bankalar her zaman önden gider"

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Babo hocam sizce yine bankalar mı gider

AYrıca euronun fazla değerlenmesiyle aslında euro bazlı OBO boynu kırılmış gibi

Gerçi ben pek anlamam ama Babo hocam yorumlarsa çok seviniriz

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    iyiki geldin usta..

topicden 2 kg lik apış arası kokuları gelmeye başladıydı.

UZATMA ARTIK EMLAK....dun dovustuk.....stresimizi attik....ve bitti...EGLENDIK YANI....

seni severim ben.....sorun yok....ara ara BABO yada yaparim bunu....TOPIK SENLENIR....dun sen sirani savdin....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    2026 BİST için altın yıl olacak.
    Haziran 2025 de başlamak üzere..
    teknik geldi

geopolitic de kuzudan gelir..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

yaw.....arkadaslarim batti GUNEYSU.....AMRIKI feci.....

yazacagim.....TURKIYE ile ilgili yeni bilgiler var elimde...SOOKKK OLACAKSIN.

6. Nacizane önümüzdeki hafta faiz artışı olabilir Cumhurbaşkanı abd çin CHP örnek göstererek iç güçler dış güçler demeye başladı buda bana göre faiz artışına zemin hazırlıyor biz aslında artırmıyacaktık dış güçler iç güçler yüzünde artırdık bahane hazır nasılolsa

GERILERDE YAZDIM.....

sakin SHORT olmayin diye....SHORT BITTI....short squeze yolda demistim....DINLEMIYENLER battilar.

8. 2007-2008 krizindede altın vuruş topiğinde takipteydim sayenizde kefereyi alt ediyoruz 18-20 yıl öncesine göre çok şükür iyi kazandık takipteyiz babo ve kuzu ustayı..

Sayfa 108/294 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •