Herkes sus pus,,,
Printable View
Herkes sus pus,,,
bir gün olsun kalktıgımızda hayırlı bir haber ile uyanamadık her gün onlarca hisse hayırlı haberle güne başlıyor derimde uzun yıllardır hep hayırsız haber veya cıt yok hicmi şirketle ilgili bir haber olmazmı Zafer bey ne haber var nede telefonlara cıkıyorsunuz tabi 12 aylıktakı 2 tirilyon zararın hesabını soracak yatırımcı yok hepsi kuzu bir Allahın kulu zeytınburnundaki magazaya gelip hesap soramıyorlar dua et ben istanbullu degilim yoksa o fabrikayı anladın sen onu bir şirket 20 yıldır hicmi kazandırmaz yahu bana telefonda anlattıkların lafta kaldı hani temettü hani 2023 de türkiyeden cıkacak 10 markadan biri derimod olacaktı hani pazarlamayla ilgili gelişmeler olacaktı hani yabancı şirketlerle görüşmeler olacaktı bunların cogunu zaten gazete beyanlarıyla söylemeiştiniz her şeyiniz yalan bir gün sabahta iyi bir haberle uyandırın bizi yahu 2.3.4 liralık hisseler derimi 3.e 4.5 katladı paramızı kuşa cevirdiniz hicmi bu zat şirketinin degerlendigini istemez yahu var buda bir şey 3 sene önce gazetede bir haber okumuştum yalan olmasın sene belki az veya cok olabilir şirket sahipleri şirkete haksız olarak ..........anlayın suc olasın diye yazmadım karşı taraf mahkemeye vermişti o mahkeme kararının sonucu acıklanmadı aacaba hahkemeyi kaybederizde şirket elimizden gitmesin amaclarımı var bu yazıyı araştırın (kumar) sen araştır yaz bizde sonucu merak ediyoruz belkide büyük ihtimal derimi bundan ötürü cıkarmıyorlar mahkemeyi kazanmış olsalardı borsaya acıklarlardı derimde tepki verirdi büyük oyunlar var spk.ya niye şikayet etmiyorsunuz şirket meydanı tamamen boş buldu Zafer bana demişti Ümit zaim kesinlikle şirket hisseleryle ilgilenmez fiatını bile bilmez demişti külliyen yalan artı Zafer beye kesinlikle inanmıyorum teelefonlarıma 1.5 senedir cıkmıyor herkes şunu bilsinki kul hakkı adamı öyle bir carparki kıyamette bile hesabı veremezsiniz Zafer sana diyorum arkadaş bizimde para kazanmak hakkımız degilmi . ytd.
her sene temettü vermemek icin genel kurulda gelişen iş hacmimizin büyümesi nedeniyle kar payı veremiyoruz diyorlar öyle degilmi zaffer beye kac tane derimod magazası var dedim nicin magaza acılışlarından haberimiz olmuyor dedim desa ne zaman magaza acsa borsaya bildiriyor dedim bana cevabı magazalar pazarlamaya ait andan dedi madem öyle magazalar pazarlamanın bizim bu paralar karlar hani sizin gelişen işleriniz varya nerde madem kar yok acıklayım bizim karlar hangi işlere hangi gelişen i,şlerinize gidiyorf yoksa genişleyen cebinizemi gidiyor arkadaşlar en dogal hakkımız bunu bilmek magazaları madem pazarlama acıyor bizim karlarını nereye gittigini heemen acıklayın tam savcılıga şikayet konusu bunlar gencler hakkınızı arayın bu genel kurulda geli,şen işler diyemesinler suc duyurunda bulunun eger aynı oyunu oynarsdalar.ytd.
Bu sene halen kar payı açıklaması gelmedi,,,,
bu seneye olmazsa,,,,, olmaz,,,, bence,,,
bahane arama yok,,,,,,,,,, bahane kabul değil ,,,,,,,,,,,,
gelişen iş hacminin ne oldugunu acıklamalarını bekliyoruz derimod .un paralara hangi iş kollarına aktardıgını hemen ögrenmek istiyorum madam magazaları pazarlama acıyor siz bu paraların nerelere yatırım pyapıldıgını acıklayın gencler spk ya meil atın benim yazılarım alıntı yapın cevabı ögrenmek hakkımız hic bir şey cıkmazsa Orhan palayı arayın bunların hakkından gelir düşünün bir şirket 7 senedir temettü vermezmi, bütün şirketler milyarlarca yatırım yapıp her sene kar payı dagıtıyorlar sizin neyiniz eksik ama spk da cok kabahat hic bu şirketi araştırmıyor zafer bey hakkındaki bütün olumlu düşüncelerimi geri aldım hak yiyen şeytanından bulsun.ytd.
hala daha telefonlarıma cevap vermiyorlar dünden beri kafamı taktım kendimi kandırılmış hissediyorum gelişen iş hacmimiz sebebiyle kar payı dagıtmıyoruz diyorlar magazaları pazarlama actıgına göre yeni fabrikamı actınız arsamı aldınız fabrikayımı büyüttünüz yeni teknolojik makinalarmı aldınız hic birini yapmadıgınıza göre bu gelişen iş hacminiz ne oluyor acıklayın arkadaş daha fazla sessiz kalmayın sonunda beni savcılıga şikayet ettireceksiniz beni bilirsin yaparım dersem yaparım senin benim yatırımlarımdan ötürü zarar ettiremessin 7 sene bana kar payı vermemezlik yapamazsın o lüksün yok Zafer denen şahıs eger genel kurulda aynı sonucları acıklarsan sen bilirsin insanları cileden cıkar sonra istersen gel dışarıdan hisselerini alayım de daha bu konuya girmek istemiyorum...anladın sen onu bir market sahibinin bile hisseyi ucurabilecegi hissede şu hallere bak yazıklar olsun 2 tirilyon zararı hemen borsaya acıklatın yılardan beri 12 aylıkta yüksek kar acıklayan şirket ne olduda zarar etti 22 milyon dolar dövüzü olan şirket sadece 3.4 tirilyon dövüzden karı olur hesap verin spk. şikayet edin gencler biraz cabada sizden ytd.
Piyasa at yarışı gibi,,, avgyo avtur etılr vs vs vs,,,
yatırımcı coştu,,, spk birşey demedi,,,