hala daha telefonlarıma cevap vermiyorlar dünden beri kafamı taktım kendimi kandırılmış hissediyorum gelişen iş hacmimiz sebebiyle kar payı dagıtmıyoruz diyorlar magazaları pazarlama actıgına göre yeni fabrikamı actınız arsamı aldınız fabrikayımı büyüttünüz yeni teknolojik makinalarmı aldınız hic birini yapmadıgınıza göre bu gelişen iş hacminiz ne oluyor acıklayın arkadaş daha fazla sessiz kalmayın sonunda beni savcılıga şikayet ettireceksiniz beni bilirsin yaparım dersem yaparım senin benim yatırımlarımdan ötürü zarar ettiremessin 7 sene bana kar payı vermemezlik yapamazsın o lüksün yok Zafer denen şahıs eger genel kurulda aynı sonucları acıklarsan sen bilirsin insanları cileden cıkar sonra istersen gel dışarıdan hisselerini alayım de daha bu konuya girmek istemiyorum...anladın sen onu bir market sahibinin bile hisseyi ucurabilecegi hissede şu hallere bak yazıklar olsun 2 tirilyon zararı hemen borsaya acıklatın yılardan beri 12 aylıkta yüksek kar acıklayan şirket ne olduda zarar etti 22 milyon dolar dövüzü olan şirket sadece 3.4 tirilyon dövüzden karı olur hesap verin spk. şikayet edin gencler biraz cabada sizden ytd.