Mohikan yoldaş tekrar hoşgeldiniz.Sizden genel olarak borsa, dolar euro ve faizin geleceği ile ilgili bir yorum alabilir miyiz? Faizlerin 2018 de artması (%15 -18 lere) çıkması halinde senaryo nasıl olur?
Printable View
Mohikan yoldaş tekrar hoşgeldiniz.Sizden genel olarak borsa, dolar euro ve faizin geleceği ile ilgili bir yorum alabilir miyiz? Faizlerin 2018 de artması (%15 -18 lere) çıkması halinde senaryo nasıl olur?
Hocam akguv bir bakabilir misiniz
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin mohikan, Tuprs bakabilir misiniz ? Tesekkurler
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin mohikan hocam...bati cimento ..kisa ,orta ve uzun vade sayim rica etsem...
Mohikan'ın KRSTL hakkında son tepesini yapmadan önce
"bir tepesi daha olacak sonrasında uzaklaşmak akıl sağlınız açısından iyi olur"
yazdığını çok net anımsıyorum. Belki kendisi hatırlamaz ama yazdığı direk bu şekildeydi.
Helal olsun...
Hay sen bin yaşa Bosanas kardeşim...
Bu kadar çok soru sorulması bir tarafa, topiği hiç okumadan, istenilen hissenin bir kaç sayfa önce analizinin yapıldığına bir zahmet edip bakılmadan, emek harcamadan, ''armut piş ağzıma düş'' şeklinde bir anlayış içinde olmamız, tahminen milletçe genlerimizde taşıdığımız bir tembellik.
Çünkü okumayı sevmeyen,seyretmeyi seven bir milletiz biz. Aşağıdaki arkadaşımız aynı gün yazmış bu mesajları...
İstek yaptıktan 1 gün sonra istediği hisseyi saymışız, 1 gün sonra gelip bir kez daha aynı şeyleri yazmış, sağolsun.
Baş sağlığı da dilemiş sonra, Allah razı olsun.
Bunları neden yazdım? Çünkü bu tip paylaşımlar, mesaj kirliliği yaratıp topikte anlaşılmaz bir kalabalık ve kaos oluşturuyor.
Bu tip mesaj kalabalığından sakınılmasını, en azından topiğin son 8-10 sayfasını okuyup istenen sayımın yapılıp yapılmadığını incelemenizi rica ediyorum.