þiiir gibisin saygýlar
þiiir gibisin saygýlar
Sn mohikan müsait olduðunuzda kozaa ve ekgyo bakabilirmisiniz þimdiden çok teþþekkürler..
Þu an nekadar sevindiðimi anlatamam ama ilk yazmam gereken öncelikli olarak ebediyete uðurladýðýmýz biricik yavrumuz için baþýnýz sað olsun o mesajýnýzdan sonra bir daha topiðe gitmek istemedim hiç gerek te yoktu hiç görmediðim tanýmadýðým sizin ve can caðzýnýz için yaþamýþ olduðunuz üzüntüyü tam ciðerimde hissettim bilesiniz
gelelim sevindiðim diye yazdýðým kýsma sizi yine okumaktan duyduðum mutluluktur sevincim hoþ geldiniz safalar getirdiniz varlýðýnýz çok büyük mutluluk veriyor sizi takip etmekte yazdýklarýnýzý ve yorumlarýnýzý okumaktan onur gurur duyarým sn mohikan
Hayýrlý günler krdmd
Sn, Mohikan
Pegasus için yorumunuz
Sn Mohikan merhaba,
Sizi ve yazýlarýnýzý bugün takip etmeye baþladým. Öncelikle baþýnýz saðolsun. Allahým sizlere sabýrlar verir inþallah.
Müsait zamanýnýzda NTHOL inceleyebilir misiniz? Þimdiden teþekkür ediyorum.
Sayýn hocam bilmiyordum kusura bakmayýn rabbim mekanýný cennet eylesin sizlere de sabýr versin...
Üstadým emeðinize saðlýk. ATLAS daha önce sayýlmadý galiba. Bakabilirseniz sevinirim. Saygýlarýmý sunuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri