şey gibi mi..
çok zekiyim ama notlar yerlerde.. :he:
politik başarısızlık diye bir şey yok.
menticide argumanlara devam..
Printable View
Teşhis PCR denen Profesör Osman Müftüoğlu nün da belirttiği gibi %60 ortalama doğruluk oranına sahip bir araçla yapıldığı sürece ülke bu konuda havanda su dövecek tomografi vb zaten pratik olmaması ve hastalık iyice yerleştiği zaman sonuç vereceği için anlamsız
Yapılması gereken Asidan da önemli çalışma yüzde 90 üzerinde sonuç veren hastalığı tespit kiti oluşturmak nasıl yapılırsa yapılsın bu olmadığı sürece ülke açıl kapan bitmek bilmez bir kısır döngü ile devam eder zira hastalığı geçiren yine hastalanıyor pozitif olanlar gerçekte iyice hastalanınca ya kadar bir sürü insanı hasta ediyor ,( belirti göstermeden atlantanlari bile ihmal ederek söylüyorum ) .
Dolayısı ile bu saçmalığın bu kadar süre görmezden gelinmesi ile tam gaz kapanma sonra açılıp hastalığın artması sonra yine kapanma şeklinde devam edeceğiz .
Hızlı ve gerçek tanıya ulaşmak zorundayız , mesela uzay çalışmalarımıza bir süre ara verip buraya kaynak aktarmayı teklif ediyorum .Önce Sağ kalıp uzay işine bilahare devam ederiz bu arada uzay yolu izleriz sorun olmaz.
Borsadaki ve benjaminde ki harekete bakarsak(cumadan başladılar) bir daha gelmeyiz diyen ''yabancı'' hareketi net belli oluyor , artık o kadar bariz ki hareketler ya da hareketleri anlaşılıyor.
Davalar geçmişte açılmış.
Yarın amerika ile savaşa tutuşmuş bir ülke vatandaşı benzer gerekçeler öne sürerek bir çin mahkemesinde dava açarsa sorusunun cevabı olmadığı için bu konuya sıcak yaklaşacaklarını düşünmüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim memlekette 2 tane kilise varmış, bir tanesini ben de iyi biliyorum, bunları biz inşa etmediysek, cemaatleri nerede?
Rahmetli babam anlatırdı, rum kilisesi sinemaya çevrilmiş, için de dansöz oynatıldı beee... derdi.
100 Yıldan fazla zaman geçti, onlar savaş sırasında ve öncesinde yaptıklarından sürüldüler, ak kaşık değiller yani.
Bunun sebebi, 1915 olayları esnasında Ozansoy'un Kütahya ve çevresindeki Ermenileri himayesi altına alması ve bunun karşılığında sadece hayır duası istediğini vasiyet etmesi.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....a-56874180.amp
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SON DAKİKA
Son dakika...
Kovid-19 aşısı Sputnik V’nin
Türkiye’de üretimi için anlaşma sağlandı
https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...landi-41797141
-///
Dengeleri değiştirecek bir olay bu
Hem ülkemiz hem de İlaç ve bio şirketlerimiz için devrim gibi bir adım..
Aşı işinde bu teknolojiyi ve üretimi almamız ülkemiz için de büyük başarı..
Çin aşısı , Biontech aşısı
Ve Rus aşısı dünyada yapılan en çok
3 aşı çünkü
Gelecek: Su, tarım, ilaç/aşı, iklim değişikşliği üzerinde şekillenecek