Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    açılın müptela geldi..

35 yıllık otrivine (otrivine öncesi muadilleri) bağımlısı olarak..

otrivine lavabo aç gibidir sn cevdet. elinizin altında ya da yakın eczane varsa kullanabilirsiniz. evet 3-5 günden fazla kullanılmaması tavsiye edilir. doğrudur. alışkanlık yapabilir. nasonex de olabilir, işe yarar ama kortizon içeriyor diye biliyorum. covid le nasıl olur bilemem. bunun dışında sterimar tarzı deniz suyu içerikli spreylerden kullanabilirsiniz. hiçbir şey bulamadınız.. tuzlu su.. bir çay bardağında bir çay kaşığı tuz eritip buruk deliklerine 2-3 er damla.
    25 senedir otrivin kullanıyorum. Onsuz uyumam olanaksız.Ancak, otrivini 4 katı tuzlu su ile dilute ederek her gece her iki burun deliğine 3-4 defa spray olarak sıkıyorum. tesir etmesi 2 dakikayı buluyor ve 4-5 saat yetiyor.Otrivine üreticileri bu yazımı inşallah okuyup ilacı bozmazlar. Zaten onlarında yaptıkları HCL asidini sulandırıp satmak sanırım. Mentollüsü daha beter kuruttuğu için asla kullamıyorum. Ayrıca, burun deliklerini enlemesine açan aparatlar vardır, oldukça da etkilidirler, ancak küçük ve zayıflar,, ben, yarı çelik özel bir yassı telden kendim ürettim ve uçlarını silikonla dolguladım, böylece yan yatınca , o taraftaki konkaların pasajı kapatmasına engel oluyorum. Tabii gece uyku halinde düşüyor, iple bağlı, ipin ucunda da süper küçük bir mandallada yakama takılı. Torunun, gagalı dede alaylarına, bazen yatağın içinde dakikalarca gaga arama rezilliğine katlamamı, bu derdi çekenler gayet anlayışla karşılayacaklar. Saatte 40-50 bulan apnelerim, 1000 dolarlık malum makinayı kullanamam ( reçeteli ve raporlu), 2 kere ameliat olmam bende hiç bir şeyi değiştirmedi .Tavsiyem ,öncelikle, eczanelerde satılan plastik spay sişesi ve hazır tuz+ karbonat şaselerini denemenizdir. Otrivin kaçınılmasa,3-4 kere sulandırın. Bu derdi çekenlere geçmiş olsun.

2. Burun tıkanıklığı konusundan muzdarip olan birisi olarak epeycedir kullandığım basit reçeteyi paylaşayım.
    https://fb.watch/55H1nOBgwT/

3. Tüm dostlara çok teşekkür ederim. Otrivon eczanedeki sterimar tarzı deniz suyu içerikli sprey. tuzlu çözeltilerini bir deneyelim bakalım.

4. Bilanço mesaisine girdik
    Vatana millete hayırlı olsun.

Genel olarak, Ermeni muhabbeti vs nin zaten olumsuz fiyatlandığını düşünüyorum.

Gelecek olarak borsamızda ne etkili olur derseniz;
    Döviz fiyatı , Virüs, Kapanma,
    Ukrayna-Rusya savaşı. Bu 4 başlık hariç artık borsamıza kurşun işlemez modda olduğunu düşünüyorum. Zaten her türlü olumsuzluğu fiyatladı bana göre.
    Bu 4 ne göre konjuktur ayarlanmalı..

Kripto paralarda ki sıkıntıların sebep , ordan korkup kaçan ürken yatırımcının;
    ya dolara ya da şirket hisse borsasına yani buraya bist e akacağını orta uzun vadede buraya kayacağını düşünüyorum..
    —-///

Otokar
    Vesbe
    Hektas

Bilançolar gelmiş

Otokar ve Vesbe çok güçlü bilançolar açıklamış, çok iyi yoldalar 👍

Hektası çok beğenmedim, Favok marjında düşüş var..

Fiyat=Bilanço ederi, Borsa terazi dengesinde;

Vesbe de F/K, Pd/Dd, Fd/Favok e göre fiyatlar , bilanço ederinin gerisinde kalmış gibi duruyor.. yani piyasa ağzı ile fiyatlar içinde değil sanki...

Otokar ve Hektas ın Defter değeri, karlılık, Favok marjı, özsermaye karlılıklarına bakarak, F/K, Pd/Dd, Fd/Favok e göre fiyatlar , bilanço ederi ile dengede gibi duruyor, yani piyasa ağzı ile fiyatlar içinde sanki...hatta biraz önden de gitmiş gibiler..

Tabi ki yazdıklarım, naçizane şahsi fikirlerim, kati kurallar değildir, en iyisini piyasa/yatırımcılar, ağalar, patronlar, fonlar karar verir..Borsa nın bileni olmaz, patronlar bile bazen borsada ki hisselerine hükmedemez..

Yatırımlarınıza her zaman kendiniz karar verin. Kimseyi dinlemeyin.

Yazdıklarım naçizane bilanço fikirlerim olup
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.

5. Aşı %100 korumuyor bu bir gerçek. .

İlk aşısını sinovac olan biraderin müdürü geçen Cumartesi vefat etti Coronadan iki haftadır yatıyordu 50 li yaş civarında idi .

İki aşısını olan 78 yaşındaki bizim sokakta olan bir teyzemizde öldü .

Benim yakın çevremde duyduğum iki vaka var ise sizin çevrenizde de Eminim vardır bu şekilde ölümler .

Zaten iki aşı olursan pozitif olsan bile karantina söz konusu değil her şey serbest .

Arkadaşın apartmanında tüm apartman pozitif yaşlılar çarşı market sokak gezebiliyor herşey free

zaten ölenlerin %70 i gene 65 yaşüstü insanlar ve bunlarında %90 a yakını aşılandı kısaca ölenlerrinde %60-70 i aşılı
    bir halt olacağı yok.

7. Fazıl Say, Amerika'nın, Kızılderili soykırımı ve Japonya ya attıkları atom bombalarının hesaplaşmasını yapmadan, Orta Doğu da uyguladığı vahşi böl ve yönet işgalciliğinin milyonların ölümüne sebep olmasının hesaplaşmasını yapmadan diğer ülkelerle uğraşması artık ciddiye alınamaz. Önce kendini düzeltsin, düşüncesini dile getirdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/galeri...tsin-1830887/3

8. Ayhan Başkan, çok geçmiş olsun.
    Umarım çok kısa zamanda toparlarsınız.
    Acil şifalar dilerim
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •