Bir gazcı daha gelmiş
Printable View
Bir gazcı daha gelmiş
Deutsche ve Citi alıyor demek nasıl bir sallama türüdür arkadaş 😄 Klasik LINK hareketleri arkadaşlar,normal bunlar. YTD
son bi haftalık takas değişiminde deutche 9719 citi 6489 almış gözüküyor sanırım virman gitmiş çünkü günlüklerde gözükmüyordu.ama sıkıntısı büyük kağıdın haber netleşmeden pek uğranılacak kağıt değil.
Bilip bilmeden hakaret ediyorsun ben bugún alıp başını gidecekmi dedim milletin darma dağın olduğu gün yüzde 2.5 artı kapatmış daha ne istiyorsun. Satmak istiyorsan yarın gidince sat kimseyi de suçlama
Takaslara bakın görün geçen gidişinde de citi virmanla almıştı ben yardım olsun diye yazdım ama hata yapmışım
At yarışı oynar gibi hisse takibi yaparsanız sonunuz hüsran olur ..
Bir hisse çok sık git gel yapıyorsa , bunlar pozisyon alma çabalarıdır. Amaç her seferinde satmayanları pişman etmek bıktırmaktır. Sabırsız ve agresif yatırımcılar sinirle hisseyi satar , bunlar ise pozisyonları kapar yola devam eder...
Link i iyi tanırım gecen haftada demiştim bu hareketler bana çok tanıdık ..Kimsenin olumsuz hava pompalamasina ve gazına gelmeden izleyelim bakalım ..
Ben bu hisseden zamanında bekleyerek 2 sefer para kazandım bu 3. Sefer bekleyenleri uyarmak istedim kötü oldum.