-
-
Deutsche ve Citi alıyor demek nasıl bir sallama türüdür arkadaş 😄 Klasik LINK hareketleri arkadaşlar,normal bunlar. YTD
-
son bi haftalık takas değişiminde deutche 9719 citi 6489 almış gözüküyor sanırım virman gitmiş çünkü günlüklerde gözükmüyordu.ama sıkıntısı büyük kağıdın haber netleşmeden pek uğranılacak kağıt değil.
-
Bilip bilmeden hakaret ediyorsun ben bugún alıp başını gidecekmi dedim milletin darma dağın olduğu gün yüzde 2.5 artı kapatmış daha ne istiyorsun. Satmak istiyorsan yarın gidince sat kimseyi de suçlama
-
Takaslara bakın görün geçen gidişinde de citi virmanla almıştı ben yardım olsun diye yazdım ama hata yapmışım
-

Originally Posted by
obstinate
Bir gazcı daha gelmiş
Bu topiğin sahibi de sen misin?? Serzenişten başka yaptığın bir şey yok. Gazcıymış. Senin gazını almak lazım ama neyse hadi bak işine
-
At yarışı oynar gibi hisse takibi yaparsanız sonunuz hüsran olur ..
Bir hisse çok sık git gel yapıyorsa , bunlar pozisyon alma çabalarıdır. Amaç her seferinde satmayanları pişman etmek bıktırmaktır. Sabırsız ve agresif yatırımcılar sinirle hisseyi satar , bunlar ise pozisyonları kapar yola devam eder...
Link i iyi tanırım gecen haftada demiştim bu hareketler bana çok tanıdık ..Kimsenin olumsuz hava pompalamasina ve gazına gelmeden izleyelim bakalım ..
-
Ben bu hisseden zamanında bekleyerek 2 sefer para kazandım bu 3. Sefer bekleyenleri uyarmak istedim kötü oldum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri