O zaman sevgili forumdaşım burda birtek tavanı bozabikir fijrini dike getirdikten sonra bu yazını nasıl algılamamı bekliuorsun lütfen bunu yapma hersefirnde san amahçup olmak hoşuma gitmiyor
Printable View
O zaman sevgili forumdaşım burda birtek tavanı bozabikir fijrini dike getirdikten sonra bu yazını nasıl algılamamı bekliuorsun lütfen bunu yapma hersefirnde san amahçup olmak hoşuma gitmiyor
satmis bitmis ,
bu sayfanin huzurunu halen bozmaya devam ediyor.
öyle baka kal iste gide geminin ardindan :)
sevgili esentepe teşekkür ederim kısmet olmayınca dayak bile yenmezmiş dedigim gibi endeks bu hissede beni yanılttı ama digerlerinde ve endeksde haklı çıktım yukarılardan verdiklerimin bir kısmını düşükten geri aldım hele bayram tatili öncesi yarını da bir görelim ve şu dünya borsalarını iyi takip etmek gerekir özellikle fedin açıklamalaı baya kafa karıştırıyor abd avrupa asya tüm endeksler fed yüzünden çok oynak oldu hayırlısı diyelim ve kısmeti başka yerde arayayım hayırlı olsun sizler adına da sevindim.
sevgili kardeşim şu yazıda alınacak ve sizi kasteden bir şey yok diyorum neden anlamıyorsunuz veya ben anlatamıyormuyum lütfen ben bu hissede yıllarımı verdim bu sefer kaçırdım ama olumsuz şu sermaye artışı için tek yazım varmı ki kafa karıştırayım lütfen eger anlaşamıyorsak engel koy ve cevap yazmak zorunda bırakma der tekrardan hayırlı olsun derim daha ne diyeyim.ve şu bakakal kelimen de beddua eder gibi bir hayıflanma gerçekten üzüldüm şu mübarek günde.
Sen zamaninda bu sözleri bana söylemistin simdi sana söyleyince mi üzülüyorsun
bos bosuna sayfayi isgal etme , ve bana karislik yazdirtip ettirme
yazdiklarimi görmek istemiyorsan engelle gitsin , zaten elinde hisse olmayan gelip sayfaya neden yazar anlamis degilim,
bak ben elimde beher miktarda otokar olmasina ragmen senin gibiler yüzünden yazmiyorum o sayfaya
sürec beni hakli cikardi iyiki otokar satip thy gecmisim,
Çok çektik….
Alalım rızkımızı çekelim gidelim artık.
Bu tahtacı ve bu patron biraz psikoptur haberiniz ola.
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk