Sayfa 220/982 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7851 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. elinde olan tüm dostlara hayırlı olsun ben daha önce de dedigim gibi geçen hafta komple çıkmıştım burada tavan bozulacak diyenlere de itibar etmeyin bu gün ve yarın tavan bozulmaz 288 i de kırarsa işlemler kesinleşip spk izni de çıkınca daha bir iyi olacaktır endişeye mahal yok ky dostlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2.  Alıntı Originally Posted by Gölge Yazıyı Oku
    İnsanları etkilememek adına susacaktın ama maaşallah olumsuzluk pompalamaya devam ediyorsun
    Bedelsiz gelmeden önce yaDım benim elimdeki ni çoğunu aldı dedim 600 lotum kaşdı dedim ve sen bunumu anladın
    ytd deli saçmasıdır

3. mercek2 hocam hakikaten nasip işiymiş. Halbuki siz çok da sabırlısınız. Sağlık olsun.
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    elinde olan tüm dostlara hayırlı olsun ben daha önce de dedigim gibi geçen hafta komple çıkmıştım burada tavan bozulacak diyenlere de itibar etmeyin bu gün ve yarın tavan bozulmaz 288 i de kırarsa işlemler kesinleşip spk izni de çıkınca daha bir iyi olacaktır endişeye mahal yok ky dostlar.
    CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    elinde olan tüm dostlara hayırlı olsun ben daha önce de dedigim gibi geçen hafta komple çıkmıştım burada tavan bozulacak diyenlere de itibar etmeyin bu gün ve yarın tavan bozulmaz 288 i de kırarsa işlemler kesinleşip spk izni de çıkınca daha bir iyi olacaktır endişeye mahal yok ky dostlar.
    Sen özürü hakedecek bir karekter değilmişssin
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Çok kötü attı üstündrn beni halbuki teknikte en başından beri bağırdığı halde haabere rağmen çıkmadı diye düşünüp teknikten uzaklaştık ve bu fake yi yedik kalanlara bol kazançlar
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    86 bin lot tavanda benimde 600 lotum kaldı bunla yetinecepiz buda 10 yıllık tecrübeden bir ders daha oksun
    Sanki bir defa bozar gibi ������
    Tavandaki alıcılar sürekli değişmesinden dolayı böyle düşündüm
    Burdaki art niyet ne onu çözemedim bunu yazınca insanlar hemen satıyormu
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    yeni sermaye 40 milyon olacak, yeni sermaye ile 1 e 3 bedelli yapmasını tahmin ediyorum. Böylece iskele işinin finansmanı için 120 milyon lira temin imkanı doğacak. çed konusu henüz sonuçlanmadı. mahkeme süreci tamamlandığı anda olağanüstü genel kurul ile bedelli gelebilir diye umuyorum. tamamen kişisel düşünce ve beklentilerimdir. kimseye tavsiye niteliği taşımaz.
    Dediğin gibi olduğunu varsayarsak bedelli sonrası hisse değeri 25 tl civarı oluşsa, bedelsiz bölünmesi sonrası 100 tl üstü, bedelsiz öncesi 400 tl üstü olabilir diye yorumluyorum. Bu benim kişisel tahminim tabi ki.

7.  Alıntı Originally Posted by patience Yazıyı Oku
    Dediğin gibi olduğunu varsayarsak bedelli sonrası hisse değeri 25 tl civarı oluşsa, bedelsiz bölünmesi sonrası 100 tl üstü, bedelsiz öncesi 400 tl üstü olabilir diye yorumluyorum. Bu benim kişisel tahminim tabi ki.
    mantıklı yorumunuz dün seansta %300 bedelsiz dediler baktım hareket yok alacaktım dedim haber doğru değil megerse doğru imiş nasip yokmuş bende bayagı taşımıştım ama daha gider bu * 2 yapar

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Sen özürü hakedecek bir karekter değilmişssin
    sevgili dostum ben sizi kasdederek bir şey yazmadım genel bir yazı yazdım neden üzerine alınıyorsun anlamış degilim kuşlu sitelerden gelip kafa karıştıranlar var ben onlara hitaben ky dostlara nacizane şu korku tünelini üzerinizden atın anlamında yazdım inan bende tek lot yok 1700 lotu geçen hafta verdim ve genede elinde olan arkadaşların galyana gelmeden çok güzel kazançlar dilegiyle belirttim rica etsem bu kadar karamsar olma benim hakkımda 30 senelik borsa tecrübelerimi paylaştım o kadar size de hayırlı kazanç dilerim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 220/982 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •