SPK Onayından sonra tahta böyle olmayacak! şimdi süreç devam ederken zamanı kullanıyorlar.
YTD.
Printable View
SPK Onayından sonra tahta böyle olmayacak! şimdi süreç devam ederken zamanı kullanıyorlar.
YTD.
Şu sıralar tahtadaki adamlar çok kıl herifler seansın kapanmasına saniyeler var onu dahi değerlendirmeye çalışıyor.
Bakın birde tahtayı 2.69 Kapattı bunlar adam evladı değil.
Serbest marj nerenizden uyduruyorsunuz anlamıyorum yok öyle bir şey 2 aydır araştırıyorum aracı kurumlardan ve yıllardır bu işi yapan kişilerden kesinlikle öyle bir şey yok dedi serbest marj tarih oldu artık ilk günler ne dediysek o adamların acelesi yok ağustosa sarkacak zaten ağustosta işlem yasağı kalkıyor adamlar kolay kolay onaylamazlar eğer şirket yedirmediyse spk yetkililerine sürekli git gel yaparlar eksik evraklar gibi asla ytd dir
Bunlar mayası bozuk herifler.
kapanışa doğru 2.73 den al al al sonra 2.69 dan kapat :)
bugün biraz daha alım yaptım. hadi hayırlısı.
1 Öncelikle uslubuna dikkat et terbiyesiz herif, cevap vereceksen adam ol, adam gibi cevap ver. 2 daha önceki sayfalarda birleşme nin ilk günü serbest marj olacağı konusunda yazılmıştı, o nedenle yazıyoruz, uydurmuyoruz, gerçekten var yok orasını tam bilmediğim ve geçmişteki yazışmalara binaen yazdım.