Sayfa 221/948 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Buda 3 aylik

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 3 aylik ta is yatırım ciddi saticili

3.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    3 aylik ta is yatırım ciddi saticili

evet tek satıcı iş gözüküyor, geçende 100k satışı 2.95 gibi yapmıştı

4.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    evet tek satıcı iş gözüküyor, geçende 100k satışı 2.95 gibi yapmıştı
    Arkadaşlar İş Yatırım SPEK in işlem yaptığı aracı kurumlardan biri bu görüntünün aynısını Erciyesin Özbalı ilk aldığında da özellikle yabancı yatırımcının hisseye ilk girişinde gördük ve yabancı hemen satış yaparak hisseden uzaklaştı hisse 2,00 lere ilk çıktığında aynı satışlar geldi ve hisse 1,25 lere kadar gerileyip 1,30-1,40 aralığında durabilmiş ve bir süre burda süründürmüşlerdi aynı taktik şimdide 2,70 - 2,90 aralığında süründürüyorlar birleşme onayı ile sanırım 4,00 denemesi yapacaktır en azından ben şimdilik bu şekilde görüyorum İŞ tarafından satışlar beni korkutmuyor alanlar bakarsanız Garanti SPEK in aracı kurumlarından biri tek sıkıntı Ziraattaki lotlar onları almadan gitmek istemezse biraz daha sabırları zorlayacak veya 4,00 üzerine atarak ordan alacak şu aşaada bizim gibi uzuncu yatırımcının hissesini ancak 7,00 den alr 5,00 ten çıkacak bir grup var ama onlarda birleşmeyi görmek isteyebilir sanırım çünkü kaymak orda asıl

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Boşuna heveslenmeyin 2,80 bile göstermem size diyor resmen bugün al yarın sat fikrini çıkarın aklınızdan ben ne dersem o lur diyor ne eksi nede artı kapatmak istemiyor sanki

7.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar İş Yatırım SPEK in işlem yaptığı aracı kurumlardan biri bu görüntünün aynısını Erciyesin Özbalı ilk aldığında da özellikle yabancı yatırımcının hisseye ilk girişinde gördük ve yabancı hemen satış yaparak hisseden uzaklaştı hisse 2,00 lere ilk çıktığında aynı satışlar geldi ve hisse 1,25 lere kadar gerileyip 1,30-1,40 aralığında durabilmiş ve bir süre burda süründürmüşlerdi aynı taktik şimdide 2,70 - 2,90 aralığında süründürüyorlar birleşme onayı ile sanırım 4,00 denemesi yapacaktır en azından ben şimdilik bu şekilde görüyorum İŞ tarafından satışlar beni korkutmuyor alanlar bakarsanız Garanti SPEK in aracı kurumlarından biri tek sıkıntı Ziraattaki lotlar onları almadan gitmek istemezse biraz daha sabırları zorlayacak veya 4,00 üzerine atarak ordan alacak şu aşaada bizim gibi uzuncu yatırımcının hissesini ancak 7,00 den alr 5,00 ten çıkacak bir grup var ama onlarda birleşmeyi görmek isteyebilir sanırım çünkü kaymak orda asıl
    sn. zamanadurdemek , sizin görüşünüze göre, onaydan sonra diyelim 7,00 li rakamlara gelse verirmisiniz ? yoksa birleşmeyi bekleyip ilk gün serbest marj da oluşan fiyata göre mi karar verirsiniz ? veya daha da sabredip sermaye arttırımına kadar da beklermisiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    sn. zamanadurdemek , sizin görüşünüze göre, onaydan sonra diyelim 7,00 li rakamlara gelse verirmisiniz ? yoksa birleşmeyi bekleyip ilk gün serbest marj da oluşan fiyata göre mi karar verirsiniz ? veya daha da sabredip sermaye arttırımına kadar da beklermisiniz.
    serbest marj olayı kesin değil ne yazık ki

Sayfa 221/948 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •