Buda 3 aylik
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buda 3 aylik
3 aylik ta is yatýrým ciddi saticili
Arkadaþlar Ýþ Yatýrým SPEK in iþlem yaptýðý aracý kurumlardan biri bu görüntünün aynýsýný Erciyesin Özbalý ilk aldýðýnda da özellikle yabancý yatýrýmcýnýn hisseye ilk giriþinde gördük ve yabancý hemen satýþ yaparak hisseden uzaklaþtý hisse 2,00 lere ilk çýktýðýnda ayný satýþlar geldi ve hisse 1,25 lere kadar gerileyip 1,30-1,40 aralýðýnda durabilmiþ ve bir süre burda süründürmüþlerdi ayný taktik þimdide 2,70 - 2,90 aralýðýnda süründürüyorlar birleþme onayý ile sanýrým 4,00 denemesi yapacaktýr en azýndan ben þimdilik bu þekilde görüyorum ÝÞ tarafýndan satýþlar beni korkutmuyor alanlar bakarsanýz Garanti SPEK in aracý kurumlarýndan biri tek sýkýntý Ziraattaki lotlar onlarý almadan gitmek istemezse biraz daha sabýrlarý zorlayacak veya 4,00 üzerine atarak ordan alacak þu aþaada bizim gibi uzuncu yatýrýmcýnýn hissesini ancak 7,00 den alr 5,00 ten çýkacak bir grup var ama onlarda birleþmeyi görmek isteyebilir sanýrým çünkü kaymak orda asýl
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Boþuna heveslenmeyin 2,80 bile göstermem size diyor resmen bugün al yarýn sat fikrini çýkarýn aklýnýzdan ben ne dersem o lur diyor ne eksi nede artý kapatmak istemiyor sanki
Yer Ýmleri