Bil mukabele engellemenize sevindim.
Tek bir kaleme %80 yaptırabilecek mevzuat var mi? Bilginiz varmış söyleyin iste ben de onu söylüyorum. Biz de öğrenelim.
Tarım emtia fonu serbest fon olarak onaylandı spk tarafından.
Printable View
Sırf kelime oyunları yapıyorsunuz. Polemik uzmanlık alanınız.
Konuya gelirse İstenirse buğday-mısır-şeker-sığır eti,kakao-kahve vb olmak üzere gıda sepeti TEFAS fonu da yapılabilir ama o da yok.
İçinde gümüş petrol vb şeylerinin olduğu ortaya karışık emtia fonu değil gıda ağırlıklı emtia fonu istenirse mevzuata uygun şekilde yapılabilir.
Bu arada Nasıl Altın fonu ya da gümüş fonu varsa Buğday fonu da olmalıdır. Ayrıca mevzuat yetersizse değiştirilir. Hiçbir kanun ayet değildir gerekiyorsa teklif verilip değiştirilebilir.
Daha düne kadar TEFAS için de olmaz diyorlardı mücadele ettik ve TEFAS gibi bir oluşumu kurdurduk. Size engelden önceki son mesajım ve alıntımdır. Dediğim gibi polemiklere zaman ayıracak kadar değersiz zamanım yok. Lütfen beni alıntılamayın çünkü an itibariyle mesajlarınızı görmeyeceğim
Carsamba gecmez parasi onu soruyor hsyfM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayfa 5.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PPF fonları harici fonlar çarşamba akşamı fiyatı pazartesiyemi yansımış oluyor.Yani 4 gün tatil için bir değer hesabı yapılmamışmı oluyor?