Sayfa 222/1002 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

Ama salt altına ya da salt olarak gümüşe yatırım yapan bir çok fon var... Sepet değil %80 buğday (WHEAT U.S.) içeren tek bir tefas fonu yok.
    Bil mukabele engellemenize sevindim.

Tek bir kaleme %80 yaptırabilecek mevzuat var mi? Bilginiz varmış söyleyin iste ben de onu söylüyorum. Biz de öğrenelim.

Tarım emtia fonu serbest fon olarak onaylandı spk tarafından.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku

Tek bir kaleme %80 yaptırabilecek mevzuat var mi? Bilginiz varmış söyleyin iste ben de onu söylüyorum. Biz de öğrenelim.

Dostum elli tane tarım emtia bulunur.
    Buğday, mısır, domuz eti, soya vesaire.
    Bence o iş kolay.
    Karma yapılır satılır.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku

Sırf kelime oyunları yapıyorsunuz. Polemik uzmanlık alanınız.
    Konuya gelirse İstenirse buğday-mısır-şeker-sığır eti,kakao-kahve vb olmak üzere gıda sepeti TEFAS fonu da yapılabilir ama o da yok.
    İçinde gümüş petrol vb şeylerinin olduğu ortaya karışık emtia fonu değil gıda ağırlıklı emtia fonu istenirse mevzuata uygun şekilde yapılabilir.
    Bu arada Nasıl Altın fonu ya da gümüş fonu varsa Buğday fonu da olmalıdır. Ayrıca mevzuat yetersizse değiştirilir. Hiçbir kanun ayet değildir gerekiyorsa teklif verilip değiştirilebilir.
    Daha düne kadar TEFAS için de olmaz diyorlardı mücadele ettik ve TEFAS gibi bir oluşumu kurdurduk. Size engelden önceki son mesajım ve alıntımdır. Dediğim gibi polemiklere zaman ayıracak kadar değersiz zamanım yok. Lütfen beni alıntılamayın çünkü an itibariyle mesajlarınızı görmeyeceğim
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sırf kelime oyunları yapıyorsunuz. Polemik uzmanlık alanınız.
    Konuya gelirse İstenirse buğday-mısır-şeker-sığır eti,kakao-kahve vb olmak üzere gıda sepeti TEFAS fonu da yapılabilir ama o da yok. İçinde gümüş petrol vb şeylerinin olduğu ortaya karışık emtia fonu değil gıda ağırlıklı emtia fonu istenirse mevzuata uygun şekilde yapılabilir. Ayrıca mevzuat yetersizse değiştirilir. Hiçbir kanun ayet değildir gerekiyorsa teklif verilip değiştirilebilir.
    Daha düne kadar TEFAS için de olmaz diyorlardı mücadele ettik ve TEFAS gibi bir oluşumu kurdurduk. Size engelden önceki son mesajım ve alıntımdır. Dediğim gibi polemiklere zaman ayıracak kadar değersiz zamanım yok. Lütfen beni alıntılamayın çünkü an itibariyle mesajlarınızı görmeyeceğim
    Çin'de domuz eti iyi gidiyor.
    Acaba fona koyarlar mı?
    Koyarlarsa almayan da olur.
    Çin mahallesinde domuz satmak felan...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Biraz geç oldu ama bundan sonrası için bilgi vereyim. Yarım günlerde 09;45'e kadar emirlerin verilmesi gerekiyor, mesai bitmeden de bu işlemler sonuçlandırılıyor. Dolayısıyla sizin daha önce verdiğiniz emir yarın öğlene kadar sonuçlandırılacak, yarım gün diye günden sayılmaması gibi bir uygulama yok, iş günü gibi muamele görür, sadece talep ve takas saatleri değişiktir.

Ancak işlemin geç gerçekleşip, PPF almak istediğinde emir saatini kaçırabilirsiniz, tatil boyunca paranızın boşta kalma riski var dolayısıyla.

Örnek;

https://www.hsbc.com.tr/popup/fon-saatleri-alis

...yarım günlerde 08:45-11:30) yapılabilmektedir. Yatırım hesaplarından, HSBC dışı yatırım fonları için 13:30'dan sonra alım emri verilememektedir.

https://www.vakifbank.com.tr/tefas-f...px?pageID=1221
    Teşekkürler Hocam. Pazartesi(10/05)emir verdim. 17/05 te hesaba geçecek (işbank)

Carsamba gecmez parasi onu soruyor hsyf
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Biraz geç oldu ama bundan sonrası için bilgi vereyim. Yarım günlerde 09;45'e kadar emirlerin verilmesi gerekiyor, mesai bitmeden de bu işlemler sonuçlandırılıyor. Dolayısıyla sizin daha önce verdiğiniz emir yarın öğlene kadar sonuçlandırılacak, yarım gün diye günden sayılmaması gibi bir uygulama yok, iş günü gibi muamele görür, sadece talep ve takas saatleri değişiktir.

Ancak işlemin geç gerçekleşip, PPF almak istediğinde emir saatini kaçırabilirsiniz, tatil boyunca paranızın boşta kalma riski var dolayısıyla.

Örnek;

https://www.hsbc.com.tr/popup/fon-saatleri-alis

...yarım günlerde 08:45-11:30) yapılabilmektedir. Yatırım hesaplarından, HSBC dışı yatırım fonları için 13:30'dan sonra alım emri verilememektedir.

https://www.vakifbank.com.tr/tefas-f...px?pageID=1221
    M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

Sayfa 5.

M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

8. PPF fonları harici fonlar çarşamba akşamı fiyatı pazartesiyemi yansımış oluyor.Yani 4 gün tatil için bir değer hesabı yapılmamışmı oluyor?

Sayfa 222/1002 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •