https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b1f1444209.jpg
Printable View
Yaklasik 140 bin aciga satis var...bakalim onlari mi? bizi mi dusunecekler?
kütahya porselen kiraz enerjiyi satın alarak rüzgar enerjisi maliyeti en düşük elektrik üretimi ve maden sektöründeki yatırımlarıyla karlılığını çok daha artırabileceği enerji sektöründeki yatırımlarıyla çok farklı kulvarlarda çok farklı fiyatlarda görebileceğimiz şirket son bilançodan sonra 9,50 zirvesini test adebilir asıl beklentinin 50 Mw kurulu güce sahip rüzgar enerjisi şirketinin de karlılığa etkisiyle yıl sonu 45-50 gibi bir gelebilir buda hisse fiyatını nereye götürür siz düşünün emsal hisseler 10-15 bandında işlem görüyor
Malı ky ye verdikten sonra düşürürler
8 aydir bekliyor olmasaydim...Cuma satardim...ama 8 ayda dokuz dogurunca el gitmiyor satmaya...bu hisseyi bu bilanco ile tekrar asagilara verirlerse cok alan olur...hem sermayeye yakin guzel bir kar..hem endekste dusmus hic prim yapmamis bir hisse....beklentiler var..."bence yukari asagi yaparak hisseyi orta vadeli surecte 10 lu rakkamlara atacaklar..tabii endekse cok buyuk satis gelir felan orasi baska...
Maharaj Kardeş,
Ben zaten çok az yazıyorum, KP hissem yok. Takip ediyorum eğer FK düzelirse, karlılık düzenlilik gösterirse ve temettü verirse bakarım yeniden.
KP de olay çok, seansta bile % 5 yukarı aşağı yapmış. Kazandırır da çok can da yakar.
Genelde bilgi eksikliği yada anlamsızmesaj olunca ikaz ediyorum. Örneğin sizin res ruhsat işine bir de maden konusu ilave etmeniz yada 1 yıllık haberi yeni gibi yazmanız
Gerçi artık yazmayacağım bu konuları da, insanlar böyle pembe haberlerle mutlu.
Fiyat çıkarken hisse yoksa hayıflanırsınız, kardan zarar olur. Düşerken hisse varsa cepten gider acıtır.
Unutmayalım kar ve temettüden kaynaklanmayan spekülatif işlerde kazanan kadar kaybeden vardır, çoğu zamanda KY’ cıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app